Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canım benimde bu ay ilk aşılamam olucak ama sırasıyla ne olcağı konusunda bi bilgim yok.hangi aşamalrdan geçicem ve ne kadar sürecek benide bilgilendirirseniz sevinirim.:sm_confused:

Canım öncelikle doktorun yumurtaların sayısını çoğaltmak için klomen hap veya iğne verecek.Bunları yaklaşık 8-9 gün kullanacaksın.Daha sonra yumurtaların gelişimine göre yani iyi bir şekilde geliştiyse çatlatma iğnesi verecek bunu evde kendin yaparsın basit bir işlem.Çatlatma iğnesinden yaklaşık 36 saat sonrada aşılaman olacak.

Tedavin hayırlı olsun şimdiden.

merhaba canım benimde bu ay ilk aşılamam olucak ama sırasıyla ne olcağı konusunda bi bilgim yok.hangi aşamalrdan geçicem ve ne kadar sürecek benide bilgilendirirseniz sevinirim.:sm_confused:

1 adetin 2gunu muayene cagırıyorlar.
2yumurtalıkalrını kontrol ediyorlar hergun vurulcak iğnelrden veriyorlar.
3 2 3 gune bir kontrole cagırıyorlar benım ilk kontrolum 1 hafta sonra olmuştu.
4 kontrole cagırıp ona göre tekrardan iğne veriyorlar.
5 bisonrakı kontrolde yumrtalıkalrın ahzırsa catlatma iğnesi veiryorlar onu vuruluyosun.
ve sonrasında aşılama oluyosun.
aşılamaçok basit biişlem alltan muayenegibi bişi.
sonrasında 2 ile 4 saatarasında yatıyosun aşılam sonrasında yani.
eve geliyosun bıkaçgun dınlenıyosun.
agır kaldırmıyosun iteklemiyosunfalan filan dıkat edıyosun kendıne.
yakalsık 12 14gun sonra test gunu veriyoalr işte bukadr canımm

kızlar şimdi hesapaldımda ban a16 gun sonraya kan testı için gun vermişler çok değilmi yaa

tatlım garanti olsun diye vermişlerdir belki de 14 gün bekleyip 2 güncük mü bekleyemeyeceksin:1rolleyes:

günaydın kızlar benim regl tarihime son dört gün kaldı çok heyecanlıyım:)))) bugün aşılamadan sonraki 12. günüm muhtemelen kanda çıkar ama cesaret edemiorum....

günaydın kızlar benim regl tarihime son dört gün kaldı çok heyecanlıyım:)))) bugün aşılamadan sonraki 12. günüm muhtemelen kanda çıkar ama cesaret edemiorum....

günaydın canım, bence hiç heyecanlanma rahat ol strese girme sakın inşallah tutmuştur güzelim :ecrin_bebek: sana tavsiyem test yapma gününü bekle tabi bu bekleme sürecinde acabalardan uzak dur meleğin seninledir inşallahopuyorumnanaktan

inş. canım benim umarım öyledir....:Saruboceq::Saruboceq:

sulecik ne zaman aşılaman yapıldı senin??
seninle test tarihlerimiz aynı sanki benim cuma günü .
kaçıncı günde kan tahlili yapılınca çıkıyor acaba ??
Sağlık ocağına gitsek kan tahlili yaparlarmı ??
ay sabah sabah ne çok soru sordum ya :)))

selam arkadaşlar benimde bugün 12. günüm benim müthiş bi başağrım var sabahtan beri grip olabilirim belki ondandır. başkada bir belirtim yokk sulecik senin durumun nasıl

benim aşılamam 15 ekimde yapıldı canım doktor 15 gün sonra kan tahlili yaptır ama merak ediorum tabi ama yinede beklicem sağlık ocağında da yapılıyomu tahlil inan bilmiorum ama umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş.:CüvCüv::Saruboceq:

selam arkadaşlar benimde bugün 12. günüm benim müthiş bi başağrım var sabahtan beri grip olabilirim belki ondandır. başkada bir belirtim yokk sulecik senin durumun nasıl

canım benimde bir haftadır süren bi başağrım var, genelde belim ağrıyo ama özellikle yataktan kalktığımda çok daha fazla ağrıyo bunun dışında belirgin bişeyim yok İnş. Allah gönlümüze göre verirde bebişlerimize kavuşuruz bugünlerde yaptığım tek dua:Saruboceq:

bende çarşamba günü gidicem doktora yumurta gelişimine bakacak duruma göre aşılama yapacağı günü söyler herhalde.RABBıM ol de olsun bana da tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar ver emeklerimizi boşa çıkarma sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim AMıN:Saruboceq:

sulecik ben adanaya sık sık gelirim adana sıcak olmasının dışında çok güzel gelince baya bir geziyorum
eltim var orda bugünlerde gelmeyi düşünüyodum fakat tedaviye başlayınca gelemedim kısmet artık bakarsın hamileyken gelirim inşallah ikimizinde aşılamaması tutar.kaydirigubbakcemile5

sulecik kaç yıllık evlisin sorun neydi neden olmadı bebiş

15 aylık evliyim canım bi sorun yoktu ne eşimde ne bende sebesiz infertilite dediler ama sonra yani bu ay 15 ekimde aşılama olurken rahim ağzımın dar olduğunu hatta kapalı olduğunu farketti doktor (servikal stenoz) ve aşılamadan önce bi işlemle orayı açtı sonra aşılamayı yaptı ve ayrıca çok fazla mantar vardı onun içinde ilaç kullandım şimdilik sorunlar çözüldü gibi ama bakalım kısmet rabbim inş. nasip eder herkese ve bana:)

canım ya daha yeniymişsiniz takma kafaya olacak inşallah buda bizim sınavımız demekki.
bak ben sana kendimi anlatayım da moral olsun sana;ben 27 yaşındayım evliliğim 4 yıl bitti 5.yıla girdik ilk 2 sene bebek düşünmedik 2 sene sonunda artık olsun dedik ve ilk ay hamile kaldım malasef 1 aylıkken düştü sonrasında 4 ay falan korundum vücudum dinlensin diye ve o 4 ayın sonunda zor sınavım başladı gitmediğim doktor kalmadı ne eşimde nede bende sorun yok sebepsiz infertilite neyse 5 ay önce tüp bebek yaptırdım olmadı yıkıldım çok kötü günler geçirdim ama tekrar toparlandım gücümü topladım ve aşılama yaptırmaya karar verdim bu sefer olacak buna çok inanıyorum inanmak çok önemli ben bu ay çok rahatım stresim falan yok sende rahat ol canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…