Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynom hani zeynep altında yazı yazıyo ya bebeğim gel artık annene nasıl yazılıyo ya bütürlü yazamadım

evet ya cok güzeldi canım ben patlama derken sıkıntıdan patlama olcak cok fazla sevmem romantizmi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

aman sende haaaa kızıcam şimdiklava: sende buldunda bunuyon benimkide hiç sevmez romantizmi bende bayılırım daha ne istiyon

özel mesaş ayarları var üstte oraya tıkla profil düzenleden Kişisel Rütbe ye yazıyorsun o kadar

pazar günü sahile gittik koçişlen gittiğime pişman oldum herkes bebeğini almış gelmiş ya biz yalnız okadar kötü oldumki hemen orayı terk ettim :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

aaaa sus bakıyım hemen kanal 7 yi aç karataş hocayı dinle

beni karataş bağlamaz bana bebek lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben kalkem yatsı namazımı kılayım sonrada uyyacam sabah koçşlen diş doktoruna gitceğiz dişi ağrıyo yarın heralde gec nete girerim ha adet olmazsam testte yaparım yarın kan tahlili canim kocaman öptüm hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…