Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün aşılamam oldu 2 gün öncesinden başlamıştı yumurtalıklarımda ağrı dün ağrılar doruğa ulaştı gece uyuyamadım şuan hafif var ayağa kakınca şiddetleniyor kızlar tutmadı mı acaba çatlatma iğnesini vurduğumuz günkü yumurta durumum 16,17.2, 17.5,18,19 olmak üzere 5 yumurtam vardı.19 milyon sperm yollandı sizce bunlar normal mi neden bu kadar ağrım var bayada küçük 12lik felan yumurtalar vardı onlardanmı acaba ağrılar?

canım öncleıkle hayırlı olsun.agrıolması normal nıhayetınde rahımd ebı ışlem oluyor elle bı mudahale olıyor oraya. nerde oldun aşılamayı bana söylemedilernekdr sperm yolladsıkalırnı sordum yıne söylemedıler.
amasen kafanı karıstırma hıç bişieyle sımdı kafan sakın olsun dınlenmene bak emı

bugun 9.gun kasıklarımda agrı var.inşmelegım yerleşiyordur o yerlkeşsın o benımle olsunda ben herseye her agrıya razıyım

bugun 9.gun kasıklarımda agrı var.inşmelegım yerleşiyordur o yerlkeşsın o benımle olsunda ben herseye her agrıya razıyım

inşallah canım bence hamilesin.ben özelden rafael leviye gittim aşılamam bornova şifada oldu toplamda 2.5 milyara mal oldu giden para olsun yeterki bebişlerimizi kucağımıza alalım

bumuyani canım benim geçen seferki aşılamamda 7.gün ağrım olduğunda doktor büyük olasılıkla tutmuştur demişti inşallah tutmuştur seninki.benimki 1.aşılamada tutmadı inşallah bu sefer tutar...

canım hayırlı olsun aşılaman inş bebişin seninledir canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:dualarım hepimiz içinbende sizlerin dualarını bekliyorum.pt oldum bende aşılamamı.Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize.AAAAAAAAAAMİNopuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun aşılaman inş bebişin seninledir.dualarım hepimiz için bende sizlerden dualarınızı bekliyorum.pt oldum aşılamamı.:Saruboceq:Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı,sağlıklı evlatlarla :Saruboceq:güldürsün inş.opuyorumnanaktan

Arkadaşlar benim aşılama olalı 4. gün ağrım hiç olmadı.yumurtam çatlamadımı acaba .illa ağrımmı olması gerekiyor

Arkadaşlar benim aşılama olalı 4. gün ağrım hiç olmadı.yumurtam çatlamadımı acaba .illa ağrımmı olması gerekiyor
Hayırlı olsun cnm.Umarım güzel sonucu alırsın.İzmir de nerede yaptırdın aşılamanı,hangi ilaçları,hangi dozlarda kullandın,kaç yumurtan gelişti??Merak ettim.Ben de tedaviye başladım.7.günüm.Yarın kontrollerim var,) eylülde olacak aşılamam inşallah.Umarım yüzümüz güler bu tedavinin sonunda.:Saruboceq:

inşallah canım bence hamilesin.ben özelden rafael leviye gittim aşılamam bornova şifada oldu toplamda 2.5 milyara mal oldu giden para olsun yeterki bebişlerimizi kucağımıza alalım

canım duydum doktorunu hayırlısı olsun ama çok vermişsin bir aşılamanın özelde bile olsa 1000 tl civarı olması lazım inşallah meleğin seninledir kaçıncı aşılaman bilmiyorum ama 2. siyse bence bir daha yaptırma hemen tüp bebeğe geç derim tabi benim fikrim çünkü malesef doktorlar para için yapıyorlar her ne kadar çok iyi işlerini çok iyi yapsalarda malesef öyle..başıma geldi biliyorum bana alternatif tedavi yolu olduğu halde söylemeyen özel doktorumu bıraktım ve aynı işlemi daha uygun fiyata yaptırdım...bu kadar sıkıntıya inşallah bebişlerimiz bizimledir..

pulsar gulsah canım sitede sorun vardı msj yazdım gelmemiş sonrasında işim vardı mısafiirm vardı yenı gıttıler.kusura bjkma

pulsahgulsen sitedesorun vardı baglanamadım msjıına cvp yazamadım .kusura bakma

merhaba kızlar.nergis55 teşekkür ederim canım benide lsitene eklemişsin. bende ilaç olarak menogon kullandım bugün sonuncusunu oldum yarın doktora kontrole gideceğim.inşallah herşey yolunda gider.benim içinde dua edin

Bişey değil canım inşallah listemiz sana uğur getirir.

Kızlar bende tuvalete korka korka gider oldum,yarın adet günüm kırmızıları görüceğim diye ödüm kopuyor

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon...................... Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????..........................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen......................................27ekim

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000....................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

sulecik.......................1.aşılama........................?????....................................30ekim

busen.........................1.aşılam..........................?????....................................30ekim

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional................31 ekim

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım

nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f.......................................4kasım

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75.............................4kasım

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 10kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

aleyna222...................1.aşılama...................????.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll.........................1.aşılama....................menagon....................................????

&ayla&.........................??????......................??????........................................????

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

flybebis.........................2.aşılama....................???????....................................?????

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…