dualarımız seninle inş. kavuşursun bebişine:)
hayırlı olsun güzelim inşallah tutar rahat ol bu bekleme sürecinde yanındayız canım için dök rahatla sohpet ederiz yani günlük hayata devam ok.kaydirigubbakcemile5
dualarımız seninle inş. kavuşursun bebişine:)
buluege canım valla ben ilk aşılamamda hiç test yapmadım zaten adet oldum ama olana kadar da tuvalette yaşadım oldumu olmadımı diye bu sefer test yaptırmayı düşünüyorum baştan bileyim.herkes bu test tarihini başka söylüyor sen doktoruna güven ve bence 15.gün yaptır işi garantiye al ben öyle düşünüyorum
bide bi şey sorcam kızlar bu bebeğin yerleşme kanaması herkeste oluyomu eğer oluyosa ben boşuna ümitlenmeyeyim yok öle bişi çünkü:)
:Saruboceq:
mrh nihalim
benim de bugün 12.günüm..öğleden sonra bende kahrengimsi leke geliyo.off ya regl ocağım diye korkuyorum.ama kanama yok.allahım sen büyüksün Rabbim ne olur bebeğin yerleşme kanamasıdır.öyle ağrımda yok.normalde karnım çok ağrırdı.senin lekelenmn ne zaman başladı tatlım.Rabbim ne olur bize hayırlı sağlıklı bebek nasip et bu ay.olmalıyım rgl.amin
dr ayın 4 ünde çağırdı test için adetim muhtemelen 12 kasım olucak .9 kasımda gidiyim o zaman sağlam olsun
ya dün aksam 3 saat alış veriş merkezinde dolaştım eve geldim leke vardı .sonra olmadı bugün sabah yine aynı leke vardı ama kan gibi değil kahverengi çok az bişeydi ...
arkadaş hamile ona sonram ondada olmuş hatta hasta olacak diye birkaç gün beklemiş açılır diye ama hamileymiş meğer.
şimdi bende tuvalete gitmeye korkuyorum kan korkusu oluşacak ya ..
allahım inşallah hamileyizdir. canım herkese allah versin inşallah...:Saruboceq:
Ey iman edenler, sabredin ve sabırda yarışın... (Al-i İmran Suresi, 200)
Kuran'da bildirilen, insanları karanlıklardan nura çıkaracak yollardan birisi "sabretmek"tir.
Sabır gösterenleri müjdele." (Bakara Suresi, 155) ayetiyle bildirilen Allah'ın büyük müjdesini vermektir. Ayrıca Allah'ın "sabredenlerle beraber " olduğunu (Bakara Suresi, 153) bir kez daha hatırlatarak, sabrın müminlere pek çok güzelliğin kapısını açan eşsiz bir anahtar olduğunu vurgulamaktır.
RABBİM, herkese banada sabrımızın mükafatını verecektir.yeterki sabır edelim yılmayalım unutmayın arkadaşlar ALLAHTAN ümit kesilmez.biz yeterki isteyelim mücadele edelim çünkü çekilen her sıkıntının mükafatı verilir.
amin tatlım amin
ben yine gittim tuvalete.bir damla bile yok ama kan vardı.kahverengi lekeden sonra.oldum ben regl oldun galiba.aşırı midemde bulanıyo.ya idrardan da iplik gibi şeyler geldi.başlangıcı herhal reglin.işte son dakkayı bile iyiye yormak istiyorum ama olmadı.benimde aşılama değil tatlım.çatlama iğnesi ve doğal yol.aşılama değil yani.ne olur regşl olmayayım rabbim
merhana dsm senin aşılaman ne zamna yapılmıştıki hasta olman için erken değilmi ?
seninde bugünden basladı demi lekelenme. ??
kaçıncı günün senin adetinin??
KALBİMİZİ FERAH TUTALIM....
akşama kadar gelişmelerimizi yazalım ya .
inan iyi oluyor destek alıyoz birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?