Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte hoşgeldın canım bizler iyiyiz sende iyisin inşallah 7 gunum geçtı hala bişey çıkmadı bende randevu alcam doktordan

beyzanur canım inşallah canımya hadi git ne duruyon bu arada kan tahlili yaptırdınmı canım aleyna canım nezaman tahlil günün kız seni bekliom ver müjdeyi hadi aleyna beyzanur kızlar bu arada emine nerde

haftaya salı canım

inşallah canım salı uğurlu gelir bu arada aleyna adetin 10 gün önce geldi tüpbebek tadavisine başlıcaktım ama erken geldiği için bidahaki adetime kaldı benimde canım sıkıldı şimdi tahliller yapılcak herşey hazır olcak tahliller yapılcak inşallah adet olduğumda bidahaki ay başlıcağız

hayırlısı olsun canım pozitif sonuçlar alırız inşallah bizim bu ay olmazsa yaza kalacak 2. deneme bu sefer acıbademe yaptırıcaz inşallah gerek kalmazmafoldumben

hayırlısı olsun canım pozitif sonuçlar alırız inşallah bizim bu ay olmazsa yaza kalacak 2. deneme bu sefer acıbademe yaptırıcaz inşallah gerek kalmazmafoldumben

canım neden öyle düşünüyon inşallah gerk kalmayacak kızarım ama acı badem felan yok aaaaa tutacak sabırla inanki seni bekliom ilk müjdeyi bana verdelikafadulden

kızlar kimse yok şimdi ama ben yazayım yinede gelince görürsünüz. teyzelerimiz bebeğimin cinsiyeti belli oldu bir kızımız olacakmış inş. şimdi dört ayı geçti ve maşallah çok sağlıklı teyzeleri hepinizi öpüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

çok sevindim canım Allah bağışlasın, kıssss bu aralarda herkes kız doğuruyor anam ,bende çok severim kız bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…