canım benim eşim ilaç kullanıyo onda hareket sorunu vardıda 1 aşılamam tutmadı.
bilmiyorum ya 2. aşılamayı yapıcam yada direk tüp bebeğe geçicem şuan eşimin ilaçlarının bitmesini bekliyorum.
evet canım aşılama ertelendi.canım kafamda soru işareti kalmasın istiyorum onun için yaptırıcam.alttan muayenede yapışıklık varsa çıkmaz bence ya.varsada yoksada yaptırmak istiyorum bazen rahimdeki ufacık bir sorun bile hamile kalmayı engellermiş canım.eşimin bir akrabası var kadının 12 yıl çocuğu olmamış en son ameliyat olmuş kadının rahiminin içinde rahimi ikiye bölen zar varmış ameliyattan sonra hamile kalmış.EMINE sen aşılama ertelendimi canımm ama ultrasyonda sorun gözükmüyosa niye o eziyeti çekiyosun. yaıpışıklık varsa zaten altan ultrasyonda çıkıyo
emine sen rahim filmi mi çektireceksin?
canım ben bir kere tüp bebek yaptırdım tutmadı hiçbir sorunumuz yok yumurtalar kaliteliydi 3 tane transfer edildi ama olmadı.doktor neden tutmadı diyor bilmiyorum yapan merkez bişey demedi doktorum bunun nedenini araştıracak belkide rahim içinde bir sorun vardır bilmiyoruz.2.tüp bebeği yaptırmak istesem bile bunu yaparlarmış.aslında ilkinde yaptırmak daha iyiydi ama yapmadılar.kısmet bugüneymiş belkide hiçbişey çıkmayacak ama benim kafam rahatlayacak.
Doğru söylüyorsun yaptır rahatla.
Bunu söylemesi biraz garip olacak ama inşallah birşey çıkarda tedavisini olursun sonra da kolayca hamile kalırsın.
esinte iyiyim canım çok şükür sen nasılsın napıyosun.kız hiç unuturmuyum bu aralar çok yoğunum burayada çok fazla giremiyorum şimdi sakinledi biraz ama ben 6 da çıkyorum.
biliyorum canım yoğun olduğunu okuyorum yazdıklarını bende iyim canım annemlerdeydim yeni geldim yarın belki tüpbebek için hastaneye gidicem koçişlen kaydirigubbakcemile5
güle güle canım iyi akşamlar.kızlar ben çıkıyorum konuşuruz yine
hoşçakalın
emine anesteziyle yapcaklar dimi
biliyorum canım yoğun olduğunu okuyorum yazdıklarını bende iyim canım annemlerdeydim yeni geldim yarın belki tüpbebek için hastaneye gidicem koçişlen kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?