Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım olmadı bugunle beraber 2 gün geçmiş oluyo
kandada çıkmadı yarında bakım olmazsa giderim doktora

canım bende gittim jinemede orda münip bey ilgilenmişti çok güzel hastane gelişmeleri yaz tatlım

canım eşimin patronu teksen beyin arkadaşı o vesile olcak konuşcak oyüzden teksen beye ilgilencek canım tüpbebekmi tedavisi gördün yazarım gelişmeleri zaten bi sizlen paylaşıyom tedaviye başladım gün başınızı şişiririm artık sorularlaCADIARZU

Aleyna inşallah transferin güzel geçmiştir.

Esinte tüp bebek tedavin hayırlı olsun canım.

Haticeciğim gözün aydın kalp atışlarını duymuşsunuz bebişinin.

Emineciğim inşalla laporoskobin güzel geçer.

merhaba kızlar dün transver iyi geçti inşallah bebeklerim benimledir, akşama kadar orda yattım eşim işten gelirken çıkardı beni ,kızlar öyle tedirgin oluyorumki aceba yan döndüm düştümü ,hızlımı yürüdüm tuvalete gitmesemmi aceba diye bisürü şeyler kuruntu yapıyorum değilmi

günaydın aleyna inşallah tutunmuştur bebişlerin sana.tedirğin olma canım sen yaparsan yap Allahın dediği olur unutma rahat bırak kendini.

sağol canım sen nasılsın annem geldi bana bakıyor ya bişi sorucam çekiniyorum büyük tuvalete çıkıyorum bişi olurmu:kedi:

sağol canım sen nasılsın annem geldi bana bakıyor ya bişi sorucam çekiniyorum büyük tuvalete çıkıyorum bişi olurmu:kedi:

yok canım bişey olmaz.yanlız katı şeyler yeme bol bol sıvı tüket doktor söylemiştir kabız olmaman lazım.

yan yat tabi niye bişey olsun hiçbişey olmaz korkma.kendini kasmadan yüz üstü hariç her şekil yat.

valla pıt pıt bişey oldumu hatırlamıyorum ama çok gazım olmuştu.canım az işlem yapılmıyo olacak böyle şeyler şimdi sen bunu düşünüpte acaba oldumu olmadımı diye düşünme kendimden biliyorum.mümkün olduğunda rahat olmaya çalış başka şeylerle ilgilen.

şööööööyle ayaklarını uzat otur bişey olmaz(tabi çok uzun süre oturma).eşin azcık hizmet etsin sana hehehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…