bana 8dedielr 8 de olmucagını bılıyoduk tabıde saat 1de yapıldı aşılamam.eşimin spermleri nerdeyse 4 5 satt bekledi.
Gercı benım iğneyı vuruldugun saat acııasnda iyioldu cunku iğneden 24saat gecmeden aşılamam oldu
kaç gun sonra test yapcaksın.bana 14 gun sonra dediler.test gununde adetın gecmiş oluyormu benım gecmişolmuyor . 7 8 kasım adet tarıhım
kaç gun sonra test yapcaksın.bana 14 gun sonra dediler.test gununde adetın gecmiş oluyormu benım gecmişolmuyor . 7 8 kasım adet tarıhım
benim haftaya cumartesi adet tarihim.yani 31 ekim. 28 ekimde yarım günlük tatilde okuldan çıktıktan sonra test alıp, evde kendim yapacağım bakalım.
ne biliiim başka topiklerde yaptım ,3 gün kala çıktı diye yazılar okudum.çatlatma iğnesinin etkisi geçer herhalde o zaman.
Ne güzel yumurta sayın fazlaymış .ben menagon 7 gün vuruldum 8 inci gün cuma gittim dr a sol tarafımda 16 ve 9 luk sağ tarafımda 19 luk var .dün ve bugünde menagon vuruldum gece 11 de otriville çatlanma iğnesi vurulcam .pazartesi saat 10 da aşılamam var .ben fazla ümitlenmemeye çalışıyorum.elimden geldiği katar nötr üm sonradan olmassa çok üzülmemek için bir yandanda dua ediyorum 31 yaşındayım biran evvel bebeğim olsun istiyorum.senin içinde dua ediceğim .sen kaç yaşındasın
canım teşekkürler.be ege üniversitesinden ege hanıma gidiyorum.aşılamamı da o yaptı.
dün gece çatlatma iğnemim oldum yarın saat 9 da aşılamam var.dualarınızı esirgemeyin..
hayırlısı olsun inşallah tutar..dün gece çatlatma iğnemim oldum yarın saat 9 da aşılamam var.dualarınızı esirgemeyin..
dün gece çatlatma iğnemim oldum yarın saat 9 da aşılamam var.dualarınızı esirgemeyin..[/QU
Canım bende dün gece vurdum çatlatma iğnemi yarın saat 10 da aşılamam var. hepimizin dilekleri ger çekleşir inşallah :CüvCüv:
dün gece çatlatma iğnemim oldum yarın saat 9 da aşılamam var.dualarınızı esirgemeyin..[/QU
Canım bende dün gece vurdum çatlatma iğnemi yarın saat 10 da aşılamam var. hepimizin dilekleri ger çekleşir inşallah :CüvCüv:
canım inşallah hayırlısı olur benimde yarın kontrolüm var inşallah hepimiz hamile kalırız karnımızda şişer amin yarab dualarımızı hayırlı bi şekilde kabul et :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey:
evet benimde aşılamam çift oldu. yumurtanın geç çatlama olasılığı düşünülerek çift aşılama yapılıyor. ben üniversite hastanesinde yaptırdım ama maalesef tutmadı. beklemedeyim ve adet olunca 2. aşılama için tedaviye başlıycam inşaallah ekim ayı hepimize uğurlu gelir inşaallahopuyorumnanaktan
bende senin için dua edeceğim ben 80 doğumluyum yani 29 oluyor yazasım gelmesede :) doktor tıbben bir sorun bulamadı bizde zaten benim yumurtalıklar multi over yapıya sahipmiş yani yumurtam oluyor şükür ailede ikiz çok:) ama rabbim bize nasip etmedi daha demek hayırlı zaman gelmemiş.sen bu yumurta sayısını takma kafaya doktorumun söylediğine göre 3 taneden fazlasıyla aşılama yapmak iyi değilmiş çünkü çoğul gebelik olma olasılığı artıyormuş doktor çoğul gebelik olmasını istemiyor düşük olasılığı fazla diye o nedenle sende de aşılama zamanına kadar 17.5 olur zaten o kadar büyüklük yetiyormuş.en az iki tanede var şükürler olsun. doktor 3 tanesi büyür büyümez aşılamamı yapacak tabi kısmet bakalım pazartesi kontrol var inşallah bir aksilik çıkmaz.canım yumurtanın fazla olması çok büyük sıkıntı çünkü çok ağrım oluyor.ilk aşılamamda aşılamadan sonra diğer küçüklerde büyüdü karnım davul gibi oldu ve ağrıdan öldüm o nedenle önemli olan sağlıklı 3 tane olması herşeyin hayırlısı...
Ay...inşallah hepimiz hamile kalırız da temmuz annesi oluruz hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?