amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq:herkese çifter çifter inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:sela veriliyor Allahım bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma ve burda olmayan tüm bebek sahibi olmak isteyipte olamayan kardeşlerimize hayırlı bir şekilde evlat ver ,sağlıklı,sıhhatli aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
nayır doğruları söylüyom baban para karşılıgı naşkımı satın almak istedi nama ben olamaz deim naşkınm satılık değilsempatiksalakcinni
hah buldunuz birbirinizi Allah bir yastıkta kocatsın ohhhhh be kurtuldum ne yapışkanmıssınız gel bana beyzanurumŞeniz
evet mantıklı gelio senin ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşıkm sanadır gayrı nanakör aleyna demek gözün paradaydı yalançı alcak emine bebeğim aşkım ulaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn gelsene
eminem sana kazak ördüm arkanı bi dön nekadar kalmış die bakayım aşkım:hulya:
eminem sana kazak ördüm arkanı bi dön nekadar kalmış die bakayım aşkım:hulya:
döndüm narkamı sevgilim nal ölçümü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız öldüm gülmekten yeter oy bittim dikişlerim açılacak şimdi:roflol::roflol::roflol:
nesinte seninle çok mutlu olacağız sevgilim çifter çifter yavrularımız olacak doğurması senden ona göre:roflol::roflol::roflol::roflol:
aleyna nooooolduuuuuuuuuuu yemedi dimi bizi reddederken iyiydi ama şimdi yanlız kaldın sinir oldun dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?