Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yani ben anesteziden uyanınca kasıklarım ağrıdı bacağımdan iğne yaptılar sonra bi hayli oturamadım

günaydın kızlar hepinizi çok özledimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun beni bu doktorla karşılaştırdığı için.laparoskopi çok başarılı geçti sorun varmış kızlar düzelttiler:sm_cool:

eeemiiinneeeee kankim nerdesinmafoldumben
geldim canım burdayım.
İnşallah Emine hayırlı haberler ile dönecek.
Şu an dinleniyor herhalde.

iyi tespit canım.raporluydum evde dinleniyodum evet tatlım güzel haberlerle geldim çok şükür zor oldu ama değdi eğer biraz daha bekleseymişim geri dönüşü olmayan sorunalr olabilirmiş tam zamanında yapılmış laparoskopi şu an çok mutluyum:teytey:Allahıma binlerce kere hamd olsun beni bu doktorla karşılaştırdığı ve şifa verdiği için tabiiii sizlerinde duaları var hepinizden Allah razı olsun Rabbim hepinizin gönlündekini versin.hadi gelinde konuşalım.

hadi kızlar nerdesiniz size anlatacak çok şeyler var.3 yıldır doktor doktor geziyorum hepsi boşunaymış baştan bunu bilseydim çoktan yaptırmıştım.yıllardır beni oyaladılar bişeyin yok diye ama varmış sol tüpümde yapışıklık varmış ayrıca rahimde endometrium gelişmiş dedi doktor tam zamanında yapıldığını söyledi.

Ah canim nasil sevindim anlatamam.
Ama biliyormusun benim icime dogmustu birsey oldugu ve bu islem ile duzelecegini.

sancux benimde içime doğuyodu biliyomusun hep dediler bişeyin yok sebepsiz ama ben tatmin olmadım sonunda Rabbimin yardımı ile sorun bulundu.anlatılmaz bir duygu bu çok mutluyum Allahım dualarımı duydu bana yol gösterdi bende gösterdiği yoldan gittim aşılamayı erteleyip laparoskopi yaptırdım iyiki yaptırmışımhihoyyytşimdi 3 aylık bir tedavi uygulayacaklar belkide aşılamaya bile gerek kalmayacak hala inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…