Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
niye çok gaz olunca adetmi olunuyo belki hamilesin ne biliyosun bu işler hiç belli olmuyo canım.

canım benim bende adet öncesi çok gaz olur.onun dışında bişiey yokk biraz olsun umut oluyo insan içinde ama sonra üzülüyo.
ne bilim ben sana çok üzüldüm emine , inan çok üzüldüm. inş şu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur Allahım bizlerin yaişları ilerlemeden evlat sahibi yapar tabı hayırlı evlat. Allahım inş hepimizi evlat sahibi yapar. .

emine günaydın canım hastalanmışsın canım olsun inş.... önümüzdeki ay hamile olacaksın......Aşılama yaptıracan degilmi bu ay

beyzanur bende çok üzüldüm canım ama verecek olan Rabbim ona sığındım ondan gelen herşeye hamd olsun bizim için hayırlı olanı iyi olanı o bilir.canım bugün saat 4 de randevum 2.aşılama için start diyorum Allahın izniyle ve yardımıyla şu mübarek cuma günü inşallah bu sefer tutar sizlerdende dua bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.ben üzüldüm akşam eşime belli etmedim üzülmedim dedim ama eşim çok kötü oldu yemeği zorla yedi o çok ağırıma gitti mafoldumben

günaydın canım.evet hastalandım bugün gidiyorum doktora bana dua edin.

inşallah canım zaten ben her sabah hepimize ediyorum.Allahım duyacak inş... Moralini bozmamaya çalış çünkü Bu ayın yumoşları etkileniyormuş.......

iyiyim canım ya napıyım biraz üşütmüşüm (kafadan degil ama)nezlem var bogazım batıyor biraz

dikkat ediyordum ama oldu işte olan bizim faaaliyetlere oldu :kedi: eminem yogunsun anlaşılan bugün bi varsın bi yokk

canım nezle boğaz ağrısı falan geçiyoda bu kafadan üşütüklüğümüz nasıl geçecek bilmiyorumbilmiyorumkismile

evet canım ya yoğunum bazen diyorum çalışmasaydımda evde otursaydım:hulya:

canım nezle boğaz ağrısı falan geçiyoda bu kafadan üşütüklüğümüz nasıl geçecek bilmiyorumbilmiyorumkismile

o kalıcı hastalık canım tedaviside yokki yaptırak çok sabırlı koca lazım sadece bazen ben bile kendimi çekemiyorum ki o ne yapsın zavallım :roflol: :roflol: :roflol:

evde oturma çalış daha iyi baktıkça etrafa kendime iş çıkartıyorum kafayı yicem bu gidişle tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…