Bişey değil canım inşallah listemiz sana uğur getirir.
Kızlar bende tuvalete korka korka gider oldum,yarın adet günüm kırmızıları görüceğim diye ödüm kopuyor
Kızlar bende tuvalete korka korka gider oldum,yarın adet günüm kırmızıları görüceğim diye ödüm kopuyor
canım duydum doktorunu hayırlısı olsun ama çok vermişsin bir aşılamanın özelde bile olsa 1000 tl civarı olması lazım inşallah meleğin seninledir kaçıncı aşılaman bilmiyorum ama 2. siyse bence bir daha yaptırma hemen tüp bebeğe geç derim tabi benim fikrim çünkü malesef doktorlar para için yapıyorlar her ne kadar çok iyi işlerini çok iyi yapsalarda malesef öyle..başıma geldi biliyorum bana alternatif tedavi yolu olduğu halde söylemeyen özel doktorumu bıraktım ve aynı işlemi daha uygun fiyata yaptırdım...bu kadar sıkıntıya inşallah bebişlerimiz bizimledir..
merhabalar bgün çok üzgünüm ve endişeliyimmmçünkü 2 3 damla kırmızı lekelenmem oldu ve daha günüme var adet sancısı gibi sancılarımda varr..galiba aşılamam tutmadı::1no2: allahım ne olur olmasınnn sizlerdede böyle olanlarınız varmı yazarmısınız? çoookkk üzgünümmm.
canım benım kıyamam sana ya test gunun nezmandı senın.içini ferah tutbukez melegın senınle inan buna duamdasın..
nergis canım o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki ben geçen seferki aşılamamda adete 1 hata kala tuvalette yaşadım.inşallah hamilesindir canım allahım ne olur hamile olsun bekleyen herkes
canım inşallah görmezsin kırmızıları..............Melegin hayırlısıyla gelmiştir sana............Ugurlu listemizi coşturursun inşallah Dualarım seninle :CüvCüv:
meraba kızlar bugün kontrolüm vardı gittim 3 tane yumurtam var 1 tanesi 30mm 2 tanesi 21 moralim bozuldu bu yumurtaların çatlamış olması gerekmezmiydi kiste mi dönüşüyo yoksa doktorda bişey demedi yarın tekrar çağırdı kızlar moralim bozuldu yamafoldumben ne dersiniz kızlar.
merhabalar bgün çok üzgünüm ve endişeliyimmmçünkü 2 3 damla kırmızı lekelenmem oldu ve daha günüme var adet sancısı gibi sancılarımda varr..galiba aşılamam tutmadı::1no2: allahım ne olur olmasınnn sizlerdede böyle olanlarınız varmı yazarmısınız? çoookkk üzgünümmm.
nergiz canım bnce varsa idrar tetsındede çıkar dıye dusnuyorum amasne bılırısn tabı doktorun ne gun kan testı yaptır demişti sana
kızlar bişey sorcam doktor aşılamadan sonra iğne vermedi 1.aşılamamdan sonra diğer doktorum vermişti ben sormayı unuttum niye vermemiş olabilir size iğne verdiler mi bana progestan ve folik asit verdi sadece aklım karıştı
emine canım bende nergise katılıyorum doktorunla konuş hayırlısı olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?