Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız emine bozma saadetimizi cekil aradan aleyna seni boynuzluyo:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso:roflol::roflol::roflol:aleynaaaaaaaaaaaa beni geyiğe çevirdin kııııııızzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

haklısın canım bu aralar çok sorun var ama olanında oluyo peşpeşe hemde. sanırım bizler ilk gunden berı bebek sahibi olmayı istedğimiz için olmuyo Yaradan bizi sınıyo sanırım. hayırlısı bakalım.

:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso:roflol::roflol::roflol:aleynaaaaaaaaaaaa beni geyiğe çevirdin kııııııızzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

nayır nolamaz fakir ama gururluyum aşkım paradan kuvvetlidir naşkına sahip cıkıyorum:gitme:

nnnngggiiiitme nnnaayır nolamaz yapamazsın bunu bana kaydirigubbakcemile

nasıl nolamaz oysaki aşkım büyüktür pembe pancurlu evimiz bile hazır cocuklarımz yavrularım bahcemizde oynuyorlar bak nasıl olamaz ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

nasıl nolamaz oysaki aşkım büyüktür pembe pancurlu evimiz bile hazır cocuklarımz yavrularım bahcemizde oynuyorlar bak nasıl olamaz ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

yok kısssss ortada yavru felan yok:roflol::roflol::roflol:

yok kısssss ortada yavru felan yok:roflol::roflol::roflol:

kız allah seni bildiği gibi yapsın hayal kız hayal aaaaaaaaaaaaaa gerceği olmadı ama bırak hayalimizde olsun nayır ulan yoksa benden vazmı gectin nayııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrCADIARZUolumunekankayizsmile

sela veriliyor Allahım bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma ve burda olmayan tüm bebek sahibi olmak isteyipte olamayan kardeşlerimize hayırlı bir şekilde evlat ver ,sağlıklı,sıhhatli aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

neeeeeeeeeeeeeeeeey inanmam uleeeeeeeeeen yalan söylüyorsun yalaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

nayır doğruları söylüyom baban para karşılıgı naşkımı satın almak istedi nama ben olamaz deim naşkınm satılık değilsempatiksalakcinni

naleyna bak sana sooon kez söylüyorum aşkına sahip çık uleeeeeeeeeeeeeeen:roflol::roflol::roflol:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…