Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyim çok şükür bugün biraz daha heycanım artacağına azaldı kendimi daha rahat hissediyorum bakalım inş. hep böyle olurum. peki sen nasılsın?

işte bu iyiye işaret bu ay bende çok rahatım heycanım falan yok stresede girmedim bakalım güzelim ya inş.bu ay olur.bence hep böyle rahat olmaya devam edelim geçen aylar hep stresle heyecanla geçtide ne oldu sanki :sinifsinif:bu ayda böyle deneyelim belkide bu işin formülü budur ne dersin.

anlaşılan bugün kimsenin canı konuşmak istemiyorCADIARZU

tatlım ben burdayım konuşak y akafam karışık 1o gün oldu igneler biti yarın kontrolüm var doktor dediki tek yumurta var 14 m işte bakam yarın büyümüşmü anlamadım hayırlısı:gitme::gitme::gitme:

canım rabbim ol dedikten sonra tek yumurta çift yumurta fark etmez sen hiç kafanı karıştırma benimde yarın kontrolüm var bakalım benim yumurtalar ne alemde keyiftedirler inşallah.

ayyyyy insallah hamilesindir canim dualarim seninle
guzel haberini sabirsizlikla bekliyorum delikafadulden

canim kalbini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra olur bir yumurta on yumurta farketmez

merhaba, benim başağrım var soldan soldan geliyolar :)) diğer türlü göğüslerimde hassasiyet başkada bişey yok

sanırım içimizde en çok belirtiye sahip olan sensin nergis55 de ve bende de belirgin bi belirti yok ama az kaldı ben güzel haberler alacağımıza inanıyorum inş.

evet sonucu aldım kızlar malesef yok yok işte ....
olmadımı olmuyo .....mafoldumben
bundan sonra hiçbişey yapmayacam ne olacaksa olsun ya .
ZORLA DEıL YA OLMUYORRRRRsenağlama

iyiyim canim yarini sabirsizlikla bekliyorum insallah yanilmisimdir ve yumurtalarim catlamamistir
sen nasilsin tatlim?

bende yarını sabırıszlıkla bekliyorum kasıklarım baya bi ağrıyo bakalım yumoşlar nasıllar eğer iyilerse aşılamaya strat verilir:lepi:genel olarak iyiyim bugün gerçi sadece bugün değil bu ay çok rahatım inşallah ayın sonuda böyle rahat ve mutlu olurum:Saruboceq:
yumurtaların çatlamamıştır takma kafaya belkide çok fazla yumurtan gelişti o yüzdendir ağrıların ALLAHIM sen bizim yar ve yardımcımız ol yarabbim AMİN.

ZORLA DEİL YA OLMUYORRRRRsenağlama

canım benim lütfen yıpratma kendini olmucak diye bişey yok güçlü ol bırakma kendini unutma bu yaşadıklarımız bir sınav bak biz yanındayız yanlız değilsin hem neden olmasın ümitsizliğe kapılma hemen

bugün bu sayfanın tadı yok kafamçokkarıştıben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz

sanırım içimizde en çok belirtiye sahip olan sensin nergis55 de ve bende de belirgin bi belirti yok ama az kaldı ben güzel haberler alacağımıza inanıyorum inş.

Evet canım ya bende bugün de belirti yok.Cumartesi günü adet tarihim ama ben bu stresle fazla dayanırmıyım bilmiyorum, belki yarın cesaret edersem kan tahlili yaptırabilirim. Negatif mi , pozitif mi bir an önce öğreneyim de kurtulayım bu stresten.

ZORLA DEİL YA OLMUYORRRRRsenağlama

Canım çok üzüldüm ya..Biraz dinlen inşallah kendiliğinden gelir bu sefer bebişin. Bizim kaderimizde de böyle beklemek var ne yazık ki.Allah inşallah en yakında yüzümüze güler

ya bi türlü gelmiyoda sadece leke başkada bişey yok çok erken regl oluyom ya bugün daha 26. gün ve ben 30. günde olurdum normalde.. offfff ya kan testindede çıkmadı zaten o zaman dogru dürüst neden kanamam açılmıyo yolunda gitmeyen bişeyler var sanki ya ......:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…