günaydın kızlar benim regl tarihime son dört gün kaldı çok heyecanlıyım:)))) bugün aşılamadan sonraki 12. günüm muhtemelen kanda çıkar ama cesaret edemiorum....
selam arkadaşlar benimde bugün 12. günüm benim müthiş bi başağrım var sabahtan beri grip olabilirim belki ondandır. başkada bir belirtim yokk sulecik senin durumun nasıl
ben burdayım :)))
bende inan anlamadım bu ay allak bullak oldum resmen.iğneler yapıldı ama aşılama olamadım kendiliğinden deneyin dedi dr.
bizde denedik ama bu ay sürekli lekelenmelerim oldu. sanki regl olacam ama olamıyomda erken aslında daha var günüme.
artık iğnedenmi ne bilmiyom kasığımda sürekli kasılmalar var.
adetimin ilk gününden bu güne 26 gün geçti yumurtam 14. günde çatlamıştı zaten..
diyom ya inan içimden bi ses bu ay tuttu diyo ama bu lekelenmelerim pek hayra alamet değil gibi .
hakkımızda hayırlısı tatlım ya .. kimse kısmetinden öteye gidemiyor buna inanıyom. rabbim vermek istedikten sonra olur artık...
Bazen türk filimlerinin sahnesi aklıma geliyor gülüyom..
bize yalan söylediler filimde genç kız bi kere teslim oluyor erkeğe ve dınkkk hamile ..))
yalanmış demek ya :))
o kadar deniyoz ama tık yok bizde :))
Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin
canım o lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir sen dikkat et kendine yorulma bol bol dinlen ama bence sen hamilesin hislerim güçlüdür:CüvCüv:
tşk ederim verdiğin moral için canım ya ama dinlenmek nere ben nere ..
çalışıyom
bilgisayar başındayım müfettiş var üstelik yoğunum yani ...
oturdukça kasıkta sanki bişeyler baskı yapıyor gibi ya ..
Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin
tşk ederim verdiğin moral için canım ya ama dinlenmek nere ben nere ..
çalışıyom
bilgisayar başındayım müfettiş var üstelik yoğunum yani ...
oturdukça kasıkta sanki bişeyler baskı yapıyor gibi ya ..
hayırlısı olsun inşallah doğum gününde bir süpriz yapar bebeşiniz size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?