inş buğul
aylinda ne kadar guzel ya tüpev ve aşılamaya gerek almadan hamiş kalmışsın hemde ikilz. Allah hayırlı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder. inş darısı bızlerın başına
aylinda hamilelik nasıl gidiyor taze anne
aynen devam canım sancı giriyo tam oldu diyorum yok.sende durumlar nasıl.EMİNE ALEYNA nasılsınız canım. aleyna nasıl gidiyo canım emıne senıln nasıl ağrın varmı
sağol canım seninde sabah şeriflerin hayırlı olsun.günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun nasılsınız bugün
iyiyim canlarım sizler nasılsınız bugün iğnelerimin son günü yarın kontrolüm var belki cumartesi yumurtalar toplanırsositososito
ismimi vermesem olmazmı canım çünkü bir tanıdık okur diye çok korkuyorum bizim burda çok uyanıklar var sen aleyna de canım Allah bizim içimizi biliyor zaten o dua bana gelir içini ferah tut Allah razı olsun senden okuduğun için
..........................eminecim inş sancın biter ve hamile olursun ben daha bişey yok zaten ben tamn gunumde oluyorum. hiç erken veya geç olmaz.
özlemay bu arada Allah razı olsun senden dua ediyomuşsun inanın bende ediyorum. inş hakkımızda hayırlısı olsun. bu arada buda ebım gerçek ismim değil burda genelde herkez takma ad kullanıyo
ben biraz beceriksizim isim bulma konusunda benim adım bu napıyım kayıt olurken aklıma hiç bişey gelmedi ama şimdi bende keşke başka isim bulsaydım diyorum degiştirme yapılıyormu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?