Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tamam tatlim yarin gorusuruz

canim evet carsamba kontrolum var ve asilama olup olmiyacagimi soyliycekti doktor ama bugun inanilmaz sancim oldu o yuzden catlamistir diye dusunuyorum
ama eger catlamissa acaba hepsi birdenmi catlamistir ve carsmba gittigimde catlamamis yumurtlar varsa yinede asilama yapilabilirm ufff kafam cok karistiikafamçokkarıştı

kızlar ben bugün doktora gittim 3 kutu menegonum bitti doktor tek yumurta var 14m dedi digerleri küçük şimdi 1 kutu daha verdi çarşamba kontrol adetim le beraber 12 günümdeyim nediyosunuz valla ilk aşılamam kafam karıştı:gitme::gitme::gitme:

OOooo..kızlar ben yokken döktürmüşsünüz sayfamız seksenlere gelmiş alkisalkisalkis

nergiz nasılsın canım nasıl gidiyor. bişiler hissediyomusun

Ah canım hiç bir belirtim yok, moralim biraz bozuk aslında :çok üzgünüm:

günaydın kızlar benim regl tarihime son dört gün kaldı çok heyecanlıyım:)))) bugün aşılamadan sonraki 12. günüm muhtemelen kanda çıkar ama cesaret edemiorum....

Canım belirtilerin var mı? İnşallah hamilesindir.:Saruboceq:

kızlar şimdi hesapaldımda ban a16 gun sonraya kan testı için gun vermişler çok değilmi yaa

Canım 13-14.gün kanda kesin çkar

selam arkadaşlar benimde bugün 12. günüm benim müthiş bi başağrım var sabahtan beri grip olabilirim belki ondandır. başkada bir belirtim yokk sulecik senin durumun nasıl

Ahh... o belirtiler bende de yok çok üzgünüm:gitme: benimde 11.günüm bugün

Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin

İnşallah hamile kalırsın bu ay inşallah :Saruboceq:

bide bi şey sorcam kızlar bu bebeğin yerleşme kanaması herkeste oluyomu eğer oluyosa ben boşuna ümitlenmeyeyim yok öle bişi çünkü:)

Bende de yok canım ama herkezde olmuyor diye biliyorum.

İnşallah yerleşme kanamasıdır da bebişin sana sıkı sıkı tutunuyordur canımhihoyyyt

Arkadaşlar jeli aşılamanın olduğu günmü kullanmaya başladnız .bide sordum dra ilişki önermedi

Ben aşılamdan bir gün sonra kullanmaya başladım ama bu aralar bir gün ara verip kullanıyorum çünkü sanki yanma yapıyor bende, birde şimdi mantar olmayalım.
Bizde de 2 gün ilişki yasakdı, ondan sonrasında serbestti

Arkadaşlar dua edin bu ayın 31 inde ilk defa aşılama deneyeceğiz. Rabbim imtihanından alnının akıyla çıkanlardan eylesin inş.

Hayırlı olsun canım tedavin:lepi:

İnşallah yerleşme kanamasıdır dsm, ama değilsede kendini çok üzme tatlım

size bi sorun olucak göğüslerinizde acıma varmı şuanda da bastırınca falan

Offf ya.......bende hiç bir ağrı sızı, yok hiç bir yerimde.Dürtüyorum her yerimi ama tık yok belirti olarak klava:

benim aşılamanın başından hafif hafif vardı ve şimdi ağrısı arttı adet olucakmışım gibi üstüne yatamıyorum

İnşalalh hamilelik belirtisidir bunlar canım

kizlar benim doktor kontrolum carsamba gunu ama galiba benim yumurtalar catliyo mafoldumben
simdi ben ne yapicam ya onca igneyi bosubosuna vurdum senağlama

Canım benimde öyle kasık ağrılarım vardı ertesi gün doktoruma gittiğimde söyledim. O da ultrasonla baktı ve daha çatlamamış ki dedi, korkma canım yumoşlar büyürken de böyle ağrılar olabiliyor.

aşılamamı oldum bugün test tarihim 9 kasım..

Hayırlı olsun aşılaman canım

merhaba arkadaşlar
ben dün regli oldum. listeden silebilirsiniz. artık hazirana kadar bekleyip tüp bebekle devam edicez. mevlam hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. hepinize dua edicem. yazdıklarınızı takip edicem. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

takıyorum kafaya işte tek yumurta büyür inşallah

kızlar ya yardım edin siz adetinizin kaçıncı gününde aşılama oldunuz ben 12. gündeyim bide yarınlık ignem var tek yumurtan oluşmuş 14m digerleri küçük yazın kızlar yardım edin

Ah canım çok üzüldüm, niye böyle oluyor anlamıyorum.Biliyorum benimde tutmadı umutlarım gitgide azalıyor.

Bu stresi yaşamaktansa bazen direk tüp bebek yapmak en iyisi bence de. inşallah bir dahaki ay kendiliğinden hamile kalırsın canım.

nergis55 teşekkürler yarın başlıym bende jel e şu an müthiş baş ağrım var

bu arada hiç bir belirtiye umutlanmayın hamilelik belirtilerinin aynısını hepsini yaşadım ama sonuç negatif çok sayıda yumurtam vardı eşimin sperm sayı ve hareketliliği çok iyiydi. doktorum çoğul gebelikten koktuğu için aşılamayı iptal etmeyi bile düşündü. biz ısrarla istedik. aşılama sonrası kendime çok dikkat ettim elimden geleni yaptım ama sonuç böyle işte...

kızlar ya yardım edin siz adetinizin kaçıncı gününde aşılama oldunuz ben 12. gündeyim bide yarınlık ignem var tek yumurtan oluşmuş 14m digerleri küçük yazın kızlar yardım edin

Yumurta ne zaman istenilen olgunluğa erişirse o zaman yapılıyor aşılama.Bende ilkinde 12.gün yapılmıştı bu sefer 14.günde yapıldı aşılamam.

canım benim yumurtalarımın biri 19 diğeri 16 mm ydi ertesi gün akşamına çatlatma iğnesi vermişti 2 kutu dan 3 ampul eksik menagon kullanmıştım .

desteğin için teşekkürler. dua edelim birbirimize.:gitme::gitme:

Canım üzülme hayırlısı ne zamansa o zaman gelicektir bebeğin..fazla üstüne düştünmü bişey olmuyo.kafana takmadığın zaman kendiliğinden belki olur .bende aşılamamı bugün yaptırdım fazla kafama takmamaya çalışıyorum.Allah ım ne zaman ol derse o zaman olur

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????...............................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.................. Bir dahaki aya inşallah

f3x.............................2.aşılmama....................pregon.................................. Bir dahaki aya inşallah

Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................27ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000......................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.

sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

sulecik..........................1.aşılama........................?????.....................................30ekim

busen...........................1.aşılam..........................?????.....................................30ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

adalex.............................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

nursati......................2.aşılama..................merional 75.......................................4kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f..........................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................4kasım

blueege.........................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli.........................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33..........................1.aşılama.................klomen+pregnly.........................9 kasım

masumane78................2.aşılama...................pregon.preglny........................... 10kasım

nihalcan....................1.aşılama...................menagon................................. aşılama iptal kendiliğnden olur inş.

dalia..........................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..................................... aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll......................1.aşılama....................menagon............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????

ozlemay.........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????

pulsargulsen....................2.aşılama.......................gonal f.....................................????

emineu............................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................??????....................................????

NURSİMA.......................1.aşılama........................?????......................................???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…