Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
size bi sorun olucak göğüslerinizde acıma varmı şuanda da bastırınca falan

benı iğne tedavısne başladıgımdan beri göguslerımde agrı var değince sizlıyor.
normalde gögus hassasıyetım hiç olmaz oyuzden çok tohaf geliyor bana

burada sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor arkadaşlar sabah olmasını iple çekiyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan
herkes çıktı galiba artık yarın görüşürüz iyi akşamlar.

burada sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor arkadaşlar sabah olmasını iple çekiyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan
herkes çıktı galiba artık yarın görüşürüz iyi akşamlar.

aynen canım bende rahatlıyorum sayfanın aşağısında kimlerin burda olduğu görülüyor.ben birazdan doktora gideceğim görüşürüz...

aynen canım bende rahatlıyorum sayfanın aşağısında kimlerin burda olduğu görülüyor.ben birazdan doktora gideceğim görüşürüz...

DOKTORDAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN İNŞALLAH.HAYATIMIZ DOKTOR OLDU BEEEEEEEE YAA PSİKOPAT OLDUK DOKTORA GİTMEKTENlaelaelaelaelae
TABİ BU İŞİN ŞAKASI İYİKİ VAR DOKTORLAR ALLAH ONLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

kizlar benim doktor kontrolum carsamba gunu ama galiba benim yumurtalar catliyo mafoldumben
simdi ben ne yapicam ya onca igneyi bosubosuna vurdum senağlama

kizlar benim doktor kontrolum carsamba gunu ama galiba benim yumurtalar catliyo mafoldumben
simdi ben ne yapicam ya onca igneyi bosubosuna vurdum senağlama

aaaa ne tesadüf benimdekontrolüm çarşamba günü sen nerden anladın ki yumurtalarının çatladığını. Neden moralini bozuyorsun canım hemen ümitsizliğe kapılma

ordamısın ya ben bugün doktora gittim 3 kutu menegon kullandım doktor tek yumurtan 14 m dedi digerleri küçük şimdi 1 kutu menegon daha verdi çarşamba konrol artık nedersin

Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin

hayirli olsun arkadasim insallah asilaman tutar

ne guzel yazmissin tatlim insallah Rabbim hepimizin dualarini kabul eder

bencede sen hamile olabilirsin arkadasim

Arkadaşlar dua edin bu ayın 31 inde ilk defa aşılama deneyeceğiz. Rabbim imtihanından alnının akıyla çıkanlardan eylesin inş.

hayirli olsun canim insallah Rabbimin izniyle bebisine kavusursun

canim hemen umitsizlige kapilma daha gunune var insallah adet olmassin

aşılamamı oldum bugün test tarihim 9 kasım..

hayırlı olsun .inşallah sonuna kadar gidersinde bebişini kucağına alırsın :Saruboceq:

dalia canım kasıklsrında eger agrın varsa çatlama oluyo demek bende öyle olmuştu ve dr. gittiğimdede çatlamış oldugunu söyledi. bence seb bi dr git baktır.

ordamısın ya ben bugün doktora gittim 3 kutu menegon kullandım doktor tek yumurtan 14 m dedi digerleri küçük şimdi 1 kutu menegon daha verdi çarşamba konrol artık nedersin

canım benim bozma moralini kullan 1 kutu daha kullan nolacak sen doktorunu dinle

aaaa ne tesadüf benimdekontrolüm çarşamba günü sen nerden anladın ki yumurtalarının çatladığını. Neden moralini bozuyorsun canım hemen ümitsizliğe kapılma

inanilmaz sancim oldu canim genelde benim yumurtam catladiginda sancim olur yani hissederim bu defaki biraz daha siddetliydi zaten yumurta sayimda coktu o yuzden yumurtalarimin catladigini dusunuyorum kafamçokkarıştı

carsamba gunune verdi randevumu ondan once imkansiz almaz simdi ben ne yapsamki kafamçokkarıştı

Kızlar ben Şımdı Çıkıyorum yarın gÖrÜŞÜrÜz ıyı akŞamlar.
Dalıa yarın gÖrÜŞÜrÜz canım bozma moralını ÇatlamamıŞtır yumurtan yarın ayrıntılı konuŞuruz.

canim uzulme diger kutuyuda kullandiginda yumurtalarin istenilen buyukluge gelir zaten fazla yumurta olusunca asilamayi iptal edebiliyorlar
sen doktoruna guven Rabbim ol dedikten sonra bir yumurtaylada olur

çarşambay akontroldür bence sen bu akşamdan çalış çatlamışsa tutma ihtimali olur en azından zaman kaybetmezsin tabi carşambaya aşılama yapılacaksa perhiz veriyolarya o zaman beklemen gerekecek...
ama aşılama deilse bence çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…