Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aşılama olacak da havalar düzelsin biraz .............Sebepsiz diyorlar ikimizdede sorun görmediler ama laproskopi düşünüyorum emine memnun kaldı belki bi sorun vardır ne bileyim umut dünyası işte

bugulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
F5 e bas canım görmüyorsun beni sanırım

dogru bende ist. kaldım evliliğimin ilk iki yılı tabi o zaman korunuyorduk salak gibi sanki hemen oluverecekya diyorum bazen büyük şehirde daha iyi olurdu bunla ugraşması

iyiyim kıs nasıl oluyum ıspanak yapıcaktım haşlıyordum içinden salyangoz çıktı kocaman, içi boş diye tezgahın üzerindeki çöplerin içine attıydım ,sonra buraya geldim ne yazmışsınız diye ,sonra içeri bi gittim saltangoz tezgaha inmiş gözüme bakıyor,:1shok: komşuyu çağırdım aldı çöpe attı sonra haşladıklarımla birlikte hepsini çöpe attım, ayyyy çok fena bişi ilk defa gördüm iğrençohaoldumsmileohaoldumsmile

aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…