kız emine bozma saadetimizi cekil aradan aleyna seni boynuzluyo:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso:roflol::roflol::roflol:aleynaaaaaaaaaaaa beni geyiğe çevirdin kııııııızzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
pek denk gelemiyorum sizlere hep sonradan okumakla yetiniyorum
yazılanlara bakıyorum da herhalde normal yolla hamile kalan insan sayısı herhalde çok az acaba insanlara ne oldudada normal olan bir süreç bu kadar zor hale geldi gerçekten merak ediyorum
:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso:roflol::roflol::roflol:aleynaaaaaaaaaaaa beni geyiğe çevirdin kııııııızzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
nayır nolamaz fakir ama gururluyum aşkım paradan kuvvetlidir naşkına sahip cıkıyorum:gitme:
nnnngggiiiitme nnnaayır nolamaz yapamazsın bunu bana kaydirigubbakcemile
nasıl nolamaz oysaki aşkım büyüktür pembe pancurlu evimiz bile hazır cocuklarımz yavrularım bahcemizde oynuyorlar bak nasıl olamaz ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
nayır nolamaz fakir ama gururluyum aşkım paradan kuvvetlidir naşkına sahip cıkıyorum:gitme:
neeeeeeeeeeeeeeeeey inanmam uleeeeeeeeeen yalan söylüyorsun yalaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kısssss ortada yavru felan yok:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:ayyyyyyyyyyhhhhhhhhh çok güldüm
neeeeeeeeeeeeeeeeey inanmam uleeeeeeeeeen yalan söylüyorsun yalaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
sela veriliyor Allahım bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma ve burda olmayan tüm bebek sahibi olmak isteyipte olamayan kardeşlerimize hayırlı bir şekilde evlat ver ,sağlıklı,sıhhatli aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
naleyna bak sana sooon kez söylüyorum aşkına sahip çık uleeeeeeeeeeeeeeen:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?