maaşallah maaşallahne güzel bak işte birbirinizi seviyorsunuz bebeğe ne ihtiyaç önce evliliğinizin tadını çıkarınhihoyyyt
arkadaşının sana ninni gönderdiğimi manalı yoksa ninnimi manalı
iki senedir yeter artık bebeksizde olmuyo o bizim meyvemiz entatlısı o okadar özeniom bebeğimle eşim uyrken onları izlim hep onun hayalını kuruyom
ben 3 senelik evliyim canım ev hanımıyım
yok canım benimkadar beni düşünen arkadaşım çoçukluğumuzdan beri beraberiz kardeştende onu cok seviyorum oda beni allah ona yaşatmasın bu sorunu benimle ağlıyo benimle gülüo iyiki varolumunekankayizsmile
sen severekmi evlendin aslen nerelisin canımguclubacismile
severek sayılır eşimle birbirimizi gördük sonra bana dünür gönderdi aslen nereli olduğumu önceki ismimde vardı oralıyım işte:roflol: :roflol:
hıı hatırlamdım ama olsun naptın kız adma ilk görmede hemen annası gili yolladıŞeniz
kız aleyna adın var kendin yok nirdesin
he kıss öyle oldu valla anasıgilide değil akşam direk babası ismeye geldi kaydirigubbakcemile3 babam banada sordu istiyormusun diye bende yanında diyemedim utandım gittim anneme dedim istiyorum diye ayyy bir utanmıştımkikaydirigubbakcemile3
önceki sayfaları okuyorsa
seni koça meraklısı seni kızzzzzzzz :kedi: sen kac yaşındasın
burdayım canım nasılsınız kociş bugün nöbeti var calışıyo canım sıkılıyo bende sizin önceki sayfaları okuyodum muhabetiniz ne güzel
aaa bende aynı nekadar tesadüf aynısı nie özele gönderdin
burdayım canım nasılsınız kociş bugün nöbeti var calışıyo canım sıkılıyo bende sizin önceki sayfaları okuyodum muhabetiniz ne güzel
iyiyim canım bende 2 bucuk yıldır evliyiz hic korunmadık ama olmadı hayırlısı artık esinte sen adet oldunmu canım önceki sayfalardan okumuştum İNŞALLAH hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?