inşallah canım adet olmamışım doktor öyle dedi lekelenme olmuşsun dedi ama alttan baktı bebek varsada zararlı
zeynom kanaman cok varmıydı
canım altta baktı ne dedi peki gebelik olabilir demedimi
kıs inşallah beraber güzel haberler veririz ayyy heycanlandım ama benimki olmaz yaaa üffffffmafoldumben
bide bormalde ben adet olmadan 1 2 gün öncesi kahverengi leke gelirdi oda yok ama hiç adet belirtim yok arada sırada hafif belim ağtıyo oda ayakta durunca cok
nie öle düşünüyon allahın mucizesi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kıs test varmı evinde
inşallah canım ya rabbim yüzüne baksın bitanem kız buarada ben hala adet olmadım sabah toplu iğne ucu kadar kan geldi ve gitti hala yok akıntım normal düzeyde var adet oldum sandım ama yok kan lekesi akıntıylan geldi ya daha önce hiç böle olmadım
tabiki öyle ama ne biliyim kıss bugün rüyamda ne gördüm biliyormusun
esinte diyer topiklerde okumuştum tüp bebek ti sanırım kızın da senin gibi cok az kanaması olmuştu bebeyin yerleşme kanamasıda olabilir
:ecrin_bebek:
bilmiom :uhm:
mafoldumben bir bebek bebekten biraz büyük kız bebek, kızlar iyiye yorun ,tuvalette bir bidonun içinde sıkışıyor, ben o küçük delikten çıkarmaya çalışıyorum çekiyorum kafası sıkışıyor, sonra bıçak getirip bidonu ortadan kesiyorum çıkarıyorum ıslak ıslak bana anne diyip sarılıyordu mafoldumben çok kötü oldum uyanınca sanki gerçek gibiydimafoldumben tamam yavrum kurtardım seni dedim sonra kayboldu eşimin yanına gitmiş onunla oynuyor bende diyorumki eşime iyi oldu evlatlık aldığımız değilmi diyordum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?