Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleyna koldan da yapılmıyormu ilaçlar hep aynı bölgeden yapmak kötü olur.Göbeginde bi kapastesi var

koldanda yapılıyorda doktor göbekten dedi hem göbek hada kolay kola nası yapıcam kız ayyy ama göbeğimdede yer kalmadı bugün puregonun dozunu 75 e düşürüyorum orgalutran yakıyo

özlemay arada sıyırmak lazım yoksa başka türlü hayat geçmiyo canım.

emine senın eşinde bir problem yoktu sanırım o yuzden yaptır. inş hayırlı olur 2. ci tutar hatta 2. gerek kalmaz bu ay olursun canım. bende düşünüoduım şubatta ama dr eşime ilaç vermiş onları kullanması gerekiyor. supradın vitamn ile proviron verdı onları kullancak... yanı bilmiyorum daha doğrusu korkuyorum.

kızlar yemek yapacagım ben çıkıyorum.Kendinize iyi bakın...... iyi akşamlar

evet canım eşimde sorun yok o yüzden ikinciyi yaptırıcam inş.bu aydan umudum yok ama inş. dediğin gibi olur.bugün doktorla konuştum adet olunca gidicem.senin eşinde morfoloji sorunumu vardı canım.

kızlar ben çıkıyorum yemek yapmadım daha herkese iyi akşamlar kız emine durmak yok yola devam :jeyyar::jeyyar::jeyyar::dance:

aleyna kolay gelsin canım sana evet durmak yok tam hız devaaaaaaaaaam:jeyyar:iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…