Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benım bende bişey yok ağrıda sızıda yok aman ne bilim hayırlısı olsun canım sen inş hamilesindir.

aleynacım böyle şeylere takılma tatlım bak daha sabah konuştuk Allah ol dedikten sonra olur.bak benim yaptırdığım merkezde hamile oranı çok yüksekti canım hemde özel bir merkez ama benimki olmadı herşey Allahtan düşünme bunları.

emin kiz varya eger hamileysen kayinvalidene bravo diycem.

aleynacım böyle şeylere takılma tatlım bak daha sabah konuştuk Allah ol dedikten sonra olur.bak benim yaptırdığım merkezde hamile oranı çok yüksekti canım hemde özel bir merkez ama benimki olmadı herşey Allahtan düşünme bunları.

offfffff ne biliyim moralim bozuluyor işte ya bişi sorucam rahim filmi çekilmeden tüp yapılırmı

aleyna hep kuruntu hep endişe yeter artık heeee yapılır doktorların vardır bir bildiği yapıyolar canım bunları düşünerek strese sokma kendini.

bence rahim filminde yumurtalıklarla ilgili sorun gözükmez rahim sorunları ve tüpler görülüyo canım benim bildiğim bu bi araştıralım meraklı hanım.

benimki çekildide o kız çektirmemiş doktoru gerek görmemiş belkide rahminde sorunu var ondan tutmadımafoldumben

aleyna bak senin strese girmemem lazım canım at bunları geriye sen şimdiki durumuna odaklan canım.niye ağlıyon şimdi.

o kız kafamı karıştırdı o merkez iyi değil dedi doktor bişi bilmiyor dedimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aleyna bunu kendine yapma lutfen.strese giripte her seyi alt ust etme.bak ne guzel yumoslarin gelisti. rahim filmi tuplerde tikanikligi gormek için. tuplerde tikaniklik varsa zaten tup bebek oneriyolar.hem senin yumurtaliklarinda sorun olsaydi yumurta uretemezdin.
Doktor hastane konusuna gelince.bana burada bikac kisi dedi git turkiyede yaptir bunlar biseyden anlamaiyolar dediler.burada basari orani cok az falan dediler.ama ben turkiyede yaptiracak durumumuz yok orada hepsi vcepten gidecek, burada sigorta yuzde yuz karsiliyo dedim ben burada butun haklari deniyeyim olmazsa turkiyede yaptiririm dedim.iykide oyle yapmisim bak oldu iste.verecek olan Rabbim vakti geldiyse veriyo.sen bunlari kafana takma.kendini yipratmaktan baska bi ise yaramaz.pozitif dusun ki pozitif olsun.

teşekkür ederim canım ama işte pis şeytan vesvese veriyo işte neyse ben salavat getiriyim bariboshayallersmile

valla aleyna dövecem seni şimdi bak hatice na kadar guzel anlatıyo. kötü düşünürsen kötü sonuç alırsın iyi düşün lütfem zaten parayı zor buldun. lütfen kendını sıkma bunaltma vercek olan belli doktorlar sadece sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…