Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün sabah dra gittim menagon da 8 inci günüm 2 yumurtalımda biri 16 diğeri 19 cm yumurta oluşmuş yarın gece 11 de çatlatma iğnemi vurulcam .26 ekim pazartesi sabah 10 da aşılamam olucak kasıklarım sızlıyo arara inşallah ikiside çatlar ikizimiz olur.dilerimki her şey yolunda gider de bebeklerimizi alırız kucamıza

bu arada size dr folik plus verdimi arkadaşlar.bana vermedi ama ben aylardır kullanıyorum ve şimdi de devam ediyorum

selam kızlar dr daydım bugün.yumurtalarım 17 mm 15 mm ve iki tane 13 mm.yarın ggece 12 de çatlatma iğnesi olacak kısmetse 26.10.2009 da saat 9 da aşılamam var..

canım hayırlı olsun ege hanımı yaptı aşılamanı sen kaç saat bekeldın?14. gun sonramı sneınde test tarıhın.
bu arada size dr folik plus verdimi arkadaşlar.bana vermedi ama ben aylardır kullanıyorum ve şimdi de devam ediyorum
banada bişi demedilerfolık asıt için ben kullanmıyodum zatı.sen kaç saat yattın

görkem folik asit her hamile olmak isteyenin alması gereken bi ilac. dogal yoldan folik alınmıyo bildiğim kadarıyla o yüzden dışardan takviye ediliyo.bence sen al istersen doktoruna hatırlat belki unutmustur.
elif naz hayırlı olsun ...

İnşallah canım inşallah.Listemiz dolsun taşsın hamişlerle. :CüvCüv:

hayırlı olsun canım aşılaman.İnşallah bunlar son tedavilerimiz olur daaha gereke kalmaz.

İnşallah canım :Saruboceq:

Kullanmaya devam et canım unutmuştur.Benim doktorum her gitmeme yazıyor sağlık karneme

selam kızlar dr daydım bugün.yumurtalarım 17 mm 15 mm ve iki tane 13 mm.yarın ggece 12 de çatlatma iğnesi olacak kısmetse 26.10.2009 da saat 9 da aşılamam var..

Rahat ol canım, aşılama kolay bir işlem .Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????...............................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.................. Bir dahaki aya inşallah

f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim

Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................27ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000......................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.

sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

sulecik..........................1.aşılama........................?????.....................................30ekim

busen...........................1.aşılam..........................?????.....................................30ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

adalex.............................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

nursati......................2.aşılama..................merional 75.......................................4kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f..........................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................4kasım

gorkemli.........................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

masumane78................2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 10kasım

nihalcan....................1.aşılama...................menagon................................. aşılama iptal kendiliğnden olur inş.

dalia..........................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..................................... aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll......................1.aşılama....................menagon............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

blueege.........................1.aşılama......................menogon.....................................????

flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????

elifnaz33..........................1.aşılama.................klomen+pregnly.............................????

ozlemay.........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????

pulsargulsen....................2.aşılama.......................gonal f.....................................????

emineu............................1.aşılam........................klomen.......................................???

Rahat ol canım, aşılama kolay bir işlem .Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:[/QUOTE]

inşallah nergiscim hayırlısı artık..yumurtalarım iyi değil mi zamanlama iyi oldu hafta sonuna gelmedi allahtan..

canlarım folik asit doğal yoldan alınıyor bende kararsız kalmıştım hap için şimdi günde 1 tane içiyorum haptan ama nelerde folik asit var derseniz cevizde ve muzda ben her gün bunlardan yiyorum size de yemenizi tavsiye ederim...

hayırlı olsun canım aşılaman bende izmirdeyim sen hangi doktora gidiyorsun?

canım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza benimde senden 1 yada 2 gün sonra olacak aşılamam:)senin aşılaman nerede olacak?

bende çarşamba gidicem doktora bugün ilacım bitiyor bakalım yumoşlar iyi gelişmişse büyük ihtimal çatlatma iğnesi verecektir.

arkadaşlar pozitif olalım bunu da birbirimize yansıtalımopuyorumnanaktan birbirimize destek olmalıyız çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz.

inşallah nergiscim hayırlısı artık..yumurtalarım iyi değil mi zamanlama iyi oldu hafta sonuna gelmedi allahtan..

iyi canım yumurtaların çok güzel.İnşallah da bebiş olurlar. Benim aşılamamdan önce ekrandan yumoşlarımı gördüğümde inşallah bunlar bebişe dönüşür demiştim.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…