Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim 3 tane yumurtam var 2 tanesi 17 mm diğeri 18 mm doktor çok iyi dedi cuma günü tekrar çağırdı ne olur kızlar dua edin buna çok ihtiyacım var.

meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim 3 tane yumurtam var 2 tanesi 17 mm diğeri 18 mm doktor çok iyi dedi cuma günü tekrar çağırdı ne olur kızlar dua edin buna çok ihtiyacım var.

çok güzel canım inş. her şey yolunda gider dualarım seninle:Saruboceq:

bugün tam regl oldum artık ümit kalmadı yani..
benden daha fazla üzüldü eşim onu teselli edeyim derken kendimi unuttum...
hakkımızda hayırlısı buymuş demek...sizler için dua ediyorum rabbim sizlerden güzel haberler almayı nasip eder inşallah.

Allahtan ümit kesilmez zamanı gelince olucaktır inş. ama bu süreçte Rabbim hepimize sabır ihsan etsin...

3 kasım canım sabırsızlıkla bekliyoruzz...inşallah hayırlısı canımmm hepimiz için..

canım ne olur kendini fazla yıpratma Yüce rabbim öyle büyük ki inan senin için daha hayırlı bir zaman kararlaştırmıştır.O herşeyin en iyisini bilir.Elbet bizi de sevindirecek bize düşen sabırlı olup mücadeleyi ve dualarımızı bırakmamak:tesellipuyorumnanaktan

Arkadaşlar benimde daha 4 günüm vardı ama erken hasta oluyorum galiba ne iştir anlamadım.aşılamamın 14. günü bugün sanırım bende kayıttan düşüyorum

kızlar işim vardı giremedim ben gelene kadar herkes gitmiş:sinifsinif:

Arkadaşlar benimde daha 4 günüm vardı ama erken hasta oluyorum galiba ne iştir anlamadım.aşılamamın 14. günü bugün sanırım bende kayıttan düşüyorum

ya bu ilaçlar,iğneler erken hasta olmaya neden oluyor galiba..ya tutuyor yada erkenden regl yapıyor ...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…