Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herkeze merhaba aleyna bütün dualarımız senınle canım inş yarın guzel haberler vercen bize

ozlemay günaydın canım.çok şükür iyiyim canım sen nasılsın napıyosun anlat bakem.

iyiyim eminem kırmızılarla ugraşıyorum sen nasılsın
aleyna heyecan var mı canım

ah o kırmızılar aaaaahhhhhhhhhhh yaktı bizi yaktı bizi yaktı yaaaaaaaaaktıııııııııııııı biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3ne zaman oldun kız adet sen aşılama felan düşünmüyomusun.

aleynanın karnı doydu ya konuşamıyo şimdi uyku bastırır onu huuuuuuuuuuuuuuu aleyna çokmu yedin kız konuşamıyosunyerimsenibencokacimcoook

dün oldum eminem zaten bekliyordum malum bu ay grip dolayısıyla tatildeydik....:kedi: az daha havalar ısınsın öyle aşılama düşüncezzz.Tabi dr la konuşcam laproskopi yapmasını istiyecem bakalım hayırlısı

emine ben bu sitenin saatini ayarlayamadım hangi yeri seçiyoruz kullanıcı panelinden biliyormusun..mesela şimdi msj saati gece yarısını 00.30 ları gösteriyor

canım ben saat ayarı falan yapmadım kullanıcı adımla siteye giriş yapıyorum saat ayarlı oluyo.bazen üye girişi yapmadan siteye giriyorum işte o zaman saat ayarı senin dediğin gibi oluyo.ama sen yinede bi bak kullanıcı panelinde belki ayarı vardır.

bende hamıleyim bana yardım edın topiğini okudunmu emine bu kızlar geri zekalı

onu okuyodum şimdi ne bu şimdi şaka mı gerçekmi anlamadım.türk filmlerindeki gibi bikerede hamile kalmış peeeeeh aslına bakarsan bana pek inandırıcı gelmedi.

bilmem canım ya millet o yaşta 1 kerelik hamile kalıyor biz kaç senelik evliyiz gün aşırı yapıyoruz olmuyor ooffff ooofffff bencede şaka gibi babası hacıymış külahıma anlat babası hacı olan herkese orasını burasını açmaz üfff çok konuştum ama çok sinirlendimÇok üzgünüm çoookklava:

canım bende çok sinirlendim napalım vardır Rabbimin bir bildiği herkesin imtihanı farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…