çok sağol canım.evet canım sorun çıktı klamidya enfeksiyonu geçirmişim sol tüpümde yapışıklık oluşmuş rahimdede endometrium gelişmiş.inanırmısın sorun çıktığına sevindim belirsizlik daha kötü canım.sen napıyosun nasılsın.Canım çok geçmiş oslun, sonuç ne çıktı? Birşeyin varmıymış?
tama ama salı gügü sonuç Allah korusun negatif olursa bu sayfalar hep ağlayan yüz dolucak ona göre
tama ama salı gügü sonuç Allah korusun negatif olursa bu sayfalar hep ağlayan yüz dolucak ona göre[/QUOTE canım inşallah olucak sıkma canını
kumsal biraz bekleyip de sigortadan yararlansan zaten dr kendi payını nakit alıyor ilacı tahlili derken maddi baya yıpratıyor
Kızlar tüp bebek tedavisine başladım, uzun protokol.İnşallah bu son tedavim olur.:Saruboceq:
çok sağol canım.evet canım sorun çıktı klamidya enfeksiyonu geçirmişim sol tüpümde yapışıklık oluşmuş rahimdede endometrium gelişmiş.inanırmısın sorun çıktığına sevindim belirsizlik daha kötü canım.sen napıyosun nasılsın.
Ben iyiyim canım, bebişlerde çok iyi. Canım hayatta en kötü şey belirsizlik. İyiki gidip yaptırmışsın en azından şimdi neden hamile kalamadığını biliyorsun. Peki doktor ne tedavisi uygulayacağını söyledi. Yani vakit kaybın olucakmı? Hep dua ediyorum hepiniz için inşallah en kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyorum.
kızlar merhaba aleyna böyle şeylerle canını sıkma canım zaten hemen belli olmaz sen moralini iyi tutmaya çalış
çok sağol canım.evet canım sorun çıktı klamidya enfeksiyonu geçirmişim sol tüpümde yapışıklık oluşmuş rahimdede endometrium gelişmiş.inanırmısın sorun çıktığına sevindim belirsizlik daha kötü canım.sen napıyosun nasılsın.
Ben iyiyim canım, bebişlerde çok iyi. Canım hayatta en kötü şey belirsizlik. İyiki gidip yaptırmışsın en azından şimdi neden hamile kalamadığını biliyorsun. Peki doktor ne tedavisi uygulayacağını söyledi. Yani vakit kaybın olucakmı? Hep dua ediyorum hepiniz için inşallah en kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyorum.
sağol canımopuyorumnanaktanevet iyiki yaptırmışım diyorum bende.canım doktor 3 aylık bir hormon tedavisi uygulayacağını söyledi menapozlu kadınlara uygulanan bir tedaviymiş genellikle bu 3 aylık süreçte doğal yoldan hamile kalınıyomuş inş. benimde öyle olur.olmazsada tüp bebeğe geçmeden aşılama ile gebelik elde ederiz dedihihoyyytçok mutluyum yatıp kalkıp Rabbime şükrediyorum.
Yok cnm sadece catlatma ignesi yaniltiyormus.
Ben catlatma ignesini olali 16 gun oldu onun etkisi kalmamistir artik.
Yok cnm sadece catlatma ignesi yaniltiyormus.
Ben catlatma ignesini olali 16 gun oldu onun etkisi kalmamistir artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?