Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim aşılamam ya salı yada çarşamba günü olacak ordamısın?

inşallah olacak canım ya sakın stres yapma rahat olmaya çalış çünkü strese girince panik oluyoruz acabalar başlıyor vücut kendini kitliyor ben bunun farkına vardım geç olsada bebeğinin sana geldiğini o anda karnında olduğunu düşün:hulya:bebeğin için yelek ör.:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar bende aranızıa yeni katıldım bende ekimde aşılama yaptıracağım doktorum adetin 3.günü çağırdı süreç nasıl olacak hiçbir bilgim yok heyecanlıyım inşşalah olur yaaaa

inşallah mutlu son ile bu süreç biter :) allah hayırlı sağlıklık bebek nasip ettin

hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktan süreç şöyle arkadaşım,adetinin 3.günü gidersen genel muayeneni yapar doktor yumurta geliştirici ilaç veya iğne verir ilacın bitiminde çağırır yumurta gelişimine bakar 19 veya 20 mm olmuşsa çatlatma iğnesi verir aşılama yapacağı günü söyler eşinle beraber gidersin aşılaman yapılır hayırlı olsun

AYLAKIR bildiğim kadarıyla her zaman yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar benim aşılamam kaldı 3 ay sonraya attılar okadar moralim bozulduki sadece kilo yüzünden benim gibi kilo yüzünden kalan arkadaşlar varmı acaba ? bu ilk denememiz olacaktı ama nasip değilmiş :çok üzgünüm:

canım herşeyin hayırlısı.hiç üzülme belki kendiliğinden olur bu ay ben kilo yüzünden yapılmaması gibi bi durum hiç duymadım senin boy ve kilon kaç?

sağol canım iyi dileklerin için benim boyum 1.60 kilom 97 bayağı kiloluyum yani

canım valla nice kilolu insanlar var hamile en başta annem:) üzülecek hiç bişey yok kilo vermeye çalışırsın verirsin inşallah hem biz bilemeyizki neyin hayırlı olduğunu belki denicektin olmayacaktı şimdi biraz kilo verip denersen olacak belki allahım herşeyin hayırlısını versin hakımızda..

ya sanki annem hamile gibi olmuş yazım:) yani annem kilolu zamanında doğurmuş :)

sağol canım iyi dileklerin için benim boyum 1.60 kilom 97 bayağı kiloluyum yani

slm canım ben polıkıstık overlıyım ve senden daha kıloluyum asılamanı neden ıptal ettıler anlamadım ben ayın 20 sınde ılk asılamamı gecırdım ınsallah rabbım nasıp etmıstır de tutar
ama ocak ayındada bır dusugum var kılo problem evet ama neden sen ıstıyosan tedavını ıptal edıyolar anlam veremedım dogrusu :uhm::uhm:

canım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza benimde senden 1 yada 2 gün sonra olacak aşılamam:)senin aşılaman nerede olacak?

ben 9 eylül üniversitesinde yaptırcam.inşallah aksilik olmassa sen nerde olacaksın

ben bornova şifada olcam inşallah tabi aynen bir aksilik olmazsa bugün yumurtalıklarım çok ağrıyor korkuyorum..

hayırlısı olsun canım ben menagon kullanıyorum kasıklarımda baskı var bide baş ağrım var midem bulanıyo ya stresten ya da ilacın yan etkisi bilemiyorum

hayırlısı olsun canım ben menagon kullanıyorum kasıklarımda baskı var bide baş ağrım var midem bulanıyo ya stresten ya da ilacın yan etkisi bilemiyorum

ikimiz içinde canım birbirimize dua edelim ben gonalf450 kullanıyorum 4 gün urdum kontrolde cuma günü sağda en büyük yumurtam 15 ti 13 lükler var 2 tane soldada 14 ve 13 lük 2 tane var bunların dışında ufaklıklarda var doktor belli olmaz hangisinin gelişeceği dedi pazartesi tekrar gideceğiz senin yumurtalar ne durumda?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????...............................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.................. Bir dahaki aya inşallah

f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim

Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................27ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000......................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.

sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

sulecik..........................1.aşılama........................?????.....................................30ekim

busen...........................1.aşılam..........................?????.....................................30ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

adalex.............................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

nursati......................2.aşılama..................merional 75.......................................4kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f..........................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................4kasım

gorkemli.........................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

masumane78................2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 10kasım

nihalcan....................1.aşılama...................menagon................................. aşılama iptal kendiliğnden olur inş.

dalia..........................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..................................... aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll......................1.aşılama....................menagon............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

blueege.........................1.aşılama......................menogon.....................................????

flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????

elifnaz33..........................1.aşılama.................klomen+pregnly.............................????

ozlemay.........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????

pulsargulsen....................2.aşılama.......................gonal f.....................................????

emineu............................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................??????....................................????

Son düzenleme:

Ne güzel yumurta sayın fazlaymış .ben menagon 7 gün vuruldum 8 inci gün cuma gittim dr a sol tarafımda 16 ve 9 luk sağ tarafımda 19 luk var .dün ve bugünde menagon vuruldum gece 11 de otriville çatlanma iğnesi vurulcam .pazartesi saat 10 da aşılamam var .ben fazla ümitlenmemeye çalışıyorum.elimden geldiği katar nötr üm sonradan olmassa çok üzülmemek için bir yandanda dua ediyorum 31 yaşındayım biran evvel bebeğim olsun istiyorum.senin içinde dua ediceğim .sen kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…