Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok büyükde degil temizlik yapıyorum işte camlarım silinecek ama hava rüzgarlı bide çöl kumumu gelmiş ne sarı sarı oldu napıyım hava düzelince silecem

aşkolsun aleyna benimi kırıyon bak daha emineye örecen.....Canım sen şimdiden başla yegenlerim ikiz olcak anca yetişir....canım bi kız bi erkek olsun bir taşta iki kuş vurursun dimi aleyna

aşkolsun aleyna benimi kırıyon bak daha emineye örecen.....Canım sen şimdiden başla yegenlerim ikiz olcak anca yetişir....canım bi kız bi erkek olsun bir taşta iki kuş vurursun dimi aleyna

şaka şaka örerim tabiki amaaannn olsunda kız erkek farketmez

Canım aramıza hoş geldin.İnşallah aşılaman tutmuştur.Senide ekliyorum listeye[/QUOTE]

inşallah canım. baktım listeye eklemişsin inşallah olumlu haber veririm. bu arada birşey sormak istiyorum. doktor bana aşılamadan sonra progestan hap verdi. onu içerken adet olmazmışım sanırım. yalnız belim sanki adet olcakmışım gibi ağrıyor. ilacı bıraksam gelicek gibi. bunları yaşayan ama hamile kalan oldumu merak ediyorum. 10 gün sonra test yapılacak 7 gün sonra progestan hapı bitecek. ozaman yaptırsam testi olmazmı?

inşallah canım. baktım listeye eklemişsin inşallah olumlu haber veririm. bu arada birşey sormak istiyorum. doktor bana aşılamadan sonra progestan hap verdi. onu içerken adet olmazmışım sanırım. yalnız belim sanki adet olcakmışım gibi ağrıyor. ilacı bıraksam gelicek gibi. bunları yaşayan ama hamile kalan oldumu merak ediyorum. 10 gün sonra test yapılacak 7 gün sonra progestan hapı bitecek. ozaman yaptırsam testi olmazmı?[/QUOTE]

hoşgeldin aramıza tropheus aşılaman olumlu olur inş.
Progestan eger bir gebelik oluşmuşsa düşügü engeller birde rahmi hamilelige elverişli kılar.......yine de 10 gün sonra yap testini.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…