Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay herkese merhaba diyorum bi bakıyorum gitmiş havada kaldı benim selamlar yahu.........Neyse eminem sanada merhaba diyimde ama gitme yaaaaaaaaaa

özlemay aşagıda görünmüyon iyiym sen nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyo

canım çalışma felan yok hasta oldumya(grip nezle vb.) o yüzden iptal kız bu ay da polenli karışımlardan yemiştik kocişle ben ama ne mümkün icraat yok kıyamaz bana yafff 5 kusür yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz

bugullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sesimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

hıh seni şimdi gördüm canım özlemcik ya bizde 2 senelik evliyiz ama işte 1 seneyi geçgindir olmuyo işte bi eşimin morfolojisi 3 doktor sorun olmaz dedi ama sorun oluyomuş bilmem artık hayırlısı

hıh seni şimdi gördüm canım özlemcik ya bizde 2 senelik evliyiz ama işte 1 seneyi geçgindir olmuyo işte bi eşimin morfolojisi 3 doktor sorun olmaz dedi ama sorun oluyomuş bilmem artık hayırlısı

ay canım ya kime inanacagımızı şaşırdık dr.lar bile ters düşüyor ben baya bi bu konuda yaralıyım deneme tahtası yapıyorlar insanı rabbim daha fazla yüz göz etmesin bizi bunlarla versin biran önce artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…