Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım 30mm lik aşırı büyümüş ama diğerlerinin mm leri çok güzel . Çatlatma iğneni ne zaman vurundun? Eğer 21 likler çatlarsa aşılaman yapılır caım merak etme.

çatlatma iğnesi vurulmadımki doktor bişey demedi sadece yumurta takibi yapıyor çatlatma iğnesi yaptır demedi bu yüzden kafam çok karıştı yumurtalar bu kadar büyümüşken neyi bekliyo anlamıyorum.şu an tek umudum 21 lik yumoşlar onlarda aşırı büyürse bu ay iptal olur bence

Bugün 13.günüm, yarın adet günüm.

canımbıkaç kez sordum ama gerıde kaldı göremdıngalıba kan testını nezmna yaptır dedı doktor.
14.gun idrarda çıkmaya bilir bana kan testını 16.gun verdı 4kasım.
18gun e veren doktorda var

Demekki aşılama yapmayı düşünmüyor o yüzden vermemiştir çatlatma iğnesi ama yine de moralini bozma yarın tekrar çağırmış,belki o zaman çatlatma iğneni vurabilir.Ben ilk aşılamamda vurulduğumda yumoş 22mm di.
24mm kadar büyümesi normal, belki doktorun yarını bekliyordur.

canımbıkaç kez sordum ama gerıde kaldı göremdıngalıba kan testını nezmna yaptır dedı doktor.
14.gun idrarda çıkmaya bilir bana kan testını 16.gun verdı 4kasım.
18gun e veren doktorda var

Canım görmemişim mesajını.Benim doktorum adetin geçerse gelirsin dedi ama kaç gün geçmiş olacağını söylemedi.Adet günüm cumartesi ya pazar zaten doktorum yok bende pazartesi giderim herhalde.

Seninde az kalmış, sende belirti var mı?

sağol canım beni biraz rahatlattın ALLAHTA seni rahatlatsın inşallah.ben aşılama istediğimi söyledim doktora tamam dedi :1shok:21 likler çatlarsa 30 mm lik yumurta ne olacak biliyomusun o kist olarak mı kalır acaba deliricem artık düşünmeden -tatlicadiarzu-

kızlar çok moralim bozuldu benim karnımda şişlik ve ağrılarım oldu hala da şiş arkadaşın biri böyle olunca hamile olunmuyor dedi hiç ağrı olmamalı dedi hamile değilsindir dedi off ya bu korkuyla nasıl beklicem sizde ağrı şişlik oldumu ama doktoruma ağrım var dediimde olabilir demişti çok üzgünüm ama olmazsada elden ne gelir ki veren rabbim o isterse olur istemezse olmaz...

Bir ay geçtikten sonra kendiliğnden kayboluyor diye biliyorum.

Arkadaşında doktor gibi konuşmuş yani bilmiş şey kötükedihüso.Sen doktoruna güven canım boşver gerisini hem herkezin belirtileri farklı farklı oluyor.

arkadaşım neden moralini bozuyosun hemen yok öyle bişey arkadaşın yanlış söylemiş ağrı ve şişlik olunca nasıl hamilelik olmuyomuş ben daha önce duymuştum karında şişlik ve ağrı olabiliyor güzelim hiç kafaya takma belkide şu an hamilesin boşuna üzülüyorsun ama bana kalırsa hamilesin:lepi:

canlarım saolun tüm kalbimle söylüyorum nergis ve emineu inşallah üçümüzde hamile oluruz tez zamanda
ALLAHIM NE OLUR YÜZÜMÜZE BAK SEN HERŞEYı GÖRENSıN ıSTEYEN HERKESE VER ....

ALLAHIM sen bizlerin yardımcısı ol, sabır ver, dayanma gücü ver, hepimizin emeklerini boşa çıkarma, sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim sen herşeye kadirsin ALLAHIM bizide tüm evlat hasretiyle yananlarıda sevindir.AMıNNNN:..................

sadeceaklıma geldıkce içim hop ediyor okadr :)
başka ole bi belirti yok gösuslerım şiş agrıyor ama oda ilacın etkısı daha egcmemiş ondandır.
bide canım çok tatlı istiyor.kı zatn aşılamadn sonra tupten sonra ilaçlardn dolayı çok acıkıyormuş kişi bi arkadştan duymuştum bunu.
birkqaç gundur sbhları iştahsızlık var okadr ama ben bunu belirti olark saymıyorum çünkü 4yıldır 4*12 aydır bekliyorum.artık belirtileri aşımış durumdayım sadece arbbıme dua ediyorum rabbım emegımızı boşa çıkarmasın

pulsargulsen şunu da söyleyeyimde biraz rahat et ben bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı bu düşükten sonra tekrar hamile kalamadım asıl söyleyeceğim şu o hamileliğimde belirti olarak karın ağrısı ve şişliği vardı bide gögüslerim taş gibi olmuştu ve damarları belirginleşmişti ama olmadı demekki zamanı değilmiş yani benim söylemek istediğim arkadaşının söylediğini hiç kafaya takma belirtiler kişiden kişiiye değişir ok.ayrıca belirtilere de fazla takılma derim ben çünkü biz belirti aradıkça vücut belirti üretiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…