Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hiç korkma öyle korkulacak birşey yok.10 dk sürüyo 40 dk yatırırlar dinlendirirler senı. madem başladım devam ettir tadvını

ikili aşılama 24 ve 48 saat sonra yapılıyor normal merak etme.

çok güzel yazı emegine yüregine saglık canım arkadaşım benim

kızlar ben öğleden sonra saat 3 te doktora gidicem yarın sabahta laparoskopi olucam ne olur benim için dua edin.iş yerinde yoğun çalışıyorum fırsat buldukça girebiliyorum kusura bakmayın bazen cevaplarım gecikiyo canlar. aleynam bağırmışın emine diye bişey mi oldu.

İnşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın.........................................

yok kız nerdesin diye bağırdımkaydirigubbakcemile3 inşallah hayırlısı olur canım hakkında Allah yardımcın olsun

Canım bende bagırdım ama gönderdikten sonra gördüm yazını kusura bakma inş. sorun çıkmaz canım tedavinde

sancux güle güle canım

eminem inş güzel geçer bu mubarek cuma günün hayrına inş tedavın guzel geçer. dualrımız senınlei

kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada hepinizin cuması mübarek olsun.bu mübarek günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amin.

canım benim çok teşekkür ederim inş hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş

beyzacım senin gecikmende inşallah bebiştendir bazen kan tahlilindede çıkmıyo Allah herşeye kadir canım.

arkadaşlar bana cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum içim rahatladı fikirlerim biraz daha netleşti dediğiniz gibi madem başladım sonunu getireyim hayırlısı artık

inş eminem Allah hepimize o duyguyu tattırsın.

smnr canım sende inş tedavıni olur ve olumlu sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…