Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız akşam cok ağır oluyo karnıyarık imam bayıldı yap cok hafif yapmasıda getirmeside imamı getir eve bayılt bu kadar delikafadulden

bugünde neşen yerinde maşallah bilmediğimiz durumlarmı var kısssssssssssssssss anlarsınya bizde tık yok on gündür yasak malum:roflol::roflol::roflol:

bugünde neşen yerinde maşallah bilmediğimiz durumlarmı var kısssssssssssssssss anlarsınya bizde tık yok on gündür yasak malum:roflol::roflol::roflol:

yokk canım ama olabilirde neşe napalım kendimizi avutuyoz başka caremi var yarın annemlere gitcem pazar akşamı yada pazartesi gelicem yani heralde bize de yasak olcak aman sonuç güzel olsunda 9 ay sabretin ne olcak kız yoksa kedilerimi kıskancan malum mart kapıda

:roflol: :roflol: :roflol: yok kız çok kötüsün varya ben değil benim kociş kuduruyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne kadar zaman var diyo hergün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy beni yine güldürdün :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

e adamı kudurt cilvelen sonra adam istio de ya sen neden bu kadar sıkıyon kendini seni bielime gecirsem ya rahat ol ağrısın ne olcak ağrısın dursun normal ağrıması sakın sen kendini dinlemiş olmayasın

meraba kizlar
eminem nasilsin canim? dun biraz gecmisi okudum iyi haberlerini aldim insallah tupe falan gerek kalmadan hamile kalirsin.
esinte sen nasilsin?
aleyna gitmis ama ben yinede soriyim gelince okur.nasilsin kiz? o agrilar normaldir canim, ilaclardan oluyo.
bende hep bulanti var ya hiç bisey yiyemiyorum.yarim kilo vermisim.bebisimi besleyemicem diye korkuyom.

çok şükür iyiyim canım.evet iyi haberler getirdim sizlere inş. dediğin gibi olur canım doğla yoldan hamile kalırım bende bunu çok istiyorum doktorda olabailir dedi zaten.ah canım kıyamam ilk 3 ay genelde çok bulantı oluyomuş ama sonrasında düzeliyo diyolar hep azcık sık dişini 3 ay çabuk geçer bi bakmışsın bebişin kucağında inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…