Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bunun menogon dan kaynaklandıgını düşünmüştüm.Zaten dr.lar bu ilaç konusunda çelişkileri varmış...2. Aşılamada konuşacam bu ilcı vermesin....Ama dr ısrar ederse sanırım merkezi degiştirecegim...Sen 2. yi yaptırdınmı

kızlar aldığımız ilaçların hepsi hormon vücudumuzun dengeesini bozuyo.streste cabası benim adetimde az oluyodu uzun süredir 2 aydır günde bir tane bebek aspirini içiyorum bide hayıt tohumu içiyorum inanırmısınız 2 aydır adetlerim düzenli ve çok oluyo

canım benim adetimle ilgili hiçbir sorunum yoktu aşılamadan sonra mafoldu daha bu ay düzeldi dr hemen yapalım demişti 2.yi amaiyiki beklemişim bu şekilde zaten yapılsaydı dahi olumsuz olacakmış sanırım

canım benimde düşükten sonra adetlerimde azalma oldu öncesinde normaldi.şimdi eski haline dönmeye başladı çok şükür.

işte yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile2ne olsun canım çalışıyorum iş yerindeyim bugün zaman geçmek bilmiyor canım sıkıldı kimsede yok.

emine kız bi eksiklik var burda nedir acep derkeeeeeeeen buldummmmmm aleyna nerelerde

bi bilsem nerde olduğunu ona yapacağımı biliyorum.bende bilmiyorum canım.

kkkkkkkkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

HERKEZE MERHABA

kızlar bugun benım net çok sorunlu hiç hareket etmiyodu anca düzeldi.

emine aleyna napiyosunuz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…