Bİlmİyorum kızlar.İnanÇlı bİr İnsanım.alllahım bİr Ümİt ne olur hayırlısı İle hayırlı deĞİlse bİle sen onu hayırlı kılıp hepİmİze bebek nasİp eyle.benİm kanamam ÜstÜnÜ gÖrme olsun ne olur rabbİm ne olur.sana sıĞnıp sana İnabıp senden dİlİyorum.allahım duamı kabul et ne olur allahım Şu bİz İnsanlara bebekler ver.herkesİn kucaĞı dolsun.saĞlıklı hayırlı bebekler ver.ne olur ya rabbİhepİmİzn derdİ aynı.allahım sen bÜyÜksÜn,ulusun,yÜcesİn.ne olur yaraabİ,benİ bİzİ İŞt,gÖr.sen herŞeyİ gÖren.bİlen,İŞtensİn.amİn
ama 2 kasımsa normal adet tarihin neden bukadar erken gelsin ki ? bebek yerleşiyo bence :) allah hakkında hayırlısını versin inşallah benimde normal zamanım 3 kasım o zaman benimde kanamamın gelmesi gerekiyo dimi ama
İNŞALLAH BE GÜZEL ARKADAŞIM İNŞALLAH.DUA ED BENİM İÇİN.KEŞKE BEBEK YERLEŞSE.CANIM İLK YAPTIRDIMDADA 26 GÜNÜ GELMİŞTİ REGLİM.2.TEDEVİMNDE 25. GÜNÜ BUGÜN.REGL 21-35 GÜN ARASI YA NORMALDE.DOKTORA SORMUŞTUM İLKİNDE.AMA SANMIYORUM TATLIM BEBEK YERLEŞMESİ DEĞİL.TAM OLMADIM REGL AMA KAN GELDİ YANİ.ÇOK DEĞİL AMA İNŞLLAH TATLIM DUA EDİN LÜTFEN:Saruboceq:
amin canım ya..
ne güzel dua etmişsin o kadar içtenki inşallah duan kabul olur..
bu arada benimde yavaş yavaş gelmeye başlıyor galiba....
Bu ay kırmızı kartla oyun dışına çıkanlardan biride ben olacam.:)
ama ben elimden geleni yaptım hakkımda hayırlısı bu demekten başka birşey gelmiyor:sinifsinif:
nihalcan senindemi erkenden gelmeye başladı aman de dur :) normal zamanın neydi?
amin canım ya..
ne güzel dua etmişsin o kadar içtenki inşallah duan kabul olur..
bu arada benimde yavaş yavaş gelmeye başlıyor galiba....
Bu ay kırmızı kartla oyun dışına çıkanlardan biride ben olacam.:)
ama ben elimden geleni yaptım hakkımda hayırlısı bu demekten başka birşey gelmiyor:sinifsinif:
noluyo kızlar ya ortalığı kan götürüyor kafamçokkarıştı birbirinize mi özendiniz neee...
bak şimdi bende olurum haaaaaaaaaaalmaz: kızlar kendinize gelin unutun kırmızıları gelsin bebişlersırnaşık şey burada hepimiz hamile olduğumuzu yazarız inşallah.
DOĞRU SÖYLÜYOSUN ASLINDA TATLIM.ELİMİZDEN GELENİ YAPTIKGERİ RABBİMİNTAKTİRİ.BU AY NE YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KONTROLE GİDİP ÇATLAMAYAN YUMURTA VARMI DİYE BAKTIRMALI VE AŞILMAYMI GEÇMELİ,İLK OLACAK AŞILAMAM.YOKSA BRAZ DİNLENEYİMMİ.EŞİM DİNLEN DİYO ŞÖYLE KENDİNE GEL DİYO.benneyaptımki kafamçokkarıştıCADIARZU lmaz:
size bi sorun olucak göğüslerinizde acıma varmı şuanda da bastırınca falan
Ya bak ben seni takip ediyom sanki ne yapsan bende aynısını yapacam haberin olsun.
ya bak ben seni takip ediyom sanki ne yapsan bende aynısını yapacam haberin olsun.
ne yapalım tatlım.gidelim mi doktora armı verlim sence
ne yapalım tatlım.gidelim mi doktora armı verlim sence
selam kızlara.s. ben de k.k da yeniyim. ekim de tüp bebek için lucrin e başladım ama ilk kontrolde 4 cm lik kist gördü dr :çok üzgünüm: ve tedaviyi yarıda kesip 1 ay ginera kullanmamı söyledi. bu arada folik asit te verdi. şu an doğru foruma mı yazıyorum bimiyorum ama benim durumumda olan varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. lucrin kisti de beslemiş olabilirmi acaba.. bu kadar kısa zamanda kistin büyümesine şaşırdı doktorum.. hepimize sağlıklı bebişler gelsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?