Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah yumurtalar kiste falan dönüşmemiştir.Sen tedaviye ara versen bile yarın bence bir doktoruna görün bakalım bişey var mı diye

ınşallah yumurtalar kiste falan dönüşmemiştir.Sen tedaviye ara versen bile yarın bence bir doktoruna görün bakalım bişey var mı diye

ya cumaya Mersine gidecem seminer var.geldikten sonra ancak dr. gidebilirim .....
1 hafta sonraya ancak yani ...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.................. Bir dahaki aya inşallah

f3x.............................2.aşılmama....................pregon.................................. Bir dahaki aya inşallah

nihalcan....................1.aşılama...................menagon................................. bir daha ki aya inşallah

boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????...............................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim

Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................27ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000......................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.

sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

sulecik..........................1.aşılama........................?????.....................................30ekim

busen...........................1.aşılam..........................?????.....................................30ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

adalex.............................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

nursati......................2.aşılama..................merional 75.......................................4kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f..........................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................4kasım

blueege.........................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli.........................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33..........................1.aşılama.................klomen+pregnly.........................9 kasım

masumane78................2.aşılama...................pregon.preglny........................... 10kasım

dalia..........................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..................................... aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll......................1.aşılama....................menagon............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????

ozlemay.........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????

pulsargulsen....................2.aşılama.......................gonal f.....................................????

emineu............................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................??????....................................????

NURSİMA.......................1.aşılama........................?????......................................????

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar 2 gün girmedim.sayfalar almış başını gitmişkızlar ben dün 13.30 da ikinci aşılamamı oldum.ilkinden çok çok kolay geçti allaha şükür.hiç hissetmedim desem yeridir.ne olur iyi dilek ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.sizler benim dualarımdasınız.YÜCE RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.cümlemizin kucağını hayırlı,sağlıklı bebişlerle doldursun:Saruboceq:

hayirli olsun canim insallah Rabbim melegini nasip etmistir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet sonucu aldım kızlar malesef yok yok işte ....
olmadımı olmuyo .....mafoldumben
bundan sonra hiçbişey yapmayacam ne olacaksa olsun ya .
ZORLA DEİL YA OLMUYORRRRRsenağlama

ayyy canim benim yaa ne olur uzulme buda bizim sinavimiz insallah Rabbim alnimizin akiyla cikmamizi nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

insallah pozitiffff sonuc alirsin canim :Saruboceq::Saruboceq:

negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmeyin diyemem ama fazlada yıpratmayın kendinizi çünkü stres gelecek aylarada taşınıyor ve hamile kalmak dahada zorlaşıyormuş dr ların çogu bunu savunuyor..........Ben 25 ekimde aşılamamı oldum......Sonrasında Jel ve folik asit verdi dr.Sizede vermişmiydi......Birde aşılama yaparken ultrasonla takip ettiler bu iyi bişey mi

sen sıkma canını herkeste belirti olması gerekmiomuş bende de yok örneğin:)Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. pazartesiye kadar nete giremicem umarım p.tesi girdiğimde güzel haberlerini alırım ve de bende güzel haberler veririm inş. :CüvCüv: Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla.

bneımkarnım çok şişti yaaa

merhaba bumuyani canım seninle aynı zamanda yaptırdık aşılamamızı aynen benimde karnımda şilik mevcut tabiki ne annama geldiğini bilmiyorum..seninde aralıklı kasıklarına ağrılar girmeye devam ediyormu?birde sabah aniden yataktan kalkınca kasıklarıma sancı krap giriyor sonra kendiliğinden geçiyor..sendede bu belirtiler varmı?.

gunaydın canım.ben kasıkalrımdaagrı falan yok sadece şişlık var karnımda bıde göguslerım acıyor.
kramp olayı falan yok yani :)
2 3gundur sbh kalkınca midme bı hoş oda sıkıntıdandır dıyorum kahvaltı yapmk istemiyorumki kahvaltıyı çok severım ben.senın test gunun nezman benım 4kasım

kızlar günaydın benimde kasıklarımda şişkinlik var hafifte kramp oluyo.gaz oluyo .
bumu yani benimde test günüm 4 kasım hakkımızda hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…