Arkadaşlar dua edin bu ayın 31 inde ilk defa aşılama deneyeceğiz. Rabbim imtihanından alnının akıyla çıkanlardan eylesin inş.
DSM canım sen çatlatma iğnesi yaptırdın ben yaptırmadım kendiliğinden çatlamıştı çünkü benimkiler aceleci çıktı biraz :)
evet tatlım öğleden sonra başladı.senin gibi adet tarihimin ilk gününden sayarsak 25. günüm benimde.Ya neden BÖYLE OLDU.ÜZÜLMEYECEĞİM DİYORUM AMA OLMADI İŞTE OLMADIbenneyaptımki
ped koyacak kadar oldumu kanaman senin ya neden ümitsizsin bak bekle hele .. inşallah olur ya ..üzme kendini ne olur
Kızlar Çok tŞkÜrler yanımdasınız.gÖzlerİm doluyo.aĞlamamk İÇİn zor tutuyorum İnankİ.
yok ped koymadım daha.o kadar yok damla filan.ama başlangıç regilin gör bak.çok karışığım.öfffffffff olsaydı YA RABBİM NE OLURDU BU AY.NEDEN OLMADI ALLAHIM NEDEN.yasakkelimeyasakkelime
Bİlmİyorum kızlar.İnanÇlı bİr İnsanım.alllahım bİr Ümİt ne olur hayırlısı İle hayırlı deĞİlse bİle sen onu hayırlı kılıp hepİmİze bebek nasİp eyle.benİm kanamam ÜstÜnÜ gÖrme olsun ne olur rabbİm ne olur.sana sıĞnıp sana İnabıp senden dİlİyorum.allahım duamı kabul et ne olur allahım Şu bİz İnsanlara bebekler ver.herkesİn kucaĞı dolsun.saĞlıklı hayırlı bebekler ver.ne olur ya rabbİhepİmİzn derdİ aynı.allahım sen bÜyÜksÜn,ulusun,yÜcesİn.ne olur yaraabİ,benİ bİzİ İŞt,gÖr.sen herŞeyİ gÖren.bİlen,İŞtensİn.amİn
bilmiyorum kızlar.inançlı bir insanım.alllahım bir ümit ne olur hayırlısı ile hayırlı değilse bile sen onu hayırlı kılıp hepimize bebek nasip eyle.benim kanamam üstünü görme olsun ne olur rabbim ne olur.sana sığnıp sana inabıp senden diliyorum.allahım duamı kabul et ne olur allahım şu biz insanlara bebekler ver.herkesin kucağı dolsun.sağlıklı hayırlı bebekler ver.ne olur ya rabbihepimizn derdi aynı.allahım sen büyüksün,ulusun,yücesin.ne olur yaraabi,beni bizi işt,gör.sen herşeyi gören.bilen,iştensin.amin
Bİlmİyorum kızlar.İnanÇlı bİr İnsanım.alllahım bİr Ümİt ne olur hayırlısı İle hayırlı deĞİlse bİle sen onu hayırlı kılıp hepİmİze bebek nasİp eyle.benİm kanamam ÜstÜnÜ gÖrme olsun ne olur rabbİm ne olur.sana sıĞnıp sana İnabıp senden dİlİyorum.allahım duamı kabul et ne olur allahım Şu bİz İnsanlara bebekler ver.herkesİn kucaĞı dolsun.saĞlıklı hayırlı bebekler ver.ne olur ya rabbİhepİmİzn derdİ aynı.allahım sen bÜyÜksÜn,ulusun,yÜcesİn.ne olur yaraabİ,benİ bİzİ İŞt,gÖr.sen herŞeyİ gÖren.bİlen,İŞtensİn.amİn
Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin
hayırlı olsun arkadaşım.umarım 2 mutluluğu birden yaşarsın.bu arada hepinizle paylaşmak istediğim bir bilgi var.bir tıp sitesinde yazdığına göre gebelik aşılamadan 5 gün sonra gerçekleşiyor.yani diyelim bugün aşılama olduk ve döllenme gerçekleşti.cumartesi gebelik gerçekleşiyor.ve bebek rahme tutunuyor.ondan sonraki süreçte gebelik hormonu yükselmeye başlıyor ve tahminen 10 gün sonra kanda yapılan testte doğru sonucu veriyor.
ANLADIM CANIM.BENİM NORMAL ADET TARİHİM 2 KASIM .YUMURTA BÜTÜTÜK MÜ VE ÇATLADIMI 26 GÜNDE GELİYO.İLK DEMEMEDE BÖYLE OLDU.VALLA GÜN SAYIYORDUM ŞU 3 GÜN GEÇSİN RABBİM DİYE.OLMADI KIZLAR OLMADI.DUYGULARIM KARIŞIK KIZLAR.AĞLASAMMI,HAYIRLISI BUDUR DİYE.sositososito
ben önce egede prof sait beye gitmiştim ilk aşılamam onla oldu.şimdi egede rafael leviye gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?