Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maaşallah maaşallah ne güzel bak işte birbirinizi seviyorsunuz bebeğe ne ihtiyaç önce evliliğinizin tadını çıkarınhihoyyyt

iki senedir yeter artık bebeksizde olmuyo o bizim meyvemiz entatlısı o okadar özeniom bebeğimle eşim uyrken onları izlim hep onun hayalını kuruyom

arkadaşının sana ninni gönderdiğimi manalı yoksa ninnimi manalı

yok canım benimkadar beni düşünen arkadaşım çoçukluğumuzdan beri beraberiz kardeştende onu cok seviyorum oda beni allah ona yaşatmasın bu sorunu benimle ağlıyo benimle gülüo iyiki varolumunekankayizsmile

iki senedir yeter artık bebeksizde olmuyo o bizim meyvemiz entatlısı o okadar özeniom bebeğimle eşim uyrken onları izlim hep onun hayalını kuruyom

aynen canım bende ama napalım sınav bu Allah daha büyük kötülerinden korusun, geçenlerde oturmada kadının biri doğum yapmış bebek 1 hafta sonra ölmüş ne acı verici bişi değilmi ,sen bekle odasını yap kıyafetler al bebeği zahmetle doğur sonra 1 hafta sonra ölsün, bence bu zor olmasından daha kötü öyledeğilmi ,vardır Allahın bir bildiği hayırlısı olsun kadın nasıl ağladı gezmede

bende ne biliyim kasıtlı gönderdi sandımkaydirigubbakcemile3

severek sayılır eşimle birbirimizi gördük sonra bana dünür gönderdi aslen nereli olduğumu önceki ismimde vardı oralıyım işte:roflol: :roflol:

hıı hatırlamdım ama olsun naptın kız adma ilk görmede hemen annası gili yolladıŞeniz

hıı hatırlamdım ama olsun naptın kız adma ilk görmede hemen annası gili yolladıŞeniz

he kıss öyle oldu valla anasıgilide değil akşam direk babası ismeye geldi kaydirigubbakcemile3 babam banada sordu istiyormusun diye bende yanında diyemedim utandım gittim anneme dedim istiyorum diye ayyy bir utanmıştımkikaydirigubbakcemile3

seni koça meraklısı seni kızzzzzzzz :kedi: sen kac yaşındasın

iyiyim canım bende 2 bucuk yıldır evliyiz hic korunmadık ama olmadı hayırlısı artık esinte sen adet oldunmu canım önceki sayfalardan okumuştum ıNŞALLAH hamilesindir canım

iyiyim canım bende 2 bucuk yıldır evliyiz hic korunmadık ama olmadı hayırlısı artık esinte sen adet oldunmu canım önceki sayfalardan okumuştum İNŞALLAH hamilesindir canım

sağolcanım yokya hala beklemedeyim inşallah canım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…