Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olur aleyna canım ama vesvese kuruntu sanki Yaradanımız yokmuş gibi hep çaresiz hisettmek şeytandandır sen güçlü ol tatlım herşeyin üstesinden gelecez inşallah.Birgün bizimde istediklerimiz olur hayırlısıyla o günün güzelligini yaşamak için şimdi güçlü olmak gerek

aman amn sende hemen alın lülülülülülü

canım alınmak değilde şöyle bir durum var.negatif olduğunu sen kendin söylüyosun biz söyleyince kızıyosun hem sana birisi eksik yanını söylediğinde teşekkür edip düzeltmeye çalışman lazım kimse seni kötülemek için söylemiyo sadece gerçekleri görüp bu ruh halinden çıkmanı sağlamak istiyoruz.

amanınnnnnnnnnnnnnnn sancuux hamilemisin kız hadi tut birimizin elinden başlasın halay sonra sırayla bizde senin kervanına katılalım olurmu

Son düzenleme:
canım benim kendmi değiştiremiyorum işte ne yapıyım karakterim bu benim yani herkes böyle söylüyor sıkıldım artık söylemeyin istedim

naptınız benim naşkıma naşkım geldim seni yalnız bırakırmıyım naleyna nalacağın olsun aşkım gel

yarım saat kaldıbilmiyorumkismile

valla heyacanla bekliom dua ediyom:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…