Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hareketlilik için ilaç olduğunu bilmiyordum iyimiş.
çok var mı ilaçların bitmesine

EMINE sen aşılama ertelendimi canımm ama ultrasyonda sorun gözükmüyosa niye o eziyeti çekiyosun. yaıpışıklık varsa zaten altan ultrasyonda çıkıyo
evet canım aşılama ertelendi.canım kafamda soru işareti kalmasın istiyorum onun için yaptırıcam.alttan muayenede yapışıklık varsa çıkmaz bence ya.varsada yoksada yaptırmak istiyorum bazen rahimdeki ufacık bir sorun bile hamile kalmayı engellermiş canım.eşimin bir akrabası var kadının 12 yıl çocuğu olmamış en son ameliyat olmuş kadının rahiminin içinde rahimi ikiye bölen zar varmış ameliyattan sonra hamile kalmış.
emine sen rahim filmi mi çektireceksin?

yok canım laparoskopi yaptırıcam rahim filmi çekildi bişey çıkmadı.

Kızlar bu aralar kendiliğinden hamile kalan çok arkadaş duydum.
Tüp bebek yaptırıp tutmayan sonraki ay kendiliğinden hamile kalan.
Aşılama yaptırıp tutmayan sonra yine kendiliğinden hamile kalan.

canım ben bir kere tüp bebek yaptırdım tutmadı hiçbir sorunumuz yok yumurtalar kaliteliydi 3 tane transfer edildi ama olmadı.doktor neden tutmadı diyor bilmiyorum yapan merkez bişey demedi doktorum bunun nedenini araştıracak belkide rahim içinde bir sorun vardır bilmiyoruz.2.tüp bebeği yaptırmak istesem bile bunu yaparlarmış.aslında ilkinde yaptırmak daha iyiydi ama yapmadılar.kısmet bugüneymiş belkide hiçbişey çıkmayacak ama benim kafam rahatlayacak.

Doğru söylüyorsun yaptır rahatla.
Bunu söylemesi biraz garip olacak ama inşallah birşey çıkarda tedavisini olursun sonra da kolayca hamile kalırsın.

esinte iyiyim canım çok şükür sen nasılsın napıyosun.kız hiç unuturmuyum bu aralar çok yoğunum burayada çok fazla giremiyorum şimdi sakinledi biraz ama ben 6 da çıkyorum.

haklısın canım kafan rahatlar en azından bliyosun daha önce söylemiştim dr'un bana verdiği ilaç yan etki yaptı bende yapışıklık oluştu ve onu kürtajla aldılar. inş yoktur sende öyle birşey Allah herkezın yardımcısı olsun. inş ne tüpe nede aşılamaya hiçbirşeye gerek kalmadan hamiş oluruz.

Doğru söylüyorsun yaptır rahatla.
Bunu söylemesi biraz garip olacak ama inşallah birşey çıkarda tedavisini olursun sonra da kolayca hamile kalırsın.

inşallah canım bende senin gibi düşünüyorum bu belirsizlik insanı deli ediyo en azından varsa bişey bilirim ona göre tedavi olurum.belkide basit bişey çıkar lakaroskopi esnasında düzeltirler ve doğal yoldan hamile kalırım aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmaz inş.

esinte iyiyim canım çok şükür sen nasılsın napıyosun.kız hiç unuturmuyum bu aralar çok yoğunum burayada çok fazla giremiyorum şimdi sakinledi biraz ama ben 6 da çıkyorum.

biliyorum canım yoğun olduğunu okuyorum yazdıklarını bende iyim canım annemlerdeydim yeni geldim yarın belki tüpbebek için hastaneye gidicem koçişlen kaydirigubbakcemile5

biliyorum canım yoğun olduğunu okuyorum yazdıklarını bende iyim canım annemlerdeydim yeni geldim yarın belki tüpbebek için hastaneye gidicem koçişlen kaydirigubbakcemile5

kız sendemi başlıyosun tedavi hadi maaşallah hepimiz yaz hamişi oluruz inşallah.hadi bakalım rast gele şimdiden Rabbim yar ve yardımcın olsun.

beyzanur adet olmadın dimi canım doktora gitsene bak Allah korusun kist falan olur.

canım bende gittim jinemede orda münip bey ilgilenmişti çok güzel hastane gelişmeleri yaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…