canım hayırlı olsun ege hanımı yaptı aşılamanı sen kaç saat bekeldın?14. gun sonramı sneınde test tarıhın.arkadaşlar bugün aşılamamı oldum.çok rahat geçti.iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.9 kasım kan testi tarihim.umarım hepimizinki tutar..yalnız herkese tavsyem lütfen test gününüzden önce test yapmayın.çünkü doğru sonuç vermiyormuş.biliyorm beklemek çok zor ama sonradan hayal kırıklığı olmasın.
banada bişi demedilerfolık asıt için ben kullanmıyodum zatı.sen kaç saat yattınbu arada size dr folik plus verdimi arkadaşlar.bana vermedi ama ben aylardır kullanıyorum ve şimdi de devam ediyorum
inşallah bu listedeki herkes hamile kalır bu ay olamayanlarda öteki aya inşallah hamile kalırlar.ben bugün 5.kez gonalf iğnemi oldum doktora gittim.yumurtalarımı izledim:) en büyüğü 15ml olmuş 13 ml olanlar var.doktorum 2 gün daha 75ml vur dedi pazartesi tekrar gideceğiz salı yada çarşamba aşılamam olacakmış.ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN isteyen herkese önce sağlık sonra bebekler versin..birbirimize dua edelim arkadaşlar
arkadaşlar bugün aşılamamı oldum.çok rahat geçti.iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.9 kasım kan testi tarihim.umarım hepimizinki tutar..yalnız herkese tavsyem lütfen test gününüzden önce test yapmayın.çünkü doğru sonuç vermiyormuş.biliyorm beklemek çok zor ama sonradan hayal kırıklığı olmasın.
Kızlar bugün sabah dra gittim menagon da 8 inci günüm 2 yumurtalımda biri 16 diğeri 19 cm yumurta oluşmuş yarın gece 11 de çatlatma iğnemi vurulcam .26 ekim pazartesi sabah 10 da aşılamam olucak kasıklarım sızlıyo arara inşallah ikiside çatlar ikizimiz olur.dilerimki her şey yolunda gider de bebeklerimizi alırız kucamıza
bu arada size dr folik plus verdimi arkadaşlar.bana vermedi ama ben aylardır kullanıyorum ve şimdi de devam ediyorum
selam kızlar dr daydım bugün.yumurtalarım 17 mm 15 mm ve iki tane 13 mm.yarın ggece 12 de çatlatma iğnesi olacak kısmetse 26.10.2009 da saat 9 da aşılamam var..
görkem folik asit her hamile olmak isteyenin alması gereken bi ilac. dogal yoldan folik alınmıyo bildiğim kadarıyla o yüzden dışardan takviye ediliyo.bence sen al istersen doktoruna hatırlat belki unutmustur.
elif naz hayırlı olsun ...
arkadaşlar bugün aşılamamı oldum.çok rahat geçti.iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.9 kasım kan testi tarihim.umarım hepimizinki tutar..yalnız herkese tavsyem lütfen test gününüzden önce test yapmayın.çünkü doğru sonuç vermiyormuş.biliyorm beklemek çok zor ama sonradan hayal kırıklığı olmasın.
Kızlar bugün sabah dra gittim menagon da 8 inci günüm 2 yumurtalımda biri 16 diğeri 19 cm yumurta oluşmuş yarın gece 11 de çatlatma iğnemi vurulcam .26 ekim pazartesi sabah 10 da aşılamam olucak kasıklarım sızlıyo arara inşallah ikiside çatlar ikizimiz olur.dilerimki her şey yolunda gider de bebeklerimizi alırız kucamıza
kimse yok muuuuuuuu
inşallah nergiscim hayırlısı artık..yumurtalarım iyi değil mi zamanlama iyi oldu hafta sonuna gelmedi allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?