Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız belkide dünya tatlısı kızın olacak ona çıkmıştır rüya yorumuna göre çıkarmış öyle yoralım biz sende rüyanı sayfadan silde başka yorumlanmasın

canım hayra yoralım hayır olsun o yüzü asık çocuk senin nefsin kuruntuların olmasın inş. kurtulacaksın bu üzntülerden sıkıntılardan çok kuruntu yaptığın için böyle bir rüya görmüşsün bence Allahım hayırlara çevirsin inşallah.

aleyna neden hep karamsar olmayı seviyosun hayatı birazda güzel yönlerinden görmeye çalış bence yaşamak çok güzel nefes aldığım her an için şükretmeliyiz.tabiki hepimiz zaman zaman bunalıma giriyoruz ama bu sürekli olmamalı bence çünkü bu şekilde devam ederse insan ne yaşadığından bişey anlar nede yaşayacağından.

onla alakası yokkk ben hep pozitif düşünmeye gayret ederim sonuçta bebegi bırak tırnagını bile yaratmaya gücümüz yok verecek Olan Allahtır.O verecekse ne olursa olur nasip eder Yaradana sıgınmak gerek bi tanıdıgım dr.dan raporu vardı kesinlikle çocuk sahibi olmaz diye hatta bu raporla evlat alacaktı Ama sonsuz kudret sahibi Rabbim bir deil iki deil tam üç tane çocuk verdi.Bol bol hamd ve şükür etmeli belki duamızdan hoşnut ve biraz daha yalvartmak istiyor

insanın negatif veya pozitif olması bence kan grubuyla alakalı değil hayata bakış açısıyla alakalı.

kızlar artık bana sen neden olumsuzsun gibi şeyler söylemeyin çok moralim bozuluyo eşimde aynı şeyleri söylüyo bana artık kafayı yüycem kan grubumumu değiştirsem ne

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar artık bana sen neden olumsuzsun gibi şeyler söylemeyin çok moralim bozuluyo eşimde aynı şeyleri söylüyo bana artık kafayı yüycem kan grubumumu değiştirsem ne

tamam aleynacım söylemeyiz birdaha kusura bakma kırdıysam özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…