Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kısssssss hanginize ne diyim bende şaşırdım uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq:herkese çifter çifter inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
nayır doğruları söylüyom baban para karşılıgı naşkımı satın almak istedi nama ben olamaz deim naşkınm satılık değilsempatiksalakcinni

nbaak nesinte gel nanlaşalım sana bir teklifim var bırak naleynayı bana gel banaaa nasıl fikir uleeeeeeeeeeeeeeeeeenlülülülülülü:1hug::roflol::roflol::roflol::roflol:

hah buldunuz birbirinizi Allah bir yastıkta kocatsın ohhhhh be kurtuldum ne yapışkanmıssınız gel bana beyzanurumŞeniz

evet mantıklı gelio senin ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşıkm sanadır gayrı nanakör aleyna demek gözün paradaydı yalançı alcak emine bebeğim aşkım ulaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn gelsene

git kız emine seni seçtim pikaçu

eminem sana kazak ördüm arkanı bi dön nekadar kalmış die bakayım aşkım:hulya:

döndüm narkamı sevgilim nal ölçümü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız öldüm gülmekten yeter oy bittim dikişlerim açılacak şimdi:roflol::roflol::roflol:

nesinte seninle çok mutlu olacağız sevgilim çifter çifter yavrularımız olacak doğurması senden ona göre:roflol::roflol::roflol::roflol:

nesinte seninle çok mutlu olacağız sevgilim çifter çifter yavrularımız olacak doğurması senden ona göre:roflol::roflol::roflol::roflol:

temama ulan ben sapına kadar [anladınız] kazak az kaldı sevgilim bu arada kızlar sohbet cok güzel benim temizlik kaldı ben kacayım an iyisi 1 saate kadar acarım yine ulannnnnnnnnnnnnnn neminim ben gelene kadar boynuzları takma sakın nola göre tememi ullllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:

aleyna nooooolduuuuuuuuuuu yemedi dimi bizi reddederken iyiydi ama şimdi yanlız kaldın sinir oldun dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…