Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleynacım kendini nasıl hissediyosun çok tedirgin değilsin bence kız bu sefer olacak inş.

ya gerçekten hiç içime sinmedi bu seferde olmayacak yarın negatif alıcam biliyorum ben şimdiden ikinciyi düşünüyorum

aman zaten sen her ay öyle hissediyorsun ben senin hislerine inanmıyorum artık.ben olacak diyorum.

bak mesela ben gözlerimin seyirmesinden anlıyorum üzülücemmi sevinicemmi.belki sana komik gelebilir ama çıkıyo benim batıl inançlarım yok ama bu göz seyirmesi çıkıyo.senin varmı böyle şeylerin.

canım tahlil yaptırdıktan sonra zaman geçmek bilmiyor Allah yardımcın olsun.

bak yine güldürdüm seni kız ciddi ciddi çıkıyo bide rüyalarım çıkar.eşim bazen der sayısal loto rakamları falan görde onlar çıksın :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben sonucu bildiğim için geçer merak etme:roflol:

yaaaa deli olucam nerden biliyosun nerdeeeeeeeeeeeeeeeen banada söyle bende biliym offf deli kız seni.sen böyle ümitsiz oldukça olacağı varsada olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…