Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynom kız namaz kılcam ama şu var hani leke geldi dedim ya apdest olurmu

canım bende aynı derttenim hocamı aradım bana eğer adetin 10 günü geçmişse özür kanamasıdır kılabilirsin dedi ama her vakitte abdest alman gerekiyormuş benimde içime sinmedi kılmıyorum ya ama sen kılabilirsin herhalde çünkü seninki başlamadı

kızzzzzzzzz zeyno urfalı zeyno antepli zeyno nişan yüzü yaptırdım mardinli zeyno

zeynom türkan sultan kötü bakıyo korktuuuuuuummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar herkeze merhaba hayırlı haftalar ve hayırlı haberler inşallah

kızlar ne kadar kaynatmışsın valla oku oku bitiremedim.

esintem doğum günğn kutlu olsun canım doğum gününde hamiş haberinide alırsın daha çok mutlu olursun rabbım sana guzel haber verır inşallah.

zeynepcım sanada sevındım inş hamilelik yerleşmesidir

buı arada ikinizede çok kızgınım hale neden test yapmıyorsunuz ya ne kadar meraksızsınız

inşallah beyzanur ben doktora kist varmı diye gittim kadın bana test yaptırdı ben testten kaçtıkça test ayağıma geliyor kafamçokkarıştı sinir oldum sempatiksalakcinni neyse inşallah dediğin gibidir

canım sağol güzel dileklerin için ya test yapmak nedense içimden gelimio korkuyom canım ya yine negatif cıkarsa sabah leke geldi ve gitti hala yok ya eyer olmazsam yarın gitcem dotora canım zeynonunki olrsa tabiki sürpriz olur saat 4 te sonuç alcak canım kan verdi

inşallah kızlar ikinizde hamilesiniz nisan hamişlerimiz siz olursunuz. ben sizden daha heycanlıyım zeynep bak hemen haber veriyosun ona göre canım
esintem sen de bekleme çünkü bekledıkce bide olmayınca insanın umudu artıyo en azından yoksa öğrenmiş olursun boşuna umutlanmış olmazsın tabı gönlüm hamiş olmandan yana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…