Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bişey değil canım inşallah listemiz sana uğur getirir.

Kızlar bende tuvalete korka korka gider oldum,yarın adet günüm kırmızıları görüceğim diye ödüm kopuyor

canım benım kıyamam sana ya test gunun nezmandı senın.içini ferah tutbukez melegın senınle inan buna duamdasın..

Kızlar bende tuvalete korka korka gider oldum,yarın adet günüm kırmızıları görüceğim diye ödüm kopuyor

nergis canım o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki ben geçen seferki aşılamamda adete 1 hata kala tuvalette yaşadım.inşallah hamilesindir canım allahım ne olur hamile olsun bekleyen herkes

canım inşallah görmezsin kırmızıları..............Melegin hayırlısıyla gelmiştir sana............Ugurlu listemizi coşturursun inşallah Dualarım seninle :CüvCüv:

nergis canım o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki ben geçen seferki aşılamamda adete 1 hata kala tuvalette yaşadım.inşallah hamilesindir canım allahım ne olur hamile olsun bekleyen herkes

öncelikle inşallah bebeklerimiz bizimledir canım ben önce prof sait yücebilgine gittim ilk aşılamam onla oldu sait bey hiç konuşmayı sevmiyor ağzından lafı kerpetenle alıyorduk o nedenle bıraktık arkadaşım leviyi önerdi sen nasıl duydun leviyi?iyimi kötümü? valla şifayada 360 tl verdik ne bilim gidiyo işte para ilaca vs aslında ben direk tüp bebek dedim ama levi istemedi zaten bu aşılama olmazsa direk tüp bebeğe geçeceğiz inşallah gerek kalmaz..

meraba kızlar bugün kontrolüm vardı gittim 3 tane yumurtam var 1 tanesi 30mm 2 tanesi 21 moralim bozuldu bu yumurtaların çatlamış olması gerekmezmiydi kiste mi dönüşüyo yoksa doktorda bişey demedi yarın tekrar çağırdı kızlar moralim bozuldu yamafoldumben ne dersiniz kızlar.

merhabalar bgün çok üzgünüm ve endişeliyimmm çünkü 2 3 damla kırmızı lekelenmem oldu ve daha günüme var adet sancısı gibi sancılarımda varr..galiba aşılamam tutmadı::1no2: allahım ne olur olmasınnn sizlerdede böyle olanlarınız varmı yazarmısınız? çoookkk üzgünümmm.

canım sneınde 4kasım dımı gunun uzme kendını yahu yerleşme kanaması da oalbilir bıde .aşılamdan sonra iğne verdilermi sana ne verdıler vuruldunmu onu

canım benım kıyamam sana ya test gunun nezmandı senın.içini ferah tutbukez melegın senınle inan buna duamdasın..

canım inşallah görmezsin kırmızıları..............Melegin hayırlısıyla gelmiştir sana............Ugurlu listemizi coşturursun inşallah Dualarım seninle :CüvCüv:

Çok sağolun kızlar yarın adet günüm eğer olmazsam pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama hala ne adet ne de hamişlik belirtisi var.:uhm:

canım 30mm lik aşırı büyümüş ama diğerlerinin mm leri çok güzel . Çatlatma iğneni ne zaman vurundun? Eğer 21 likler çatlarsa aşılaman yapılır caım merak etme.

nergiz canım bnce varsa idrar tetsındede çıkar dıye dusnuyorum amasne bılırısn tabı doktorun ne gun kan testı yaptır demişti sana

canım 4 kasıma daha çok var belki yerleşme kanamasıdır, adet değildir.Ama adet olursan da kendini çok yıpratma sakın

kızlar bişey sorcam doktor aşılamadan sonra iğne vermedi 1.aşılamamdan sonra diğer doktorum vermişti ben sormayı unuttum niye vermemiş olabilir size iğne verdiler mi bana progestan ve folik asit verdi sadece aklım karıştı

nergiz canım bnce varsa idrar tetsındede çıkar dıye dusnuyorum amasne bılırısn tabı doktorun ne gun kan testı yaptır demişti sana

Canım dün test yaptım çıkmadı o yüzden bir daha yapıp moralimi bozmiyim diyorum.Ama bir testim daha var.Yarın sabah ilk idrarımla bi kez daha deniyeceğim bakalım.

İğneyi daha önce hiç duymamıştım, progesteronun iğne şeklinde olanı mı acaba? ben sadece aspirin folik birde arada progesteron jel kullanıyorum çünkü yanma yaptı bende 2 günde bir kullanıyorum.

sayfalarda açılmıyor nergis canım adet günün ne zaman bence idrardan yapma kuzenimin adet günü 10 gün geçti idrardan yaptı çıkmadı 15.gün tekrar yatı öyle çıktı anlıcan çıkmayabilir boşuna üzülmüş olmanı istemem canım inşallah karnın doludur tatlı tatlı bebişlerin senledir iğne meselesini bilmiyom diğer doktor hem iğne hem progestan vermişti inşallah iğne vurulmadık diye sorun olmaz ayrıca progestan jel değil hap gibi hazneye koyuluyor gıcık oluyom beceremiyom koymayı.

emine canım bende nergise katılıyorum doktorunla konuş hayırlısı olur inşallah..

sağol canım ya inşallah hayırlısı olsun ama bebişde olsun:Saruboceq:ama doktorum çatlatma iğnesi yaptırmamı söylemedi kendiliğinden çatlamasını beklicek herhalde bilmiyorum kafam çok karıştı bugün halbuki bu ay moralim ne kadar iyiydi yarın sabah tekrar çağırdı bakalım neler olacakkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…