Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinteeeeeeeeeeeee test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

korkuyom test yapmaya negatif cıkarsa yıkılırım böle beklemek zor ama güzel hafta içi düşünüyom test yapmayı hayırlısı canım sen nasılsın yeğenimiz nasıl bitanem canım sen tüp yaptırmıştın dimi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

zeynom acil cıkmam gerekti o yüzden yazamadım benden sonra kaynatmışsınız alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bayanssulusmile

kız one ilk defa duydum daha detaylı anlat gülüm

kız one ilk defa duydum daha detaylı anlat gülüm

esinte bende daha yeni okudum gebelık bölümünde presed kullananlar var ordan okudum hamile kalanlar var baya benim koçişin sayı sınırda oyüzden bu ay aldım tüp bebek yaptırmış olanlar bile kullanıyomuş ALLAHTAN HAYIRLISI İNŞALLAH vesilemiz olur herşey ALLAHTAN

canım peki zararı yokmubilmiyorumkismile

canım benim eşimdede o sorun var 12 milyondu en son tahlil ama ben okadar kadın doğuma gittim aşılama oldum yumurta takibi kimse vermedi

aleyna ilaçı kaca aldın canım araştırdımda baya etkiliymiş eğer adet olursam kullancam bidahi ay canım ama inşallah olmam bana dua edin

aleyna kızz nie cvb vermion neyse herkse hayırlı akşamlar öptüüüüüüm manaktan

canım benim eşimdede o sorun var 12 milyondu en son tahlil ama ben okadar kadın doğuma gittim aşılama oldum yumurta takibi kimse vermedi

canım benim doktor vermiyoki sen alıyosun ben eczaneden aldım ilk kez kullandım yanında ovulasyon testide alıyosun yumurtlama gününü buluyosun o gün presedi kullanıp ilişkiye giriyosun
şimdi ben ovulasyon testini kullanıyom idrarla yapılan icinde 5 tane var 4 tane kullandım daha çift çizgiyi göremedim İNŞALLAH yarın görürüm
kullananlar memnun ama ben daha yeni oldugu için yorum yapamıyorum İNŞALLAH bu ay olur

esinte fiyatını sormuşsun 130tl eczaneden aldım ama internettede satılıyomuş daha uyguna almış kızlar

canım pahalıymışda ama sonu güzel olsunda o para neki hadi aleyna inşallah sendede tutar sen kullan ama sürekli yaz canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…