Kız aleyna aÇ televızyonu yat aŞaĞı dİnlen gİtsİn
10 şubatta aşılamam oldu bende beklemedeyim ve çok heyecanlıyım. bebeğim seni bekliyorum diyorum hep. bu 13 gün nasıl geçicek. sanki zaman durmuş gibi geliyor. karnıma batmalar oluyor. hafif hafif. ayın 25i bi gelse....
hoşbulduk canım çok sağol.inşallah olur. bekliyorum onu.öncelikle hoşgeldin aramıza canım
aşılaman hayırlı olur ve inşallah bebeğine kavuşursun, Allaha emanet ol
yok canım olmadım daha
olsam bir türlü olmasam bir türlü ne olcak böle bilmiyorum.
slm arkadaşlar, geçmiş yazılarınıza bakıyordum.ilkdefa girdim nasıl girdim onu bile bilemiyorum.benim durumumda sizlerin ki gb ama braz daha sanırım zor bi durum.ben yeni dışgebelik ameliyatı oldum.3 ay oldu bu ay korunmayı bıraktık.buaralar yani.ama yenileyebilyormuş.onun tedirginliği var bende de.dr.tüp yapalım gel dedi.ki onda bile olabiliyormuş.bende aşılama nedir ne değildir ona sitemizden bakıyodum.
evet 2 tane , dondurmak istedik ama 750 donduraya 900 çözdürmeyeymiş bizde yok dedik
Canım inşallah sende hamilesindir.Sevinçli haberlerini bekliyoruz.evet özlemcim salı günü transferim oldu beklemedeyim.
merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
yumurta takibine başlandı bugün ultrasona girdim sol yumurtalıkda 8, 11, 18,5 olmak üzere çok sayıda yumurtam varmış doktor pazar günü akşam 6 da çatlatma iğneni yaptır pazartesi ve salı saat 10 da gel dedi aşılama için. şimdi benim bildiğim iğneden 32-36 saat sonra aşılama yapılmalı ama doktorun verdiği saate göre pazartesi erken salı da geç oluyor sizce ne yapmalıyım?
kızlar ben öğleden sonra saat 3 te doktora gidicem yarın sabahta laparoskopi olucam ne olur benim için dua edin.iş yerinde yoğun çalışıyorum fırsat buldukça girebiliyorum kusura bakmayın bazen cevaplarım gecikiyo canlar. aleynam bağırmışın emine diye bişey mi oldu.
10 şubatta aşılamam oldu bende beklemedeyim ve çok heyecanlıyım. bebeğim seni bekliyorum diyorum hep. bu 13 gün nasıl geçicek. sanki zaman durmuş gibi geliyor. karnıma batmalar oluyor. hafif hafif. ayın 25i bi gelse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?