Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş buğul
aylinda ne kadar guzel ya tüpev ve aşılamaya gerek almadan hamiş kalmışsın hemde ikilz. Allah hayırlı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder. inş darısı bızlerın başına

Amin canım hep dua ediyorum, en kısa zamanda Allah sizede nasip etsin inşallah. 3 canlı olarak dualarım sizinle...

aylinda hamilelik nasıl gidiyor taze anne

Canım çok şükür bebekler sağlıklı ama benim midem biraz sorunlu , başta bulantılarım vardı şimdi de hazımsızlık, buna da şükür. Bebişler iyi olsunda ben herşeyi çekmeye razıyım. Kızlar dualarım sizinle, allah hepinize tez vakitte nasip etsin hamile kalıp sağlıkla doğurmayı inşallah...

iyiyim canlarım sizler nasılsınız bugün iğnelerimin son günü yarın kontrolüm var belki cumartesi yumurtalar toplanırsositososito

EMİNE ALEYNA nasılsınız canım. aleyna nasıl gidiyo canım emıne senıln nasıl ağrın varmı
aynen devam canım sancı giriyo tam oldu diyorum yok.sende durumlar nasıl.
günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun nasılsınız bugün
sağol canım seninde sabah şeriflerin hayırlı olsun.
iyiyim canlarım sizler nasılsınız bugün iğnelerimin son günü yarın kontrolüm var belki cumartesi yumurtalar toplanırsositososito

hadi ya ne çabuk geçti zaman hadi bakalım canım rast gele Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle.

hadi kolay gelsin canım inş. sorunsuz geçer Aleynacım eger yanlış anlamazsan sana bir soru soracagım bu isim gerçek adınmı....çünkü ben sana ve hepimize dua ediyorum ama sende bilirsin ki tam isme yapılmış dua daha geçerlidir o yüzden boşa gitmesin isterim her sabah namazından sonra MERYEM Suresini okuyorum hepimiz için özellikle sana çünkü başlamış bi tedavin var Allahın izniyle olumlu olur inş....

ismimi vermesem olmazmı canım çünkü bir tanıdık okur diye çok korkuyorum bizim burda çok uyanıklar var sen aleyna de canım Allah bizim içimizi biliyor zaten o dua bana gelir içini ferah tut Allah razı olsun senden okuduğun için

tamam olur canım nasılsın

eminecim inş sancın biter ve hamile olursun ben daha bişey yok zaten ben tamn gunumde oluyorum. hiç erken veya geç olmaz.

özlemay bu arada Allah razı olsun senden dua ediyomuşsun inanın bende ediyorum. inş hakkımızda hayırlısı olsun. bu arada buda ebım gerçek ismim değil burda genelde herkez takma ad kullanıyo

..........................

Son düzenleme:
ben biraz beceriksizim isim bulma konusunda benim adım bu napıyım kayıt olurken aklıma hiç bişey gelmedi ama şimdi bende keşke başka isim bulsaydım diyorum degiştirme yapılıyormu acep

evet yapabilirsin canım kendi profilinden düzünlemeye tıkla

aslında ben kendı adımı kullancaktım ama vardı ismimden bidaha yepenımin ismini koydum..

özlemay haklısın ama dua konusunda isime yapılan dua daha makbul olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…