Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aylinda sabahları hemen yataktan kalkma mümkünse başucunda tuzlu kraker felan bulundur.Belki bulantı azalır

yaaa dünkü gibi cesaret verin bi türlü sokamıyorum şu salak iğneyi

kız sende varya kaç tane yaptın bugüne kadar alışmış olman lazım.sen yapamıyosan kocanı erkekler bu konuda daha başarılı biliyosun dimiiiiiiii:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

kız sende varya kaç tane yaptın bugüne kadar alışmış olman lazım.sen yapamıyosan kocanı erkekler bu konuda daha başarılı biliyosun dimiiiiiiii:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

kız sen varya çok kötüsün, yok kız kocam böyle şeyleri yapamaz kötü bişey yaparım diye korkar :roflol: sıkamazda kist olur diye anladınmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::teytey::dance:

valla artık göbeğim ilaçları kaldırmıyor iğneyi sıkıyom çekince geri çıkıyo birazkaydirigubbakcemile3

kızlar benim göbeğimde tüylenme oldu ilaçlardanmı bilmiyorum çok sinirimi bozuyorohaoldumsmile

beyzanur benim sancılar devam ediyo canım bir türlü olamadı gitti.ıslaklıkta var benim her adetten önce böyle olur canım farklı bişey yok yani.ben 2.aşılamayı yaptırmaya karar verdim biliyomusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…