negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmeyin diyemem ama fazlada yıpratmayın kendinizi çünkü stres gelecek aylarada taşınıyor ve hamile kalmak dahada zorlaşıyormuş dr ların çogu bunu savunuyor..........Ben 25 ekimde aşılamamı oldum......Sonrasında Jel ve folik asit verdi dr.Sizede vermişmiydi......Birde aşılama yaparken ultrasonla takip ettiler bu iyi bişey mi
sen sıkma canını herkeste belirti olması gerekmiomuş bende de yok örneğin:)Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. pazartesiye kadar nete giremicem umarım p.tesi girdiğimde güzel haberlerini alırım ve de bende güzel haberler veririm inş. :CüvCüv: Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla.
meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim 3 tane yumurtam var 2 tanesi 17 mm diğeri 18 mm doktor çok iyi dedi cuma günü tekrar çağırdı ne olur kızlar dua edin buna çok ihtiyacım var.
Arkadaşlar benimde daha 4 günüm vardı ama erken hasta oluyorum galiba ne iştir anlamadım.aşılamamın 14. günü bugün sanırım bende kayıttan düşüyorum
kizlar asilamam cogul gebelik yuzunden iptal oldu kismet degilmis
insallah sizlerin asilamalari tutar dualarim sizlerle
kizlar asilamam cogul gebelik yuzunden iptal oldu kismet degilmis
insallah sizlerin asilamalari tutar dualarim sizlerle
nergis55 sen nasılsın canım son durumun nedir
Bu doktorlarda çok yumurta olunca ne diye yapmıyorlarsa, sanki 2- 3 yumurtayla aşılama çok mu tutuyor.Koca listede daha 2 hamiş var.Keşke ısrar etseydin canım belki yaparmıydı acaba?
elifnaz dr bana pt progesteron testi 9 kasımda da b-hcg verdi.senin test tarihin nedir.
haftaya bugun test gunum 1hafta çok kolay gectı ınş buhaftada gzuel egcer ve haftaya bugun guzel hebrler vermnk nasıp olur
hayırlı olsun.inşallah tutar arkadaşım.bende beklemedeyim.9 kasım.izmirde nerde oldun canım?
inşallah canım bornova şifada yapıldı[/QUO
arkadaşlar listeye benide alın 2. aşılamam geçen ay eylül sayfasındaydık 1. aşılama tutmadı
2. aşılama 18 ekim sonuç kasımın ilk haftası
liste baya uzun inşallah neticeler güzel olur geçen ay da çok kişiydik ama malesef 2 ya da 3 kişinin yüzü güldü insanın morali bozuluyor ama olumlu düşünmek lazım benim aşılamanın 11. günü bakalım kalan günler nasıl geçicek..herkes için hayırlısı olur inşallah..
KACINCI GUN TEST YAPTIRCAKSIN CANIM GUZZEL HEBRLERINI ALIRIZ INŞÖPUYORUM EN GUZEL DILEKLERMLE..inşallah canım bornova şifada yapıldı[/QUO
arkadaşlar listeye benide alın 2. aşılamam geçen ay eylül sayfasındaydık 1. aşılama tutmadı
liste baya uzun inşallah neticeler güzel olur geçen ay da çok kişiydik ama malesef 2 ya da 3 kişinin yüzü güldü insanın morali bozuluyor ama olumlu düşünmek lazım benim aşılamanın 11. günü bakalım kalan günler nasıl geçicek..herkes için hayırlısı olur inşallah..
inşallah canım bornova şifada yapıldı[/QUO
Aramıza hoşgeldin canım, inşallah bu liste hepimize uğur getirir.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?