Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Olsun canım spermler 48 saat yaşayabiliyor.

kaç gun sonra test yapcaksın.bana 14 gun sonra dediler.test gununde adetın gecmiş oluyormu benım gecmişolmuyor . 7 8 kasım adet tarıhım

benim haftaya cumartesi adet tarihim.Yani 31 ekim. 28 ekimde yarım günlük tatilde okuldan çıktıktan sonra test alıp, evde kendim yapacağım bakalım.

benim haftaya cumartesi adet tarihim.yani 31 ekim. 28 ekimde yarım günlük tatilde okuldan çıktıktan sonra test alıp, evde kendim yapacağım bakalım.

idrarda yanılma payı olabiliyor dıyolrlar canım kullanıdgımzilaçlarda hcg oluyormu oyuzdne yanlız çıkabiliyormu.benım aşılamm 13gun yapıldı ole olunca adetımın 25inci gunu test tarıhım oluyor.idrarda çıkcagını sanmıyorum ben

ne biliiim başka topiklerde yaptım ,3 gün kala çıktı diye yazılar okudum.Çatlatma iğnesinin etkisi geçer herhalde o zaman.

ne biliiim başka topiklerde yaptım ,3 gün kala çıktı diye yazılar okudum.çatlatma iğnesinin etkisi geçer herhalde o zaman.

12 13gun sonra geciyormuş canıgercı hastanede bırıylekonuştumda 7.gunde yapmışçıkmış sonu gercı onun ikizmişoyuzden çıkmıştır deger fazla olmuştur onda.

bende senin için dua edeceğim ben 80 doğumluyum yani 29 oluyor yazasım gelmesede :) doktor tıbben bir sorun bulamadı bizde zaten benim yumurtalıklar multi over yapıya sahipmiş yani yumurtam oluyor şükür ailede ikiz çok:) ama rabbim bize nasip etmedi daha demek hayırlı zaman gelmemiş.sen bu yumurta sayısını takma kafaya doktorumun söylediğine göre 3 taneden fazlasıyla aşılama yapmak iyi değilmiş çünkü çoğul gebelik olma olasılığı artıyormuş doktor çoğul gebelik olmasını istemiyor düşük olasılığı fazla diye o nedenle sende de aşılama zamanına kadar 17.5 olur zaten o kadar büyüklük yetiyormuş.en az iki tanede var şükürler olsun. doktor 3 tanesi büyür büyümez aşılamamı yapacak tabi kısmet bakalım pazartesi kontrol var inşallah bir aksilik çıkmaz.canım yumurtanın fazla olması çok büyük sıkıntı çünkü çok ağrım oluyor.ilk aşılamamda aşılamadan sonra diğer küçüklerde büyüdü karnım davul gibi oldu ve ağrıdan öldüm o nedenle önemli olan sağlıklı 3 tane olması herşeyin hayırlısı...

slm sibelce yi tanıyosun sanırım ondan haber alamıyorum acaba emre beye gittimi haberin varmı

Sayende içim rahatladı .bende ağrı yok sadece şişkinlik var.sabahı zor edicem .yarın haberleşiriz

merhaba canım benimde bu ay ilk aşılamam olucak ama sırasıyla ne olcağı konusunda bi bilgim yok.hangi aşamalrdan geçicem ve ne kadar sürecek benide bilgilendirirseniz sevinirim.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…