slm canım ben polıkıstık overlıyım ve senden daha kıloluyum asılamanı neden ıptal ettıler anlamadım ben ayın 20 sınde ılk asılamamı gecırdım ınsallah rabbım nasıp etmıstır de tutar
ama ocak ayındada bır dusugum var kılo problem evet ama neden sen ıstıyosan tedavını ıptal edıyolar anlam veremedım dogrusu :uhm::uhm:
hayırlı olsun canım aşılaman bende izmirdeyim sen hangi doktora gidiyorsun?
canım hayırlı olsun ege hanımı yaptı aşılamanı sen kaç saat bekeldın?14. gun sonramı sneınde test tarıhın.
banada bişi demedilerfolık asıt için ben kullanmıyodum zatı.sen kaç saat yattın
canım teşekkürler.evet ege hanım yaptı.dün oldum.9 kasımda belli olacak.aşılamadan sonra 2 saat yatırdılar.bi de iğne verdiler 28inde vuruncam.rahime tutunma amaçlı.sana iğnemi jelmi verdiler.
ovıtrellimi verdıler canım sanada.
ben 2tane pregly 12tanede fostınol kullandım .
benımde test tarıhım 4kasım
evet ovitrelle verdiler.bazılarına jel veriyrlar.benimle birlikte olan arkadaşa jel verdiler.neden farklı uygulama bilmiyorum.vardır bi amacı.
kişinin durumuna göredir canım sen nasılsın kasım agrın varmı.benım kasık agrım gectı ama göguslerım agrıyor
ben de o tür ağrılar yok gaz var bide işlem esnasında azcık kanama olmuştu kendimi kastığm için.onun etkileri var leke tarzında.ama 2 gün sürer dedi dr buna.onun dışında rahatım.senin iyi olmanada sevindim.ben çok takmıyorum.olursa olur.olmzsa bidaha deneriz.stres yok.
3 bitti benim.spermle ilgili bişey dememdilersana dedilermi?soğuk değildi bana karşı.ben memnundum kendisinden.aşılamadan öncemi sonramı ne kadar bekledim
slm kızlar göğüsten sıvı gelmesi ne hastalıgıydı bilgisi olan varmı?
kişinin durumuna göredir canım sen nasılsın kasım agrın varmı.benım kasık agrım gectı ama göguslerım agrıyor
prolaktin hormonu yüksekse olabilir
benimde aşılamamın ilk gününde kasık ağrılarım vardı ama şuan hiç kalmadı
ya arkadaşlar ben saat 23 te ovitrelle vurucam doktor 35 inci saatte pazartesi 10 da aşılama dedi ama satler 1 saatt geri alınıyo naqpıym
senın kaçıncı gunun canım benım bugun 5.gunum benım ilk gun gaz vardı bıde
benim aşılamam için 11,30 demişlerdi, 12,30 da yaptılar. Ilk aşımamda da öyle oldu.bir saat geçikmeli yapıldı.genelde biraz geçe kalıyorlar aşılama yaparken .bunları da hesap et canım.
benim 8.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?