size bi sorun olucak göğüslerinizde acıma varmı şuanda da bastırınca falan
burada sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor arkadaşlar sabah olmasını iple çekiyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan
herkes çıktı galiba artık yarın görüşürüz iyi akşamlar.
aynen canım bende rahatlıyorum sayfanın aşağısında kimlerin burda olduğu görülüyor.ben birazdan doktora gideceğim görüşürüz...
kizlar benim doktor kontrolum carsamba gunu ama galiba benim yumurtalar catliyo mafoldumben
simdi ben ne yapicam ya onca igneyi bosubosuna vurdum senağlama
kizlar benim doktor kontrolum carsamba gunu ama galiba benim yumurtalar catliyo mafoldumben
simdi ben ne yapicam ya onca igneyi bosubosuna vurdum senağlama
ordamısınız kızlar:umursamaz::sinifsinif::sinifsinif:
Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin
Ey iman edenler, sabredin ve sabırda yarışın... (Al-i İmran Suresi, 200)
Kuran'da bildirilen, insanları karanlıklardan nura çıkaracak yollardan birisi "sabretmek"tir.
Sabır gösterenleri müjdele." (Bakara Suresi, 155) ayetiyle bildirilen Allah'ın büyük müjdesini vermektir. Ayrıca Allah'ın "sabredenlerle beraber " olduğunu (Bakara Suresi, 153) bir kez daha hatırlatarak, sabrın müminlere pek çok güzelliğin kapısını açan eşsiz bir anahtar olduğunu vurgulamaktır.
RABBİM, herkese banada sabrımızın mükafatını verecektir.yeterki sabır edelim yılmayalım unutmayın arkadaşlar ALLAHTAN ümit kesilmez.biz yeterki isteyelim mücadele edelim çünkü çekilen her sıkıntının mükafatı verilir.
ya dün aksam 3 saat alış veriş merkezinde dolaştım eve geldim leke vardı .sonra olmadı bugün sabah yine aynı leke vardı ama kan gibi değil kahverengi çok az bişeydi ...
arkadaş hamile ona sonram ondada olmuş hatta hasta olacak diye birkaç gün beklemiş açılır diye ama hamileymiş meğer.
şimdi bende tuvalete gitmeye korkuyorum kan korkusu oluşacak ya ..
allahım inşallah hamileyizdir. canım herkese allah versin inşallah...:Saruboceq:
Arkadaşlar dua edin bu ayın 31 inde ilk defa aşılama deneyeceğiz. Rabbim imtihanından alnının akıyla çıkanlardan eylesin inş.
ANLADIM CANIM.BENİM NORMAL ADET TARİHİM 2 KASIM .YUMURTA BÜTÜTÜK MÜ VE ÇATLADIMI 26 GÜNDE GELİYO.İLK DEMEMEDE BÖYLE OLDU.VALLA GÜN SAYIYORDUM ŞU 3 GÜN GEÇSİN RABBİM DİYE.OLMADI KIZLAR OLMADI.DUYGULARIM KARIŞIK KIZLAR.AĞLASAMMI,HAYIRLISI BUDUR DİYE.sositososito
aşılamamı oldum bugün test tarihim 9 kasım..
ordamısın ya ben bugün doktora gittim 3 kutu menegon kullandım doktor tek yumurtan 14 m dedi digerleri küçük şimdi 1 kutu menegon daha verdi çarşamba konrol artık nedersin
aaaa ne tesadüf benimdekontrolüm çarşamba günü sen nerden anladın ki yumurtalarının çatladığını. Neden moralini bozuyorsun canım hemen ümitsizliğe kapılma
aşılamamı oldum bugün test tarihim 9 kasım..
hayırlı olsun .inşallah sonuna kadar gidersinde bebişini kucağına alırsın :Saruboceq:
dalia canım kasıklsrında eger agrın varsa çatlama oluyo demek bende öyle olmuştu ve dr. gittiğimdede çatlamış oldugunu söyledi. bence seb bi dr git baktır.
ordamısın ya ben bugün doktora gittim 3 kutu menegon kullandım doktor tek yumurtan 14 m dedi digerleri küçük şimdi 1 kutu menegon daha verdi çarşamba konrol artık nedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?