Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar benim regl tarihime son dört gün kaldı çok heyecanlıyım:)))) bugün aşılamadan sonraki 12. günüm muhtemelen kanda çıkar ama cesaret edemiorum....

eevt canım kan testınde çıkar sonucun ama bekleyebiliyosan bekle bence.acaba idrarda çıkarmıkı.
benım test gunum ADETIM GECMEDEN OLUYOR ADETIME 4 5 GUN KALA OLUYO.OYUZDEN İDRARDA ÇIKMAZBENIM KANDA ÇIKAR AMA BNDE ADETIMI BEKLESEM DIYORUM EŞİMDE NE DEİDLERSE O DIYOR.GERCI BANA 16 GUN SONRA KAN TESTI DEDİLER

selam arkadaşlar benimde bugün 12. günüm benim müthiş bi başağrım var sabahtan beri grip olabilirim belki ondandır. başkada bir belirtim yokk sulecik senin durumun nasıl

merhaba canım
benimde bugün 12. günüm.aşılama yapmadık doğal yolla ama çatlama iğnesi vuruldum.benimde bugün inanılmaz başağrım var.midem de bulanıyo.ya üşüttüm.gözlerim karır gibide oluyo.sabah idrar testi yaptım çıkmadı bişey.8. günü yaptığımda çıkmıştı.iğneden dolayıbüyük ihtimal.ama bugün 12. günümde yaptım olmadı.erken biliyorum ama can durmuyo.kan testini bekleyeceğim.başımda döner gibi olyo.çift görüyorum sanki.neyse belkide psikolojiktir.hayırlısı anlarım.Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebeşler versin:teytey:

bayanlar ordamısınız
benim gibi olan varmı 12.günü olup;benim yaşadıklarımı yaşayan varmı
canlar nerdesiniz

canım ben burdayım ama seninle aynı durumda değilim ben aşılama yaptırıcam beklemedeyim yinede sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.anlattığın o belirtilerin hepsini ben her ay yaşıyorum birçoğu psikolojik bir kısmı ilaçtan stresten sen bunları düşünme kendini dinleme rahat ol bebişin gelsinopuyorumnanaktan

kızlar ben şimdi çıkıyorum saat 13:00 de görüşürüz.yemek molası.

nihancan hoşgeldın sende mı aşıalam tedavısı göruyosun durumun nedir hangı aşamadasınz

bende inan anlamadım bu ay allak bullak oldum resmen.iğneler yapıldı ama aşılama olamadım kendiliğinden deneyin dedi dr.
bizde denedik ama bu ay sürekli lekelenmelerim oldu. sanki regl olacam ama olamıyomda erken aslında daha var günüme.
artık iğnedenmi ne bilmiyom kasığımda sürekli kasılmalar var.
adetimin ilk gününden bu güne 26 gün geçti yumurtam 14. günde çatlamıştı zaten..
diyom ya inan içimden bi ses bu ay tuttu diyo ama bu lekelenmelerim pek hayra alamet değil gibi .
hakkımızda hayırlısı tatlım ya .. kimse kısmetinden öteye gidemiyor buna inanıyom. rabbim vermek istedikten sonra olur artık...
Bazen türk filimlerinin sahnesi aklıma geliyor gülüyom..
bize yalan söylediler filimde genç kız bi kere teslim oluyor erkeğe ve dınkkk hamile ..))
yalanmış demek ya :))
o kadar deniyoz ama tık yok bizde :))

canım o lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir sen dikkat et kendine yorulma bol bol dinlen ama bence sen hamilesin hislerim güçlüdür:CüvCüv:

Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin

Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin

hayırlı olsun güzelim inşallah tutar rahat ol bu bekleme sürecinde yanındayız canım için dök rahatla sohpet ederiz yani günlük hayata devam ok.kaydirigubbakcemile5

canım o lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir sen dikkat et kendine yorulma bol bol dinlen ama bence sen hamilesin hislerim güçlüdür:CüvCüv:

tşk ederim verdiğin moral için canım ya ama dinlenmek nere ben nere ..
çalışıyom
bilgisayar başındayım müfettiş var üstelik yoğunum yani ...
oturdukça kasıkta sanki bişeyler baskı yapıyor gibi ya ..

oturmakla bişey olmaz fazla ayakta kalma strese girme koltuğa kendini bırak şöyle rahat otur hem daha iyi kafan bişeylerle meşgul olur sürekli kendini dinlemezsina.s.
yılmak yok yola devaaaammmmm...............................

:Saruboceq:
mrh nihalim
benim de bugün 12.günüm..öğleden sonra bende kahrengimsi leke geliyo.off ya regl ocağım diye korkuyorum.ama kanama yok.allahım sen büyüksün Rabbim ne olur bebeğin yerleşme kanamasıdır.öyle ağrımda yok.normalde karnım çok ağrırdı.senin lekelenmn ne zaman başladı tatlım.Rabbim ne olur bize hayırlı sağlıklı bebek nasip et bu ay.olmalıyım rgl.amin

hayırlısı olsun inşallah doğum gününde bir süpriz yapar bebeşiniz size...

sağol hepimiz için hayırlısı olsun .1 hafta önce denk gelirmi doğum gününe diye içimden geçirmiştim.yalnız 10 gün tahlil için kısa değilmi çoğu kişi 12 günden bahsediyo

bide bi şey sorcam kızlar bu bebeğin yerleşme kanaması herkeste oluyomu eğer oluyosa ben boşuna ümitlenmeyeyim yok öle bişi çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…