Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kız nidennn gülüyon tırsıyorum biraz anlasana

canım ben sorma şekline gülüyorum yanlış anlama komik komik soruyosunya baydılarmı falan.kız bende tırsıyodum bakma sen titreyerek girdim ameliyata ama korkulacak bişey yok.canım bebeğim için değer dedim ve gittim Rabbime sığındım ondan yardım istedim Allah kullarını aciz çaresiz bırakmaz yardım eder çok şükür öyle oldu şu an iyiyim.

eminem yüz yüze olsak daha saglıklı sorardım klvyede neyi nasıl yazcagımı sapıtıyorum ondann

ozlemay istersen telefonla görüşebiliriz gerçekten yaptırmayı düşünüyosan.

sulecik hoşgeldin canım nasılsın tatlım bebiş iyidir umarım kız cinsiyeti bellidir artık değilmi.canım ben laparoskopi yaptırdım.

sulecik hoşgeldin canım nasılsın tatlım bebiş iyidir umarım kız cinsiyeti bellidir artık değilmi.canım ben laparoskopi yaptırdım.

tüplerle alakalı bişeymi laparoskopi nasıl geçti iyimisin şimdi tekrar geçmiş olsun canım.
bende kızım da iyiyiz çok şükür teyzelerimiz:) kız olduğu için biraz geç belli oldu cinsiyet.

aleyna hamile olabilirsin senin böyle üzülmemen gerek pozitif düşünmelisin her şeyi az kalmış test gününe sabret cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…