Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım ya..
ne güzel dua etmişsin o kadar içtenki inşallah duan kabul olur..
bu arada benimde yavaş yavaş gelmeye başlıyor galiba....
Bu ay kırmızı kartla oyun dışına çıkanlardan biride ben olacam.:)
ama ben elimden geleni yaptım hakkımda hayırlısı bu demekten başka birşey gelmiyor:sinifsinif:

ama 2 kasımsa normal adet tarihin neden bukadar erken gelsin ki ? bebek yerleşiyo bence :) allah hakkında hayırlısını versin inşallah benimde normal zamanım 3 kasım o zaman benimde kanamamın gelmesi gerekiyo dimi ama

İNŞALLAH BE GÜZEL ARKADAŞIM İNŞALLAH.DUA ED BENİM İÇİN.KEŞKE BEBEK YERLEŞSE.CANIM İLK YAPTIRDIMDADA 26 GÜNÜ GELMİŞTİ REGLİM.2.TEDEVİMNDE 25. GÜNÜ BUGÜN.REGL 21-35 GÜN ARASI YA NORMALDE.DOKTORA SORMUŞTUM İLKİNDE.AMA SANMIYORUM TATLIM BEBEK YERLEŞMESİ DEĞİL.TAM OLMADIM REGL AMA KAN GELDİ YANİ.ÇOK DEĞİL AMA İNŞLLAH TATLIM DUA EDİN LÜTFEN:Saruboceq:

nihalcan senindemi erkenden gelmeye başladı aman de dur :) normal zamanın neydi?

amin canım dualarımız seninle dur bakalım henüz kesin bişey yok dimi ama bekleyelim :)

noluyo kızlar ya ortalığı kan götürüyor kafamçokkarıştı birbirinize mi özendiniz neee...
bak şimdi bende olurum haaaaaaaaaaalmaz: kızlar kendinize gelin unutun kırmızıları gelsin bebişlersırnaşık şey burada hepimiz hamile olduğumuzu yazarız inşallah.

nihalcan senindemi erkenden gelmeye başladı aman de dur :) normal zamanın neydi?

benimde 2 ekimde olmuştum bugün 26.gün adetin ilk gününden itibaren.normalde 4gün var ama dünden başladı lekeler. az önce gittim ve pembe olmaya baslamış çamaşıra değmemiş ama peçeteyle silinince pembe renk vardı ...off ya acizim bu konuda işte..
işin garibi ben bu yaşıma kadar ilkkez bu kadar erken hasta olacam ((

size bi sorun olucak göğüslerinizde acıma varmı şuanda da bastırınca falan

DOĞRU SÖYLÜYOSUN ASLINDA TATLIM.ELİMİZDEN GELENİ YAPTIKGERİ RABBİMİNTAKTİRİ.BU AY NE YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KONTROLE GİDİP ÇATLAMAYAN YUMURTA VARMI DİYE BAKTIRMALI VE AŞILMAYMI GEÇMELİ,İLK OLACAK AŞILAMAM.YOKSA BRAZ DİNLENEYİMMİ.EŞİM DİNLEN DİYO ŞÖYLE KENDİNE GEL DİYO.benneyaptımkikafamçokkarıştıCADIARZUlmaz:

aman aman sakın olayım deme canım . bu bulaşıcı değil ha ....
inşallah kırmızı haberi veren son kişi ben olurum ....
gerisinden hamile haberleri gelir ...:Saruboceq:

Ya bak ben seni takip ediyom sanki ne yapsan bende aynısını yapacam haberin olsun.

benim aşılamanın başından hafif hafif vardı ve şimdi ağrısı arttı adet olucakmışım gibi üstüne yatamıyorum

ne yapalım tatlım.gidelim mi doktora armı verlim sence

Canım doktora gitmek için bana doktorum ilk gün gelecen demişti. ama dünden lekelenme oldum ya hangi günü 1. gün kabul edecem ki...
o yüzden gel bu ay bekleyelim hormonların etkisi geçsin ve yeni sil baştan bi dahaki ay başlayalım .
bu arada benim eşimin sayıda düşme vardı ya eşime dedim bu ay sıra sende sen git gel doktora diye ..
bu ay eşim gitsin bi dahaki ay sıra bana gelir hamile olmasam ben giderim...
Kız belkide biz yeniyıl hediyesi veririz ya ne dersin :))
o zamana denk gelir çünkü ..

selam kızlara.s. ben de k.k da yeniyim. ekim de tüp bebek için lucrin e başladım ama ilk kontrolde 4 cm lik kist gördü dr :çok üzgünüm: ve tedaviyi yarıda kesip 1 ay ginera kullanmamı söyledi. bu arada folik asit te verdi. şu an doğru foruma mı yazıyorum bimiyorum ama benim durumumda olan varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. lucrin kisti de beslemiş olabilirmi acaba.. bu kadar kısa zamanda kistin büyümesine şaşırdı doktorum.. hepimize sağlıklı bebişler gelsin inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza lucrin kisti beslemiş olabilir bendede çok oluyodu böyle kistler kullandığım ilaçlardan yumurta aşırı büyüyo kiste dönüşüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…