Canım dün test yaptım çıkmadı o yüzden bir daha yapıp moralimi bozmiyim diyorum.Ama bir testim daha var.Yarın sabah ilk idrarımla bi kez daha deniyeceğim bakalım.
canım 30mm lik aşırı büyümüş ama diğerlerinin mm leri çok güzel . Çatlatma iğneni ne zaman vurundun? Eğer 21 likler çatlarsa aşılaman yapılır caım merak etme.
bugun kacıncı gunun
Bugün 13.günüm, yarın adet günüm.
çatlatma iğnesi vurulmadımki doktor bişey demedi sadece yumurta takibi yapıyor çatlatma iğnesi yaptır demedi bu yüzden kafam çok karıştı yumurtalar bu kadar büyümüşken neyi bekliyo anlamıyorum.şu an tek umudum 21 lik yumoşlar onlarda aşırı büyürse bu ay iptal olur bence
canımbıkaç kez sordum ama gerıde kaldı göremdıngalıba kan testını nezmna yaptır dedı doktor.
14.gun idrarda çıkmaya bilir bana kan testını 16.gun verdı 4kasım.
18gun e veren doktorda var
Demekki aşılama yapmayı düşünmüyor o yüzden vermemiştir çatlatma iğnesi ama yine de moralini bozma yarın tekrar çağırmış,belki o zaman çatlatma iğneni vurabilir.Ben ilk aşılamamda vurulduğumda yumoş 22mm di.
24mm kadar büyümesi normal, belki doktorun yarını bekliyordur.
sağol canım beni biraz rahatlattın ALLAHTA seni rahatlatsın inşallah.ben aşılama istediğimi söyledim doktora tamam dedi :1shok:21 likler çatlarsa 30 mm lik yumurta ne olacak biliyomusun o kist olarak mı kalır acaba deliricem artık düşünmeden -tatlicadiarzu-
Bir ay geçtikten sonra kendiliğnden kayboluyor diye biliyorum.
kızlar çok moralim bozuldu benim karnımda şişlik ve ağrılarım oldu hala da şiş arkadaşın biri böyle olunca hamile olunmuyor dedi hiç ağrı olmamalı dedi hamile değilsindir dedi off ya bu korkuyla nasıl beklicem sizde ağrı şişlik oldumu ama doktoruma ağrım var dediimde olabilir demişti çok üzgünüm ama olmazsada elden ne gelir ki veren rabbim o isterse olur istemezse olmaz...
bir ay geçince kaybolurda şu an aşılamaya engel olmaz mı onu merak ediyorum.
kızlar çok moralim bozuldu benim karnımda şişlik ve ağrılarım oldu hala da şiş arkadaşın biri böyle olunca hamile olunmuyor dedi hiç ağrı olmamalı dedi hamile değilsindir dedi off ya bu korkuyla nasıl beklicem sizde ağrı şişlik oldumu ama doktoruma ağrım var dediimde olabilir demişti çok üzgünüm ama olmazsada elden ne gelir ki veren rabbim o isterse olur istemezse olmaz...
Canım bilmiyorum ki bu durumda ne yapılır :1no2:İnşallah aşılaman iptal olmaz, yarını beklemekten başka çaren yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?