Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim inşallah Allah tez zamanda sanada verir inşallah amaaaa sanki benim varmış gibi söyledim Allah söyletti kaydirigubbakcemile3

Allah söyletti bencede hadi inş. kalbinden gönlünden geçen olur.canım ben çıkıyorum yarın konuşamayız herhalde sen transer yaptırıcan sana bol şanslar diliyorum Rabbim yanında olsun.iyi akşamlar öpüldün.haaaa moralini yüksek tut ok.

hadi ya üzüldüm beyzanuruma yarın rahatlatırım ben onu inş. hadi görüşmek üzereopuyorumnanaktan

dualarınızı bekliyorum saat 10 buçuk unutmayın beni iyi akşamlar canım öpüldünopuyorumnanaktan

canım benim üzülme vardır bundada bir hayır Allah sabır versin hepimize inşallah hepsi geçicek biz nelere göğüs gerdik

günaydın kızlar

aleyna hadı bakalım bişey kalmadı dualrımız senınle inş hamile olduğunuda duycaz burdan.

kızlar günaydın bu sabah uyuya kalmışım işe 9 da geldim baya geç kaldım nasıl uyumuşum anlatamammirmirmirmirsizde ne var ne yok.aleyna senin transferin yokmu bugün napıyosun burda.

beyzanurum canım benim üzme kendini noluuuuur rahat bırak vücudunu stresten gelmiyodur canım

aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hakında hayırlısı olsun rahat ol gelince görürsün yazımı inş.. desene önümüzdeki ay gebelik forumuna transfer etcez seni bak digerleri gibi bizi unutursan çekcegin var elimizden şaka şakaaaa sen hele bi hamile kalda gerisi boş canım dualarımız seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…