Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlısı olsun bende bugün aşılama oldum 10 gün sonra gel dedi 4 kasımda gidicem dr sana jel verdimi bugünmü başlıycaz kullanmaya

senin de hayırlın olsun canım dr bana bişey vermedi 2 hafta sonra teste gel dedi sadece gün aşırı ilişki bide

ayyy insallah oyledir nergiscim insallah catlamamislardir :Saruboceq:
ama eger catladirsa acaba her ihtimale karsi bu aksam calisma yapsakmiki CADIARZU
cunku benim kontrolum carsamba gunu mafoldumben daha once gitmemede imkan yok

cok uzuldum canim yaa insallah Rabbim tez zamanda melegini gonderir :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok şükür herşey yolundaymış 20 dk sonra çatlatma iğnesini vurcaz çarşamba 14 te aşılamam olcak hayırlısıyla Allahım nolur isteyen herkese ve bana hayırlı bebekler ver....

dsmyi ve nihalcanı çok merak ettim bi gelişme varmı acaba gelselerde konuşsak

siteye giriş yapamadım geçici olarak servis dışı görünüyordu sizde de oldu mu aynı şey

siteye giriş yapamadım geçici olarak servis dışı görünüyordu sizde de oldu mu aynı şey

birteksen merhaba sen yenisin galiba ya da ben daha önce görmedin neyse.senin durumuun nedir canım

kızlar nerdesiniz yaaaaaaa

geldim kızlar ... ya sabah nete giremedim ..
beni merak etmişsiniz..
hala çok azda olsa lekelenmeler devam ama tam olmadı regl gibi değil yani..
bende sabırsızlandım herşeye rağmen sabah işe gelmeden kan tahlili yaptırmaya gittim ..
sonucunu saat 3,30 da alacam
biliyorum sonuç negatif ama belki stresten kurtulurum biraz diye yaptırdım
gerçeklerle yüzleşme zamanı dedim kendi kendime bekleyemedim artık..
ama eşimin bile haberi yok test yaptırdığımdan ....
inşallah sonucu size saat 4 gibi yazarım ...

kız hadi hayırlısı bence sen hamilesin saat 4 de burada yazarsın hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendiyehihoyyyt
inşallah canım dualarımız seninle.stres yapma kendinide negatif sonuca şartlama bu çok yanlış pozitif ol okopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun inş. canım umarım sonuç pozitiftir hamiş haberini alırız inş.zemuszemus:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…