merhaba canım benimde bu ay ilk aşılamam olucak ama sırasıyla ne olcağı konusunda bi bilgim yok.hangi aşamalrdan geçicem ve ne kadar sürecek benide bilgilendirirseniz sevinirim.:sm_confused:
merhaba canım benimde bu ay ilk aşılamam olucak ama sırasıyla ne olcağı konusunda bi bilgim yok.hangi aşamalrdan geçicem ve ne kadar sürecek benide bilgilendirirseniz sevinirim.:sm_confused:
günaydın kızlar benim regl tarihime son dört gün kaldı çok heyecanlıyım:)))) bugün aşılamadan sonraki 12. günüm muhtemelen kanda çıkar ama cesaret edemiorum....
günaydın canım, bence hiç heyecanlanma rahat ol strese girme sakın inşallah tutmuştur güzelim :ecrin_bebek: sana tavsiyem test yapma gününü bekle tabi bu bekleme sürecinde acabalardan uzak dur meleğin seninledir inşallahopuyorumnanaktan
sulecik ne zaman aşılaman yapıldı senin??
seninle test tarihlerimiz aynı sanki benim cuma günü .
kaçıncı günde kan tahlili yapılınca çıkıyor acaba ??
Sağlık ocağına gitsek kan tahlili yaparlarmı ??
ay sabah sabah ne çok soru sordum ya :)))
selam arkadaşlar benimde bugün 12. günüm benim müthiş bi başağrım var sabahtan beri grip olabilirim belki ondandır. başkada bir belirtim yokk sulecik senin durumun nasıl
sulecik ordamısın
sulecik kaç yıllık evlisin sorun neydi neden olmadı bebiş
15 aylık evliyim canım bi sorun yoktu ne eşimde ne bende sebesiz infertilite dediler ama sonra yani bu ay 15 ekimde aşılama olurken rahim ağzımın dar olduğunu hatta kapalı olduğunu farketti doktor (servikal stenoz) ve aşılamadan önce bi işlemle orayı açtı sonra aşılamayı yaptı ve ayrıca çok fazla mantar vardı onun içinde ilaç kullandım şimdilik sorunlar çözüldü gibi ama bakalım kısmet rabbim inş. nasip eder herkese ve bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?