Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar dua edin bu ayın 31 inde ilk defa aşılama deneyeceğiz. Rabbim imtihanından alnının akıyla çıkanlardan eylesin inş.

dualarım seninle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun hiç strese girme rahat ol. düşünsene bi strese girince ne geçiyor elimize koca bir hiç bebek oluyomu hayır başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt rahatla burada konuşuyoruz rahatlıyoruz güzelim biz hep burdayız yanlız değilsin.kaydirigubbakcemile3

ped koyacak kadar oldumu kanaman senin ya neden ümitsizsin bak bekle hele .. inşallah olur ya ..üzme kendini ne olur

DSM canım sen çatlatma iğnesi yaptırdın ben yaptırmadım kendiliğinden çatlamıştı çünkü benimkiler aceleci çıktı biraz :)

ANLADIM CANIM.BENİM NORMAL ADET TARİHİM 2 KASIM .YUMURTA BÜTÜTÜK MÜ VE ÇATLADIMI 26 GÜNDE GELİYO.İLK DEMEMEDE BÖYLE OLDU.VALLA GÜN SAYIYORDUM ŞU 3 GÜN GEÇSİN RABBİM DİYE.OLMADI KIZLAR OLMADI.DUYGULARIM KARIŞIK KIZLAR.AĞLASAMMI,HAYIRLISI BUDUR DİYE.sositososito

evet tatlım öğleden sonra başladı.senin gibi adet tarihimin ilk gününden sayarsak 25. günüm benimde.Ya neden BÖYLE OLDU.ÜZÜLMEYECEĞİM DİYORUM AMA OLMADI İŞTE OLMADIbenneyaptımki

canım lütfen üzme kendini seni çok iyi anlıyorum ama sende anla artık üzüldükçe strese girdikçe vücudumuza zarar veriyoruz dur bakalım hemen ümidini yitirme.

dsm canım üzülsekte elden bişey gelmiyor yapma böyle herşeyin hayırlısı daha ortada bişey yok kaldıki regl olsanda hayırlısı bu ay olmaz bir dahaki aya olur rabbime dua edelim neden vermesinki?

ped koyacak kadar oldumu kanaman senin ya neden ümitsizsin bak bekle hele .. inşallah olur ya ..üzme kendini ne olur

yok ped koymadım daha.o kadar yok damla filan.ama başlangıç regilin gör bak.çok karışığım.öfffffffff olsaydı YA RABBİM NE OLURDU BU AY.NEDEN OLMADI ALLAHIM NEDEN.yasakkelimeyasakkelime

Kızlar Çok tŞkÜrler yanımdasınız.gÖzlerım doluyo.aĞlamamk ıÇın zor tutuyorum ınankı.

Kızlar Çok tŞkÜrler yanımdasınız.gÖzlerİm doluyo.aĞlamamk İÇİn zor tutuyorum İnankİ.

evet yanındayız rahat ol bak burda hepimiz bebek hasretiyle yanıyoruz hepimiz bekliyoruz ALLAHTAN hayırlısı olsun olmadıysa bidahaki ay olur dünyanın sonu gelmedi ya bırakma kendini gül bakıym şu an gözlerin dolu gülüyorsun eminim hadi biraz daha gül kahkaha at ohhh beeeeeeeeedelikafadulden

canım inan hepimiz seni çok iyi anlıyoruz biz yaşamadık mı sanki isyan etmeyelim evet çok zor ama bu bir sınav ve yeneceğiz...

yok ped koymadım daha.o kadar yok damla filan.ama başlangıç regilin gör bak.çok karışığım.öfffffffff olsaydı YA RABBİM NE OLURDU BU AY.NEDEN OLMADI ALLAHIM NEDEN.yasakkelimeyasakkelime

canım benim üzme kendini diyemiyeceğim hepimiz senin yaşadıklarını çok ii anlıyoruz ama mutlaka herşeyde bir hayır olduğu gibi bunda da bir hayır vardır sabredip dua edip beklemekten başka çaremiz yok. Rabbimin takdir ettiği zaman gelince kavuşacağız inş. bebişlerimize....

Bılmıyorum kızlar.ınanÇlı bır ınsanım.alllahım bır Ümıt ne olur hayırlısı ıle hayırlı deĞılse bıle sen onu hayırlı kılıp hepımıze bebek nasıp eyle.benım kanamam ÜstÜnÜ gÖrme olsun ne olur rabbım ne olur.sana sıĞnıp sana ınabıp senden dılıyorum.allahım duamı kabul et ne olur allahım Şu bız ınsanlara bebekler ver.herkesın kucaĞı dolsun.saĞlıklı hayırlı bebekler ver.ne olur ya rabbıhepımızn derdı aynı.allahım sen bÜyÜksÜn,ulusun,yÜcesın.ne olur yaraabı,benı bızı ıŞt,gÖr.sen herŞeyı gÖren.bılen,ıŞtensın.amın

amin amin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnn.............

ey yüce rabbim SEN BANA VE BENıM GıBı EMEK HARCAYIP BEBEKLERı OLMAYAN ıNSANLARA SABIR ,GÜÇ VER.HER ZAMAN YANIMIZDA OL ALLHIM.NE OLUR ALLAHIM NE OLUR .HEPıNıZE TEKRAR TEŞEKÜR EDıYORUM CANLARIM.KENDıNıZE ıYı BAKIN .ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSU.SıZN HAYIRLI HABERLERıNıZ BEKLıYORUM.BıRZ KENDıME GELEYıM.ÖPÜLDÜNÜZ HEPıNZ.

amin..

Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin

hayırlı olsun arkadaşım.umarım 2 mutluluğu birden yaşarsın.bu arada hepinizle paylaşmak istediğim bir bilgi var.bir tıp sitesinde yazdığına göre gebelik aşılamadan 5 gün sonra gerçekleşiyor.yani diyelim bugün aşılama olduk ve döllenme gerçekleşti.cumartesi gebelik gerçekleşiyor.ve bebek rahme tutunuyor.ondan sonraki süreçte gebelik hormonu yükselmeye başlıyor ve tahminen 10 gün sonra kanda yapılan testte doğru sonucu veriyor.

çok ilginç ben o an gerçekleşiyor sanıyordum

ama 2 kasımsa normal adet tarihin neden bukadar erken gelsin ki ? bebek yerleşiyo bence :) allah hakkında hayırlısını versin inşallah benimde normal zamanım 3 kasım o zaman benimde kanamamın gelmesi gerekiyo dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…