Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun güzelim inşallah tutar rahat ol bu bekleme sürecinde yanındayız canım için dök rahatla sohpet ederiz yani günlük hayata devam ok.kaydirigubbakcemile5

Teşekkürler beklemek çok zor olucak :1rolleyes:

buluege canım valla ben ilk aşılamamda hiç test yapmadım zaten adet oldum ama olana kadar da tuvalette yaşadım oldumu olmadımı diye bu sefer test yaptırmayı düşünüyorum baştan bileyim.herkes bu test tarihini başka söylüyor sen doktoruna güven ve bence 15.gün yaptır işi garantiye al ben öyle düşünüyorum

arkadaşlar bişey sorcam aşılamadan 1 hafta sonra perşembe günü gel dedi dr.progesteron seviyene bakalım dedi bu tahlil nasıl oluyor ücreti ne kadar birde herkesten istiyomu dr.bilen varmı?

Ey iman edenler, sabredin ve sabırda yarışın... (Al-i ımran Suresi, 200)

Kuran'da bildirilen, insanları karanlıklardan nura çıkaracak yollardan birisi "sabretmek"tir.

Sabır gösterenleri müjdele." (Bakara Suresi, 155) ayetiyle bildirilen Allah'ın büyük müjdesini vermektir. Ayrıca Allah'ın "sabredenlerle beraber " olduğunu (Bakara Suresi, 153) bir kez daha hatırlatarak, sabrın müminlere pek çok güzelliğin kapısını açan eşsiz bir anahtar olduğunu vurgulamaktır.

RABBıM, herkese banada sabrımızın mükafatını verecektir.yeterki sabır edelim yılmayalım unutmayın arkadaşlar ALLAHTAN ümit kesilmez.biz yeterki isteyelim mücadele edelim çünkü çekilen her sıkıntının mükafatı verilir.

dr ayın 4 ünde çağırdı test için adetim muhtemelen 12 kasım olucak .9 kasımda gidiyim o zaman sağlam olsun

bide bi şey sorcam kızlar bu bebeğin yerleşme kanaması herkeste oluyomu eğer oluyosa ben boşuna ümitlenmeyeyim yok öle bişi çünkü:)

yok güzelim ya yerleşme kanaması herkeste olmuyor takma kafaya sen ümidini yitirme.bebişin seninledir inş.opuyorumnanaktan

ya dün aksam 3 saat alış veriş merkezinde dolaştım eve geldim leke vardı .sonra olmadı bugün sabah yine aynı leke vardı ama kan gibi değil kahverengi çok az bişeydi ...
arkadaş hamile ona sonram ondada olmuş hatta hasta olacak diye birkaç gün beklemiş açılır diye ama hamileymiş meğer.
şimdi bende tuvalete gitmeye korkuyorum kan korkusu oluşacak ya ..
allahım inşallah hamileyizdir. canım herkese allah versin inşallah...:Saruboceq:

Arkadaşlar jeli aşılamanın olduğu günmü kullanmaya başladnız .bide sordum dra ilişki önermedi

amin tatlım amin
ben yine gittim tuvalete.bir damla bile yok ama kan vardı.kahverengi lekeden sonra.oldum ben regl oldun galiba.aşırı midemde bulanıyo.ya idrardan da iplik gibi şeyler geldi.başlangıcı herhal reglin.işte son dakkayı bile iyiye yormak istiyorum ama olmadı.benimde aşılama değil tatlım.çatlama iğnesi ve doğal yol.aşılama değil yani.ne olur regşl olmayayım rabbim

çok güzel yazmışsın canım ayrıca Meryem suresini de bebeği olmayanlar okusunlar.bir şişe su alın önünüze eşiniz ya da siz Kurandan o suya 41 defa okunacak.sonra eşler o suyu içecek kızlar unutmayalım veren rabbim Meryem suresinde hz Zekeriyadan da bahsediyor yıllarca beklemiş ama ALLAHIM vermiş hepimize inşallah hayırlısından hayırlı zamanda verir...

merhana dsm senin aşılaman ne zamna yapılmıştıki hasta olman için erken değilmi ?

Arkadaşlar dua edin bu ayın 31 inde ilk defa aşılama deneyeceğiz. Rabbim imtihanından alnının akıyla çıkanlardan eylesin inş.

seninde bugünden basladı demi lekelenme. ??
kaçıncı günün senin adetinin??
KALBİMİZİ FERAH TUTALIM....
akşama kadar gelişmelerimizi yazalım ya .
inan iyi oluyor destek alıyoz birbirimizden

merhana dsm senin aşılaman ne zamna yapılmıştıki hasta olman için erken değilmi ?

canım benim
ben aşılama olmadım.yumurta büyütme işlemi yapıldı.10 tane yumurtam vardı.ama olmadı demekki.çatlma iğnesi vuruldum.bugün 12. günüm.ama olmadı işte olmadı,inşallah sizin olur:1no2:

DSM canım sen çatlatma iğnesi yaptırdın ben yaptırmadım kendiliğinden çatlamıştı çünkü benimkiler aceleci çıktı biraz :)

seninde bugünden basladı demi lekelenme. ??
kaçıncı günün senin adetinin??
KALBİMİZİ FERAH TUTALIM....
akşama kadar gelişmelerimizi yazalım ya .
inan iyi oluyor destek alıyoz birbirimizden

evet tatlım öğleden sonra başladı.senin gibi adet tarihimin ilk gününden sayarsak 25. günüm benimde.Ya neden BÖYLE OLDU.ÜZÜLMEYECEĞİM DİYORUM AMA OLMADI İŞTE OLMADIbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…