Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beklemek cok zordur bilirim.sen yine 10 gun bekliyceksin ben 17 gun bekledim hatta bekleyemedim 15 gun olunca test yapmistim.zor oluyo biliyorum ama fazla dusunmemeye calis ve aklina geldigindede pozitif dusun.

haticem ben iyiyim sen nasılsın canım benim varmı agrı sancı bakalım

agri yokta bulantilarim var.yediklerimi cikarmiyom ama surekli bulantiliyim.hiç bisey yapip yiyesim gelmiyo ama mecburen biseyler yiyorum.acaba yetersizmi yiyorum diye telas ediyorum.
daha cok kuru seyler yemek istiyorum bulantimi bastirsin diye ama oyle oluncada kabiz oluyorum.zaten benim ezlden beri o sorunum var.hamilelikte nasil gecircem bilemiyorum.

iyiyi hatice iş yapıyorum arada bir bilgisayara ugruyorum işte...Ohss sanırım ilaçlardan dolayı yumurtalıklar fazla uyarılıp agrı,gaz birde karında su toplanması yapıyormuş.Tam net bilmiyorum ama böyle birşey

sagol canim, basima gelmediginden bilmiyodum.
kolay gelsin buyuk temizlik mi yapiyon?
bende ne zamandanberi yapamadim buyuk temizlik.uzerinden supurup silip geciyom.
halilarim silinecek ama birazdaha bekliycem.

canım dikkat et kendine 2li test ne zaman yapılcak

canım dikkat et kendine 2li test ne zaman yapılcak

martin 4 unde ikinci randevumuz var o zaman soyler doktorumuz.
hastanedeki doktor 10. hafta kan testi yaptirin iki hafta sonrada doktora gelin demisti.
biz eski doktorumuzla devam edecegiz. onunla daha ilk gorusmemiz olacak.
hastanedekiler ister buradaki doktorunuzla isterseniz eski doktorunuzla devam edin dediler.bizde eski doktorda karar kildik cunku hastaneden randevu almak mesele.ulasmasi cok zor oluyo.telefon etsen cevap vermiyolar.ancak email gonderince oluyo onada bir iki gun sonra cevap yaziyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…