meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim 3 tane yumurtam var 2 tanesi 17 mm diğeri 18 mm doktor çok iyi dedi cuma günü tekrar çağırdı ne olur kızlar dua edin buna çok ihtiyacım var.
kızlar günaydın herkese hayırlı sabahlar .gerçe öğlen oldu ama :))
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..
meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim 3 tane yumurtam var 2 tanesi 17 mm diğeri 18 mm doktor çok iyi dedi cuma günü tekrar çağırdı ne olur kızlar dua edin buna çok ihtiyacım var.
bugün tam regl oldum artık ümit kalmadı yani..
benden daha fazla üzüldü eşim onu teselli edeyim derken kendimi unuttum...
hakkımızda hayırlısı buymuş demek...sizler için dua ediyorum rabbim sizlerden güzel haberler almayı nasip eder inşallah.
gunaydın canım.ben kasıkalrımdaagrı falan yok sadece şişlık var karnımda bıde göguslerım acıyor.
kramp olayı falan yok yani :)
2 3gundur sbh kalkınca midme bı hoş oda sıkıntıdandır dıyorum kahvaltı yapmk istemiyorumki kahvaltıyı çok severım ben.senın test gunun nezman benım 4kasım
bugün tam regl oldum artık ümit kalmadı yani..
benden daha fazla üzüldü eşim onu teselli edeyim derken kendimi unuttum...
hakkımızda hayırlısı buymuş demek...sizler için dua ediyorum rabbim sizlerden güzel haberler almayı nasip eder inşallah.
hayirli olsun canim insallah Rabbim melegini nasip etmistir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet güzelim aynı zamanlarda olmuşuz aşılamayı 13.45 te de benim aşılamam oldu senin de hayırlı olsun..allah hepimizin yüzüne bakar inşallah..
Arkadaşlar benimde daha 4 günüm vardı ama erken hasta oluyorum galiba ne iştir anlamadım.aşılamamın 14. günü bugün sanırım bende kayıttan düşüyorum
çok güzel canım inş. her şey yolunda gider dualarım seninle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?