Kızlar ben Şİmdİ Çıkıyorum yarın gÖrÜŞÜrÜz İyİ akŞamlar.
Dalİa yarın gÖrÜŞÜrÜz canım bozma moralİnİ ÇatlamamıŞtır yumurtan yarın ayrıntılı konuŞuruz.
çarşambay akontroldür bence sen bu akşamdan çalış çatlamışsa tutma ihtimali olur en azından zaman kaybetmezsin tabi carşambaya aşılama yapılacaksa perhiz veriyolarya o zaman beklemen gerekecek...
ama aşılama deilse bence çalışın
canim evet carsamba kontrolum var ve asilama olup olmiyacagimi soyliycekti doktor ama bugun inanilmaz sancim oldu o yuzden catlamistir diye dusunuyorum
ama eger catlamissa acaba hepsi birdenmi catlamistir ve carsmba gittigimde catlamamis yumurtlar varsa yinede asilama yapilabilirm ufff kafam cok karistiikafamçokkarıştı
nergiz nasılsın canım nasıl gidiyor. bişiler hissediyomusun
günaydın kızlar benim regl tarihime son dört gün kaldı çok heyecanlıyım:)))) bugün aşılamadan sonraki 12. günüm muhtemelen kanda çıkar ama cesaret edemiorum....
kızlar şimdi hesapaldımda ban a16 gun sonraya kan testı için gun vermişler çok değilmi yaa
selam arkadaşlar benimde bugün 12. günüm benim müthiş bi başağrım var sabahtan beri grip olabilirim belki ondandır. başkada bir belirtim yokk sulecik senin durumun nasıl
Kızlar bugün aşılamamı oldum çok basit bir işlemdi.şu an dinleniyorum dr bana 10 gün sonra gel dedi test için eşimin doğum gününe denk geliyo benim için dua edin
bide bi şey sorcam kızlar bu bebeğin yerleşme kanaması herkeste oluyomu eğer oluyosa ben boşuna ümitlenmeyeyim yok öle bişi çünkü:)
ya dün aksam 3 saat alış veriş merkezinde dolaştım eve geldim leke vardı .sonra olmadı bugün sabah yine aynı leke vardı ama kan gibi değil kahverengi çok az bişeydi ...
arkadaş hamile ona sonram ondada olmuş hatta hasta olacak diye birkaç gün beklemiş açılır diye ama hamileymiş meğer.
şimdi bende tuvalete gitmeye korkuyorum kan korkusu oluşacak ya ..
allahım inşallah hamileyizdir. canım herkese allah versin inşallah...:Saruboceq:
Arkadaşlar jeli aşılamanın olduğu günmü kullanmaya başladnız .bide sordum dra ilişki önermedi
Arkadaşlar dua edin bu ayın 31 inde ilk defa aşılama deneyeceğiz. Rabbim imtihanından alnının akıyla çıkanlardan eylesin inş.
İNŞALLAH BE GÜZEL ARKADAŞIM İNŞALLAH.DUA ED BENİM İÇİN.KEŞKE BEBEK YERLEŞSE.CANIM İLK YAPTIRDIMDADA 26 GÜNÜ GELMİŞTİ REGLİM.2.TEDEVİMNDE 25. GÜNÜ BUGÜN.REGL 21-35 GÜN ARASI YA NORMALDE.DOKTORA SORMUŞTUM İLKİNDE.AMA SANMIYORUM TATLIM BEBEK YERLEŞMESİ DEĞİL.TAM OLMADIM REGL AMA KAN GELDİ YANİ.ÇOK DEĞİL AMA İNŞLLAH TATLIM DUA EDİN LÜTFEN:Saruboceq:
size bi sorun olucak göğüslerinizde acıma varmı şuanda da bastırınca falan
benim aşılamanın başından hafif hafif vardı ve şimdi ağrısı arttı adet olucakmışım gibi üstüne yatamıyorum
kizlar benim doktor kontrolum carsamba gunu ama galiba benim yumurtalar catliyo mafoldumben
simdi ben ne yapicam ya onca igneyi bosubosuna vurdum senağlama
aşılamamı oldum bugün test tarihim 9 kasım..
aşılamamı oldum bugün test tarihim 9 kasım..
takıyorum kafaya işte tek yumurta büyür inşallahİnşallah hamile kalırsın bu ay inşallah :Saruboceq:
Bende de yok canım ama herkezde olmuyor diye biliyorum.
İnşallah yerleşme kanamasıdır da bebişin sana sıkı sıkı tutunuyordur canımhihoyyyt
Ben aşılamdan bir gün sonra kullanmaya başladım ama bu aralar bir gün ara verip kullanıyorum çünkü sanki yanma yapıyor bende, birde şimdi mantar olmayalım.
Bizde de 2 gün ilişki yasakdı, ondan sonra
Hayırlı olsun canım tedavin:lepi:
merhaba arkadaşlar
ben dün regli oldum. listeden silebilirsiniz. artık hazirana kadar bekleyip tüp bebekle devam edicez. mevlam hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. hepinize dua edicem. yazdıklarınızı takip edicem. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar ya yardım edin siz adetinizin kaçıncı gününde aşılama oldunuz ben 12. gündeyim bide yarınlık ignem var tek yumurtan oluşmuş 14m digerleri küçük yazın kızlar yardım edin
kızlar ya yardım edin siz adetinizin kaçıncı gününde aşılama oldunuz ben 12. gündeyim bide yarınlık ignem var tek yumurtan oluşmuş 14m digerleri küçük yazın kızlar yardım edin
Ah canım çok üzüldüm, niye böyle oluyor anlamıyorum.Biliyorum benimde tutmadı umutlarım gitgide azalıyor.
Bu stresi yaşamaktansa bazen direk tüp bebek yapmak en iyisi bence de. inşallah bir dahaki ay kendiliğinden hamile kalırsın canım.
bu arada hiç bir belirtiye umutlanmayın hamilelik belirtilerinin aynısını hepsini yaşadım ama sonuç negatif çok sayıda yumurtam vardı eşimin sperm sayı ve hareketliliği çok iyiydi. doktorum çoğul gebelikten koktuğu için aşılamayı iptal etmeyi bile düşündü. biz ısrarla istedik. aşılama sonrası kendime çok dikkat ettim elimden geleni yaptım ama sonuç böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?